Gurigan (ăl' de sus) are un excelent.Maria-Adela wrote:De unde au aparut si pufoseniile astea. Sunt foarte frumosiV-ati gandit sa participati la concursuri ? imi place cum sunt colorati la urechi.
Cu Maura s-ar putea sa mergem la Ploiesti.
Gurigan (ăl' de sus) are un excelent.Maria-Adela wrote:De unde au aparut si pufoseniile astea. Sunt foarte frumosiV-ati gandit sa participati la concursuri ? imi place cum sunt colorati la urechi.
Felicitări pt. decizia de a merge în expoziţii cu exemplarele dvs. Este prima dvs. participare ?yesui wrote:Gurigan (ăl' de sus) are un excelent.Maria-Adela wrote:De unde au aparut si pufoseniile astea. Sunt foarte frumosiV-ati gandit sa participati la concursuri ? imi place cum sunt colorati la urechi.
Mulțumim, și le dorim și celorlalți posesori de mioritici, care nu au avut ocazia până acum, sau care au ezitat să participe până acum, să-și facă curaj.Oliviu Secara wrote:Felicitări pt. decizia de a merge în expoziţii cu exemplarele dvs. Este prima dvs. participare ?yesui wrote:Gurigan (ăl' de sus) are un excelent.Maria-Adela wrote:De unde au aparut si pufoseniile astea. Sunt foarte frumosiV-ati gandit sa participati la concursuri ? imi place cum sunt colorati la urechi.
Aşteptăm impresii - cum vi s-a părut ? Succes la expo Ploieşti şi ne dorim să aflăm mai multe detalii despre Mioriticii dvs.
Aici este sectorul expoziţional viewforum.php?f=13 puteţi adresa întrebări dacă aveţi nelămuriri, puteţi pune poze şi schimba păreri cu ceilalţi membri ai forumului. Pe link veţi găsi lista cu judeţele, iar categoria "Expoziții 2013" este destinată expoziţiilor mari din acest an precum Campionatul Mondial, expoziţiile de Club, Campionatul European ş.a.

pe drum spre Baia Mare
Oliviu Secara wrote:Sper să vă placă![]()
( 7 săptămâni )
Superbi :XOliviu Secara wrote:Sper să vă placă![]()
( 7 săptămâni )
Bia79 (sper ca nu de la varsta vine 79Bia79 wrote:Frumosi foc cateii.Si eu doresc asa caine.Sunt asa de pufosi...o minunatie sa posezi asemenea animale![]()
![]()
La tot ceea ce am vazut doar cuvinte de lauda.Felicitar iubitorilor si detinatorilor!Floarea Eduard wrote:este din femela mea Dona si Ergos de Tunari
Oliviu Secara wrote:![]()
Alina si florile
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zuaq6ZH4qEA[/youtube]
OK,stiu ca poate pt unii suna aiurea ca sunt interesata de asemenea caini;ai mare dreptate cu partea financiara nu imi permit sa cumpar o asemenea frumusete.Asa ca ma limitez la a privi.Acum ca m-ai ambitionat(ms pt asta) cu riscul de a ma face de rusine fac si eu apel la cei binevoitori dornici sa promoveze aceasta rasa sa ma ajute sa obtin 1 puiut.Va multumesc.raul wrote:Bia79 (sper ca nu de la varsta vine 79Bia79 wrote:Frumosi foc cateii.Si eu doresc asa caine.Sunt asa de pufosi...o minunatie sa posezi asemenea animale![]()
![]()
))
Vad ca tot zici ca vrei si tu un pui de mioritic, sau ca adoptezi, sau ca iti doresti. Daca iti plac chiar asha de mult de ce nu ii intrebi pe colegii nostri de forum care sunt si crescatori sa iti dea un pui. Iar daca nu dispui de capitalul necesar, sunt convins ca sunt destui binevoitori dornici sa promoveze rasa si sa te ajute sa obtii acel puiut mult dorit.
Eu nu am mioritici nici mari si nici mici, dar ti-as fi dat cu tot dragul unul.......oricm daca aud ceva am sa te anunt.
Numai bine