Dacă aveți poze, sau mai multe informații despre ei, vă rog să nu vă sfiiți si să le împărtășiți și cu noi. Cred că nu sunt singurul curios
Am găsit un clip cu ei pentru cei ce nu sunt familiari cu acest tip de câini .
Induiosator! Ce limbaj chinologic elevat : soiuri de caini! Ce inventii interesante gen”soiurile de caini au venit odata cu popoarele migratoare....”Novaconi wrote: ↑Fri Jan 22, 2021 9:39 pm Nu...soiu asta de caini o fost prezentat pe forumul animale.ro acum vreo 6ani si acel tanar zicea ca il cunosc din batrani.
Topicul asta Obarsia soiurilor de caini vrea sa arate cate soiuri de caini avem in tara si sa comparam cam cu cine se aseamana si de unde ar veni....nu stiu daca sunt vreun soi de kangal....
Soiurile de caini au venit odata cu popoarele migratoare si cu cuceririle(cucerirea romana de exemplu).
Lamuriri vom avea cand cineva din zona va intra pe forum sa ne lumineze...
Mai sunt cateva soiuri din tara despre care nu prea stim ninic si care le vom prezenta in topicul asta.
Când l-am vazut instant mi-am adus aminte de câinele tau fumuriu pe care l-ai prezentat in pozele de mai sus. Întradevăr au un cap lat și niste fălci cu dințoci grozavi. În filmare și poze nu prea pare dar când stai lângă ei nu ai cum să nu fii impresionat .