Xylon

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Mihaita Zdrite

:))..nu imi e mentor asa cum sustineti si nici nu vreau sa il acuz de nimic ..nu il cunosc bine nu stiu ..eu zic sa nu mai vb de dansul atata timp cat el nu poate intervenii ..ma rog ..ms raul pt sfaturi ..bine inteles urmeaza sa am si eu serviciul meu banii mei si am sa achizitionez si eu 1 masc. si o femela cu acte cu tot din canisa cunoscuta. Daca esti amabil raul sa imi spui si mie din ce zona din salaj esti ..pt ca si eu sunt din salaj :)) , domnu osiceanu crescatorii probabil si detinatorii fac o rasa dar arch comanda , dar nu ma intereseaza atata timp cat nu am lucrat cu ei si asa mai departe ..eu am postat cateva poze cu ce detin si gata ..place nu place nu imi prea pasa ..iar in legatura cu rusii sa stiti ca de multe ori am avut de gand sa ma pun pe caucazian sau asi centrala mai mult pt temperamentul lor ..dar fiind patriot si iubind rasa am ales sa raman pe calea aceasta ..mioritici fara acte sunt multi in romania ..nu sunt eu primul ..dar probabil nu trb sa ies in fata...

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
Mihaita Zdrite

nu incerc domnule cristian sa musamalizez nimic ..nu am pedigree ce vrei sa musamalizez ..nu cred ca e nevoie sa facem astfel de afirmatii :P

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
Mihaita Zdrite

Image

Xylon la 10 luni .. urmeaza zilele astea sa ii mai fac poze si am sa revin cu mai multe :P ..ce spuneti vreo diferenta dintre aceasta si cea de la primele postari ?:) astept pareri.

Post Reply

Return to “Mioriticul meu”