ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Noul membru al haitei mele sultan
Bine vam gasit, ma bucur ca am dat peste acest forum si uram numai bucurii dsi sanatate tuturor membrilor.Detin 3 caini un bullterrier de 4 ani o catea maidaneza pe care am gasito la gunoi pe cand era foarte mica si ultimul membru un mascul de ciobanesc mioritic in varsta de 12 saptamani inplinite chiar astazi,achizitionat dupa indelungi cautari si anume ma interesa ceva cu personalitate puternica caci avem mult de lucru inpreuna de acum inainte. O sa revenim si cu ceva poze in scurt timp.
- Mihaita Zdrite
Bine a-ti venit! Felicitari pentru dragostea fata de mioritic! ..Asteptam mai multe detalii poate ne spuneti si din ce canisa provine 
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
Nu provine din nici o canisa lam luat de la un cioban care are aceasta linie de caini mosteniti de la tatatal lui care are in prezent 96 de ani mia placut temperamentul lor foarte mult de asta am optat pentru el .Mihaitza wrote:Bine a-ti venit! Felicitari pentru dragostea fata de mioritic! ..Asteptam mai multe detalii poate ne spuneti si din ce canisa provine