Din păcate în poze nu se prea vede evoluția psihologică, mult mai spectaculoasă decât cea fizică. Era un câine traumatizat care foarte ușor ar fi putut deveni acel câine agresiv de care nu se poate apropia nimeni. Însă socializarea, dresajul și afecțiunea au schimbat această direcție. La început mârâia pe oricine trecea pe lângă noi pe stradă fiind gata să sară la orice mișcare greșită a cuiva. Acum, ne-am plimbat exemplar prin aglomerația de la zilele Oradei. Probabil vedea în orice om un dușman care putea să-i facă rău. Acum știe că nu toată lumea e rea, ba chiar îl iubește multă lume.
Cred c-am evoluat împreună, ptr că în acest an am învățat și eu foarte multe lucruri din această experiență.
Îmi era mereu frică de concurs, că va sări la arbitrii. Nu cred că trebuie să mă mai îngrijorez ptr asta. În schimb s-ar putea să ne facem de toată cacaua că va vrea să pupe toți cățeii din concurs. S-ar putea să mă vedeți târâtă prin toată incinta că să pupe tot ce are 4 picioare! Inclusiv în ring. Iubește animalele ceva de groază! Oare putem fi descalificați din cauza pupicilor?

))
Mai am un colaj scurt cu poze comparative realizate la un an distanță: