Ați văzut Calendarul expozițional, poate reușiți sa ajungeți la câteva expoziții mai spre final de an când ii va creste blana la o lungime cât de cât onorabila...
CALENDAR EXPO viewforum.php?f=90
Dacă sunteți absolut hotărât sa-l tundeți, nu mai amânați, tundeti-l ACUM în locurile unde e necesar și întrețineți restul robei prin periaje regulate. Va căpăta o forma până spre mijlocul sezonului expozițional. Nu mai sunt ierni grele în România, schimbarea climatică afectează tot Globul...
Găsiți sfaturi utile referitoare la Întreținere și toaletaj în secțiunea corespunzătoare a forumului unde vă așteptăm să vă implicați activ - aici http://www.mioriticul.ro/forum/viewforu ... 3d77801d5d
ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Novac
- Oliviu Secara
- Site Admin
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Ciprian Pandrea
După ce trece valul asta de frig, îl tund. Deja i-am retezat cu foarfeca gulerul cât un colac de salvare din jurul gatului.
Arata groaznic bietul meu Novac, dar măcar poate întoarce capul.
Oricum, parul de pe cap și coada nu-l tund. Ca nu e impaslit
Arata groaznic bietul meu Novac, dar măcar poate întoarce capul.
Oricum, parul de pe cap și coada nu-l tund. Ca nu e impaslit
- Ciprian Pandrea
Novac urează tuturor confraților lui mioritici mult succes la expoziții și multa sănătate pt o lungă perioadă.
De azi, el va putea participa doar la categoria dalmațieni.
Vezi pozele de mai jos.
De azi, el va putea participa doar la categoria dalmațieni.
Vezi pozele de mai jos.
- Ciprian Pandrea
- Oliviu Secara
- Site Admin
Foarte bine ca l-ați tuns mai devreme dacă tot erați hotărât să o faceți.Ciprian Pandrea wrote: ↑Thu Feb 04, 2021 6:24 pm https://photos.app.goo.gl/G7mMpKcWeMMZbH22A
Novac tuns
Tot el e
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Ciprian Pandrea
S-a încălzit afară și am hotărât să-l tund ca să-i crească blana cât de cât pana în vară și sa evitam insolatia.
- Ciprian Pandrea
Nici o problema. Încă nu l-am finisat total. Pe cap și urechi a trebuit sa folosesc numai foarfecă. Nu suporta bazaitul mașinii
- Ciprian Pandrea
- Ciprian Pandrea
Novac nu e un fomist. Mănâncă cât îi ajunge și apoi îngroapă carnea și oasele prin toată curtea.
Le fezandeaza el o vreme și apoi le mănâncă..... Cred!!!
Interesant ca după tunsoare a rămas ceva din el la cât de masiv era îmbrăcat. Cam cât un dalmațian mai mărișor.
Cert e ca ciolanele de la picioare sunt mari și puternice.
Ce m-a surprins pe mine, este botul. Foarte masiv și mare. Cu colții de rigoare, dar gros și foarte puternic. Gatul extrem de musculos și gros. Iar în rest..... atletic!!!
Le fezandeaza el o vreme și apoi le mănâncă..... Cred!!!
Interesant ca după tunsoare a rămas ceva din el la cât de masiv era îmbrăcat. Cam cât un dalmațian mai mărișor.
Cert e ca ciolanele de la picioare sunt mari și puternice.
Ce m-a surprins pe mine, este botul. Foarte masiv și mare. Cu colții de rigoare, dar gros și foarte puternic. Gatul extrem de musculos și gros. Iar în rest..... atletic!!!
- Ciprian Pandrea
- Ciprian Pandrea
Hahaha asa e.
Speram și ne străduim sa trecem cu toții jegul ăsta de pandemie.
Speram și ne străduim sa trecem cu toții jegul ăsta de pandemie.
- Ciprian Pandrea
Bună ziua prieteni mioritici!
Am o întrebare pt cunoscători.
Este recomandat și util să-i curăț și părul din urechi, atât cât pot? Sau curățenia urechilor ar fi mai bine făcută la un centru de toaletaj caini?
In rest e aproape chel, doar coada i-am lăsat-o netunsa. A dat gerul iar, dar soldatul nu tremură, nu se plânge. Are padocul cu întrare într-un beci cu așternut de paie. Ca la Hilton. *****
Este recomandat și util să-i curăț și părul din urechi, atât cât pot? Sau curățenia urechilor ar fi mai bine făcută la un centru de toaletaj caini?
In rest e aproape chel, doar coada i-am lăsat-o netunsa. A dat gerul iar, dar soldatul nu tremură, nu se plânge. Are padocul cu întrare într-un beci cu așternut de paie. Ca la Hilton. *****
- Ciprian Pandrea
- Oliviu Secara
- Site Admin
Gasiti răspunsul formulat chiar adineaori pe topicul ”Îngrijire și toaletaj” viewtopic.php?f=16&t=832&p=15433#p15433Ciprian Pandrea wrote: ↑Tue Feb 16, 2021 4:24 pm Bună ziua prieteni mioritici!
- Ciprian Pandrea
Am citit. Mulțumesc mult.
I-am smuls ușurel păr din urechi, inclusiv câte un dop măricel de păr încleiat.
I-am smuls ușurel păr din urechi, inclusiv câte un dop măricel de păr încleiat.
- Ciprian Pandrea
Novac nu mai e frustrat ca e tuns scurt. 

M-am tuns și eu. Și mai scurt.
Doi chei... câine și stăpân.
Prieteni.
M-am tuns și eu. Și mai scurt.
Doi chei... câine și stăpân.
Prieteni.
- Ciprian Pandrea
- Ciprian Pandrea