Căței și tineret Mioritic

Dezbateri, materiale foto și video
MIORITICUL MEU | CARPATINUL MEU
yesui

Maria-Adela wrote:De unde au aparut si pufoseniile astea. Sunt foarte frumosi :shock: V-ati gandit sa participati la concursuri ? imi place cum sunt colorati la urechi.
Gurigan (ăl' de sus) are un excelent. :D
Cu Maura s-ar putea sa mergem la Ploiesti. ;)

Oliviu Secara
Site Admin

yesui wrote:
Maria-Adela wrote:De unde au aparut si pufoseniile astea. Sunt foarte frumosi :shock: V-ati gandit sa participati la concursuri ? imi place cum sunt colorati la urechi.
Felicitări pt. decizia de a merge în expoziţii cu exemplarele dvs. Este prima dvs. participare ?
Aşteptăm impresii - cum vi s-a părut ? Succes la expo Ploieşti şi ne dorim să aflăm mai multe detalii despre Mioriticii dvs.
Aici este sectorul expoziţional viewforum.php?f=13 puteţi adresa întrebări dacă aveţi nelămuriri, puteţi pune poze şi schimba păreri cu ceilalţi membri ai forumului. Pe link veţi găsi lista cu judeţele, iar categoria "Expoziții 2013" este destinată expoziţiilor mari din acest an precum Campionatul Mondial, expoziţiile de Club, Campionatul European ş.a.

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
yesui

Oliviu Secara wrote:
yesui wrote:
Felicitări pt. decizia de a merge în expoziţii cu exemplarele dvs. Este prima dvs. participare ?
Aşteptăm impresii - cum vi s-a părut ? Succes la expo Ploieşti şi ne dorim să aflăm mai multe detalii despre Mioriticii dvs.
Aici este sectorul expoziţional viewforum.php?f=13 puteţi adresa întrebări dacă aveţi nelămuriri, puteţi pune poze şi schimba păreri cu ceilalţi membri ai forumului. Pe link veţi găsi lista cu judeţele, iar categoria "Expoziții 2013" este destinată expoziţiilor mari din acest an precum Campionatul Mondial, expoziţiile de Club, Campionatul European ş.a.
      Mulțumim, și le dorim și celorlalți posesori de mioritici, care nu au avut ocazia până acum, sau care au ezitat să participe până acum, să-și facă curaj.
Este prima participare la o expoziție împreună cu Gurigan, Yesui era de obicei reprezentantul familiei la astfel de evenimente. Acum Yesui este gestantă și va avea pui într-o lună, prima serie ce va avea Pedigree. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă viitorul în privința puilor, tatăl lor este Aram D'Mureșan așa ca avem mari aștepări.
Mai multe detalii despre pui vom posta la timpul potrivit! „Stay tuned!” :D

Oliviu Secara
Site Admin

Sper să vă placă :P

Image

Image

Image

Image

( 7 săptămâni )

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Oliviu Secara
Site Admin

:D
Alina si florile

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zuaq6ZH4qEA[/youtube]

paul borbileanu

Printre primele poze ale Ersiliei
Imagepe drum spre Baia Mare

If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right.
paul borbileanu

Ersilia la patru luni.
Image
La Multi Ani,Ersi!

Cristian

La multi ani si din partea mea sa-ti traiasca. :shock: ii sta foarte bine la maramuresanca cu clop.

paul borbileanu

multumesc!

Bia79

Minunati puiutii!Sa aveti mult noroc la ei si tuturor celor de pe acest forum care detineti asemenea minunatii! :P :P

Bia79

Oliviu Secara wrote:Sper să vă placă :P

Image

Image

Image

Image

( 7 săptămâni )

:P :P Minunati Puiutii din poze.Mult succes in continuare atat dumneavoastra cat si celorlati detinatori de catei/caini mioritici!

Raul Petruț

Oliviu Secara wrote:Sper să vă placă :P

Image

Image

Image

Image

( 7 săptămâni )
Superbi :X

Nu mai sunt nici Cânii bătrâni
Iar poienile-s pline spini
Nu mai e nici Florica
Mândră mai purta clopoțica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Bia79

Frumosi foc cateii.Si eu doresc asa caine.Sunt asa de pufosi...o minunatie sa posezi asemenea animale :P :D :P

Raul Petruț

Bia79 wrote:Frumosi foc cateii.Si eu doresc asa caine.Sunt asa de pufosi...o minunatie sa posezi asemenea animale :P :D :P
Bia79 (sper ca nu de la varsta vine 79 :)))
Vad ca tot zici ca vrei si tu un pui de mioritic, sau ca adoptezi, sau ca iti doresti. Daca iti plac chiar asha de mult de ce nu ii intrebi pe colegii nostri de forum care sunt si crescatori sa iti dea un pui. Iar daca nu dispui de capitalul necesar, sunt convins ca sunt destui binevoitori dornici sa promoveze rasa si sa te ajute sa obtii acel puiut mult dorit.

Eu nu am mioritici nici mari si nici mici, dar ti-as fi dat cu tot dragul unul.......oricm daca aud ceva am sa te anunt. :D

Numai bine

Nu mai sunt nici Cânii bătrâni
Iar poienile-s pline spini
Nu mai e nici Florica
Mândră mai purta clopoțica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Bia79

Floarea Eduard wrote:este din femela mea Dona si Ergos de Tunari
La tot ceea ce am vazut doar cuvinte de lauda.Felicitar iubitorilor si detinatorilor! :P :P

GospodariaTYM

Pui Rena de GospodariaTYM si Codru de Halip
Pozele au fost realizate in ziua in care au inplinit 6 saptamani
Attachments
1Balkan de GospodariaTYM.jpg
Balkan de GospodariaTYM.jpg
Bellona de GospodariaTYM.jpg

Bia79

Oliviu Secara wrote::D
Alina si florile
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zuaq6ZH4qEA[/youtube]
:lol: :lol: Oare ce gust are aceea floare? Se "satura repede" cu moflaitul la floarea galbena.

Bia79

raul wrote:
Bia79 wrote:Frumosi foc cateii.Si eu doresc asa caine.Sunt asa de pufosi...o minunatie sa posezi asemenea animale :P :D :P
Bia79 (sper ca nu de la varsta vine 79 :)))
Vad ca tot zici ca vrei si tu un pui de mioritic, sau ca adoptezi, sau ca iti doresti. Daca iti plac chiar asha de mult de ce nu ii intrebi pe colegii nostri de forum care sunt si crescatori sa iti dea un pui. Iar daca nu dispui de capitalul necesar, sunt convins ca sunt destui binevoitori dornici sa promoveze rasa si sa te ajute sa obtii acel puiut mult dorit.

Eu nu am mioritici nici mari si nici mici, dar ti-as fi dat cu tot dragul unul.......oricm daca aud ceva am sa te anunt. :D

Numai bine
OK,stiu ca poate pt unii suna aiurea ca sunt interesata de asemenea caini;ai mare dreptate cu partea financiara nu imi permit sa cumpar o asemenea frumusete.Asa ca ma limitez la a privi.Acum ca m-ai ambitionat(ms pt asta) cu riscul de a ma face de rusine fac si eu apel la cei binevoitori dornici sa promoveze aceasta rasa sa ma ajute sa obtin 1 puiut.Va multumesc.
P.S. 79 nu este de la varsta :lol: :lol: :lol: -anul nasterii reprezinta.

Alin Pana

Dar cred ca ar fi bine sa luati in considerare si faptul ca acest caine este de talie mare si in mai putin de 1 an de zile o sa consume 500E cat este valoarea unui pui.
Va ve ti permite sa platiti timp de 1 an de zile in fiecare luna 200 ron(minim) pt hrana lui?

Post Reply

Return to “Mioriticul & Carpatinul -Grupa I”