Ciobănescul Românesc Corb

Discuții, materiale foto și video
BUCOVINEANUL MEU | CORBUL MEU
Oliviu Secara
Site Admin

Adiușvat wrote: Tue Oct 29, 2024 5:59 pm IMG20240714083303.jpgIMG20240609184514.jpgIMG20240727150956.jpg
Bună seara, puteti sa ne spuneți mai multe despre istoricul câinelui din imagine ?

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Adiușvat

Bună seara! Da, l-am găsit abandonat și foarte bolnav, cred că avea câteva săptămâni în satul Vintre, județul Bihor. A stat internat și acum e ok. Are aproape trei ani acum și e bine, nu e foarte solid, dar cred că atât cât m-am priceput am avut grijă de el. Am văzut recent că ar putea fi din categoria Ciobanesc corb și v-am contactat. Mă gândeam să vin pe la dumneavoastră să îi fac un act dacă se încadrează în categoria Ciobanesc. Seară frumoasă!

Oliviu Secara
Site Admin

Adiușvat wrote: Tue Oct 29, 2024 7:54 pm Bună seara! Da, l-am găsit abandonat și foarte bolnav, cred că avea câteva săptămâni în satul Vintre, județul Bihor. A stat internat și acum e ok. Are aproape trei ani acum și e bine, nu e foarte solid, dar cred că atât cât m-am priceput am avut grijă de el. Am văzut recent că ar putea fi din categoria Ciobanesc corb și v-am contactat. Mă gândeam să vin pe la dumneavoastră să îi fac un act dacă se încadrează în categoria Ciobanesc. Seară frumoasă!
Puteti incepe prin citirea Standardului de rasă, dar si prin vizionarea filmului de prezentare a rasei realizat de Asociatia Chinologică Română pentru a observa că din păcate câinele dvs nu pare să aparțină rasei Ciobănesc Românesc Corb.

Cu toate acestea vă invit să aflați mai multe despre rasele naționale lecturând unele subiecte prezente pe acest Forum dacă vă stârnesc interesul.

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Administrator

Înscrie-te pe Forumul Raselor Canine Naționale
www.Mioriticul.ro/forum

Te invităm să devii membru activ al singurului Forum dedicat exclusiv ciobăneștilor românești – un spațiu în care pasionații, crescătorii și proprietarii acestor rase se pot informa, pot discuta și pot contribui la promovarea și dezvoltarea ciobăneștilor autohtoni.

Beneficiile înregistrării
• Acces la discuții structurate despre viitorul raselor de ciobănești românești în contextul actual.
• Posibilitatea de a crea un jurnal dedicat câinelui tău – pentru a documenta evoluția, temperamentul și activitatea sa, inclusiv participările expoziționale.
• Schimb de experiență și sprijin din partea unei comunități implicate.
• Publicarea de anunțuri, fotografii, întrebări și opinii în cadrul unei platforme bine organizate.
• Calitatea de membru cu drepturi depline, care îți oferă acces complet la toate funcționalitățile forumului.

Cum te poți înregistra?
Accesează www.Mioriticul.ro/forum și urmează pașii simpli de înregistrare. Pentru a asigura un climat de încredere și respect în cadrul forumului, te rugăm să utilizezi numele și prenumele reale la crearea contului.
După înregistrare, poți deschide un subiect propriu în secțiunea „Mioriticul meu”,”Bucovineanul meu”, ”Corbul meu” ș.a. unde vei putea introduce informații, imagini și observații legate de exemplarul tău canin. Această arhivare permite o evidență clară a fiecărui câine și facilitează cunoașterea între membri.

Asistență și ghidaj
Pentru întrebări legate de funcționarea forumului sau pașii de început, consultă secțiunea TUTORIALE sau contactează direct echipa noastră pentru suport.
Click aici TUTORIALE
Îți mulțumim pentru interesul acordat și te așteptăm alături de ceilalți membri ai comunității pentru a contribui împreună la susținerea ciobăneștilor românești.

Echipa Mioriticul.ro/Forum

COWARDS - never start || THE WEAK - never finish || WINNERS - never quit
Oliviu Secara
Site Admin

Omologarea Corbului macedonean ???

Ciobănesc Macedonean Karaman ???

WhatsApp Image 2025-09-26 at 10.43.15.jpeg
WhatsApp Image 2025-09-26 at 10.43.15 (1).jpeg
WhatsApp Image 2025-09-26 at 10.43.15 (2).jpeg

Oliviu Secara
Site Admin

O discuție foarte interesantă despre ciobăneștii românești cu accente pe CR Corbi.

- din cauza că CR Corb este la modă, veți afla si ce alte rase sunt folosite pt absorbție din păcate de samsari sau amatori.

Post Reply

Return to “Bucovineanul & Corbul-Grupa II”