Expo Canină Cluj-Napoca 2016 - 2 x CAC și 2 x Expo CACIB

Oliviu Secara
Site Admin

Asociația Chinologică Napoca organizează în 20 și 21 februarie 2016 patru expoziții, din care două de tip internațional:
  • 1 x CAC (expo națională) & 1 x CACIB 20.02.2016 (expo internațională) și
    1 x CAC (expo națională) & 1 x CACIB 21.02.2016 (expo internațională)

Atenție ! Din motive de confort pentru expozanţi şi vizitatori, numărul de înscrieri este limitat la maximum 600 de câini pe fiecare expoziţie. Înscrieți-vă exemplarul din timp.

”Câinele dumneavoastră poate deveni Campion al României!
1 x CACIB - orice câine Campion devine Campion al României!
3 x CAC (un titlu în expoziţie de campionat) - orice câine devine Campion al României!
2 x CACJ (un titlu în CACIB) - orice câine Junior devine Campion Junior al României!”

Important: Prin participarea la cele 2 expoziții de tip C.A.C., ciobăneștii românești care nu au acte de origine pot obține, în cazul unor calificative favorabile, certificatul de tipicitate (Pedigree tip C) !

Formularul de înscriere online pe linkul următor:
https://napocadogshow.achnapoca.ro/index ... tryform/ro
      • Image
Programul expozițiilor:
1 x CAC (expo națională) & 1 x CACIB 20.02.2016 (expo internațională) și
1 x CAC (expo națională) & 1 x CACIB 21.02.2016 (expo internațională)

Prima zi:
        • C.A.C. 20.02.2016
          7:00 - 9:00 Intrarea câinilor și a publicului în incinta expoziției;
          9:00 - 12:00 Arbitrajul câinilor la ringuri;
          C.A.C.I.B. 20.02.2016
          14:00 - 18:00 Arbitrajul câinilor la ringuri;
          18:00 - 19:00 BIS (Best in Show);
      • Image
Program Ziua a doua - 21.02.2016
      • C.A.C. 21.02.2016
        7:00 - 9:00 Intrarea câinilor și a publicului în incinta expoziției;
        9:00 - 12:00 Arbitrajul câinilor la ringuri;
        C.A.C.I.B. 21.02.2016
        14:00 - 18:00 Arbitrajul câinilor la ringuri;
        18:00 - 19:00 BIS.
      • Image
Locație:
Expo Transilvania
Str. Aurel Vlaicu F.N., Cluj-Napoca 400690

Coordonate GPS
  • Latitudine: 46.7817924 Nord
    Longitudine: 23.6307856 Est
ULTIMA ZI DE ÎNSCRIERE: 07.02.2016

Mai multe date pe site-ul Asociației: napocadogshow.achnapoca.ro

Arbitri invitați:
    • Dl. Tamás Jakkel și D-na Anca Giura
      Image

• Dl. Laurent Pichard și Dl. Boris Chapiro
          Image

Image
Image

Formularul de înscriere online pe linkul următor:
https://napocadogshow.achnapoca.ro/index ... tryform/ro

Tarife:
      • Image
        Image
Contul în care se depun banii pt. plata taxei de înscriere:
      • Plata prin transfer bancar:
        Asociaţia Chinologică Napoca
        C.U.I. 9554123
        Banca Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca, SWIFT BTRLRO22
        IBAN (RON): RO12 BTRL 0670 1205 3525 28XX
        IBAN (EURO): RO58 BTRL 0670 4205 3525 28XX
Doar Ciobănescul Corb are gratuitate, celelalte rase de Ciobănești Românești au reducere !!!

”1. La accesul în expoziţie este necesar să prezentaţi carnetul de sănătate al câinelui;
2. La accesul în ring este necesar să prezentaţi carnetul de performanţă; ”

Le doresc mult succes participanților cu Ciobănești Românești și o vreme cât mai bună !
Atenție ! Din motive de confort pentru expozanţi şi vizitatori, numărul de înscrieri este limitat la maximum 600 de câini pe fiecare expoziţie. Înscrieți-vă exemplarul din timp.
Expoziția va avea loc în sală.

Image

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
VonNeumalsch

Pai atunci sa ne vedem cu bine la Cluj :).
Apropo nu merge formularul de inscriere in Mioritic club. Cum sa procedam cu inscrierea?

Oliviu Secara
Site Admin

VonNeumalsch wrote:Pai atunci sa ne vedem cu bine la Cluj :).
Apropo nu merge formularul de inscriere in Mioritic club. Cum sa procedam cu inscrierea?
Salut Florian, nu ai primit raspuns din partea MCR referitor la inscrierea in Club ?
Zi-mi de King din ZS in ce forma e.
Ne vedem la Cluj.

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
VonNeumalsch

Am platit taxele dupa ce am vorbit cu Dl.Mustea.Dar inca nu am nici un raspuns de la club pe mail.Sper sa primesc macar un mesaj de confirmare. Te-am pus in copie la ambele mailuri. Unul cu date si unul cu confirmarea platii. Am facut poza cu OP urile.

VonNeumalsch

In ce il priveste pe micutul King a intrat in perioada adolescentei.Face numai ce are chef si incearca sa e impuna in orice situatie. La dresaj ma voi concentra pe prezentare in ring si am inceput sa il obisnuies cu o lesa subtire,dar nu tiu daca voi reusi sa il am sub control total pana la expo din Cluj. Exact de ce imi era teama nu am scapat... dupa 16 sedinte de dresaj mai reactioneaza numai la stimulente si la zgarda cu tepi. Mai am 2 saptamani sa il pregatesc sa speram ca am taria si rabdarea.
Am fost la veterinar si l-a controlat inaltime la greaban 70cm 42 kg. Ca lungime deja nu mai incape pe cantarul de la veterinar,trebuie cantarit in sezut ;) . Muscatura este in cleste are dantura normala iar textura blanii ca la carte.
Vom incerca sa ne prezentam mai bine de data asta si repetam pentru urmatoarea expozitie din Austria :D. Ne vedem la Cluj.

Oliviu Secara
Site Admin

Ce date ai cu privire la expozitia din Austria ? Unde anume va avea loc ? in ce perioada ? Taxe de inscriere, arbitrii ? Poate vin si eu cu o femela adulta. Poti sa deschizi daca vrei un topic nou asemenator cu cel de aici pt informarea si celorlalti coforumisti.

Oliviu Secara
Site Admin

Termenul limita de inscriere s-a prelungit pana in data de 10.02.2016 !

lilith

Bafta multa participantilor. Mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo, dar distanta asta, bat-o vina, ma impiedica. ;)

Image
Mihaita Zdrite

Eu voi fi prezent acolo fizic fara Lupan ...el fiind foarte dominant isi impune punctele de vedere cu pumnul:)) eu nu l-am invatat cu zgarda subtire defapt nu am facut drasaj de ring cu el iar canad vede cainii da sa fuga pe ei deci nici o sansa cu acea zgarda ...Abia astept sa ne vedem si sa vad exemplarele care vor fi in concurs! Mult succes va doresc ne vedem in backstage! ;) :P

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
lady2015

concurenti in asteptare

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

poate ca nu sunt cele mai reusite fotografii, majoritatea leau facut copiii, si cea mica a pozat tot ce misca
sper sa mai posteze poze si cei care au participat cu cateii la concurs poate avem si o poza cu un campion

Mihaita Zdrite

Frumosi au fost mioriticii!! :D cel din ultimele poze e de runc daca nu ma insel cine era cu el?

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
lady2015

nu stiu cainii care ai cui sunt nu prea am intrat in vorba cu stapanii , eu am mers cu copii sa vada cainii si nu am stat decit vreo ora jumate, timp in care copii au fotografiat tot ce au vrut si nu au vrut, dupa care am plecat la piza.
oricum au fost multi caini frumosi la concurs , a meritat iesirea
mie personal mia placut catelu din poza cu fiicamea , am mai vazut poze pe net cu acel caine si mia placut foarte mult, si acuma vazindul pe viu e un exemplar superb.

Oliviu Secara
Site Admin

• Cel mai bun al rasei (B.O.B.) 20.02.2016 - Duras din Zestrea Stanelor

Image

Cel mai bun al rasei (B.O.B.) 21.02.2016 - G-Thor de pont Euxin

Image

DanutzPopa

au fost multi mioritici ? aveti cumva rezultatele, la mioritici, pe zile si competitii ?
multumesc...

lady2015

2 poze dupa 2 zile de concurs? daca stateam eu 2 zile va postam toti cainii din concurs indiferent de rasa si poate si pe cei din cartier ii pozam.
postati niste poze sau filmulete din concurs sa vedem si noi, poate o duc si pe Lady la urmatoru concurs sa bem o bere si sa mancam un gratar.

Gadalean Daniel

IMG_7351-Edit.jpg

Gadalean Daniel

IMG_7873-Edit.jpg

Gadalean Daniel

IMG_7781-Forum.jpg

Gadalean Daniel

Rarau de Runc, Laur Zestrea Stânelor si Duras din Zestrea Stânelor
IMG_7287-Edit.jpg

VonNeumalsch

Micutul King a obtinut best Pupy dar se pare ca nu exista poze asa ca ...... :(

Post Reply