Xena

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Mihaita Zdrite

Super fain. Felicitări colega!🙌🥂🎉
Femela e frumoasa a meritat.
Succes in viitoarele expoziții

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
Ioana Corb

Oliviu, și eu abia aștept urmași din cei doi câini!

Mihăiță, mulțumesc, succes și ție!

Ioana Corb

Legat de impresiile din expoziția de club despre câinii mei, la Xena am o poveste puțin mai lungă 😅
A participat doar la concursul de frumusețe, pentru selecție era prea mică încă și nu avea rost să o stresez inutil și cu asta.
Având 11 luni, a participat la juniori. Sincer, mă așteptam eventual maxim la un Best Junior femelă. Deși au fost 3 junioare și mă gândeam că e posibil să ia bătaie de la ele 😅
Dar...
În ziua aia nu știu ce a mâncat, ce a visat, ce a avut, este total inexplicabil pentru mine ce s-a întâmplat cu purcica mea. Nu am făcut dresaj de ring cu ea absolut deloc. Am avut niște tentative în iarnă, dar mă scotea din toate săritele, ajungea să îmi urce tensiunea și să ne certăm, așa că după vreo 3-4 tentative total eșuate, am zis "las-o naibii de treabă că tot nu mergem noi la mondiale și la expoziții mari, ce sens are să ne chinuim reciproc?" Măi, nu stătea 2 secunde într-un loc. Mersul în ring hai că mergea cumva, dar pozitia de show, nici să se crape pământul nu ne ieșea! Așadar am renunțat complet.

Revin la ce-a mâncat purcica, ghinde stricate, ciuperci halucinogene, habar nu am, măi a mers bine în ring, iar la opriri ori stătea singură în poziție de show, ori îi mai aranjam eu cate un picior, apoi stătea neclintită, ca statuia! Cum am intrat în ring în mai multe rânduri, chestia s-a tot repetat. Mă uitam la ea, "măi, am luat din greșeală alt câine de pe margine? Asta nu e Xena mea! Sigur e Xena? Pare a fi Xena...dar cum stă Xena aia hiperactivă care nu are stare 2 secunde, nemișcată? Băi sigur e ea?"
Nu știu ce a avut.... dilemă totală...
Eu am fost in stare de șoc toată ziua apoi, nu îmi venea să cred că am câștigat, nici acum nu îmi vine să cred. Mă uit la poze, mă uit la cupe și parcă e un vis care nu e al meu. Încă nu realizez 100% ce s-a întâmplat 🤷
O altă întâmplare haioasă....Tudor a cam lipsit de la ring. Afară plouase, am ținut câinii în mașină. Tudor era omul de mingi, adu câinele, du câinele, adă-l înapoi, tine-l pe ăstălalt, etc.
La final, a văzut el cupele, a văzut că unii ne felicitau, că facem poze cam multe (dar asta nu era ceva nou 😅). În sfârșit, mergem în pădure unde a fost organizat un grătar, un mic, o bere, alea, alea. Stăm câteva ore. Plecăm. Ne urcăm în mașină și mă întreabă foarte senin "totuși, a câștigat ceva Xena?" 🤣🤣🤣
Mai las câteva poze și cu campioana purcică
Attachments
FB_IMG_1780464409160.jpg
FB_IMG_1780464434559.jpg
FB_IMG_1780464444132.jpg
FB_IMG_1780464272374.jpg
FB_IMG_1780464277237.jpg
FB_IMG_1780464288237.jpg
FB_IMG_1780464332893.jpg
FB_IMG_1780464376440.jpg
FB_IMG_1780464316790.jpg
FB_IMG_1780464402861.jpg

Oliviu Secara
Site Admin

Se pare ca Xenei ii place ringul ! Sunt astfel de exemplare cărora le place mult și se prezintă aproape singurel! Merită încercat și la alte evenimente chinologice, face carieră Xena!

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Post Reply

Return to “Mioriticul meu”