Ea este Roua (4 ani) din Oradea. Este foarte frumoasa si gingasa, o adevarata fetita. Are un temperament pozitiv, provine de la o stana din sat Colun jud. Sibiu, Părinții ei a fost autentici, caini de munca la stana de capre. Vad in comportamentul ei ca a moștenit aptitudinile parintilor si duce mai deoarte aceste gene, aceasta dedicare catre paza, determinata si vigilenta.
Este disciplinata, a absolvit toate modulele de dresaj canin, este caine de asistenta pt copii cu probleme si are examenul TSAC-ul dat cu calificativul foarte bine.
As dori sa o dau la monta, sa duca mai departe caracterul ei. Caut mascul. Multumesc anticipat intregului grup.
ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
ROUA(4ani) disponibila pt monta
- Mihaita Zdrite
Buna ziua. Ma puteți contacta 0744962093. Am disponibili 2 masculi.
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
- Mihaita Zdrite
Aici aveți prezentarea lui Zorilă
viewtopic.php?t=5607
Iar aici evoluția lui Drogo
viewtopic.php?f=36&t=4282
viewtopic.php?t=5607
Iar aici evoluția lui Drogo
viewtopic.php?f=36&t=4282
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
Multumesc D-ul Mihai. Zorila este superb. O bijuterie de caine.
As avea o rugaminte pentru toti membrii forumului. Eu iubesc si respect aceasta rasa si o tin pe Roua de drag. Eu nu fac comert cu caini. Eu nu intentionez sa vand puii . Doresc sa-i dau unor persoane care iubesc aceasta rasa si care doresc sa o dezvolte. Nu cer bani pe pui asadar nu-mi permit sa dau bani pt monta. Daca viitorul proprietar de pui de la Roua doreste sa-mi ramburseze cheltuielile cu vaccinarea puiului sau doreste sa aduca hrana sau orice altceva pentru caini primesc cu placere dar eu bani pe pui nu iau. Totodata voi da puii doar persoanelor care ma asigura ca pot avea grija de ei si sunt membri forumului. Asa simt eu ca fac ceva pentru perpetuarea acestei rase de caini minunati. Asadar doresc sa fiu contactata de proprietarii de mioritici masculi care nu cer bani pt monta. Bineinteles ca va primi puiul care i se cuvine la libera alegere. In rest, ce sa spun: iubesc rasa mioritic si Roua este sufletul meu.
As avea o rugaminte pentru toti membrii forumului. Eu iubesc si respect aceasta rasa si o tin pe Roua de drag. Eu nu fac comert cu caini. Eu nu intentionez sa vand puii . Doresc sa-i dau unor persoane care iubesc aceasta rasa si care doresc sa o dezvolte. Nu cer bani pe pui asadar nu-mi permit sa dau bani pt monta. Daca viitorul proprietar de pui de la Roua doreste sa-mi ramburseze cheltuielile cu vaccinarea puiului sau doreste sa aduca hrana sau orice altceva pentru caini primesc cu placere dar eu bani pe pui nu iau. Totodata voi da puii doar persoanelor care ma asigura ca pot avea grija de ei si sunt membri forumului. Asa simt eu ca fac ceva pentru perpetuarea acestei rase de caini minunati. Asadar doresc sa fiu contactata de proprietarii de mioritici masculi care nu cer bani pt monta. Bineinteles ca va primi puiul care i se cuvine la libera alegere. In rest, ce sa spun: iubesc rasa mioritic si Roua este sufletul meu.