Ely de Zestrea Stanelor

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Post Reply
cezar osiceanu

Am primit pe privat urmatorul mesaj;
"Va salut! Eu l-as intreba pe Secara cum unui caine caruia i-ai facut tipicitate, poti sa-l inregistrezi cu afix de crescator? Ely Zestrea Stanelor?"
asa incat "dle' secara poate ne raspundeti si noua la aceasta intrebare!! eventual ii postati si pedigreeul.
haideti cu hotiile mai departe "dle"secara sa vedem si noi toti cei de aici cum se face ca apare acum adevarul despre dvstra!
si vedeti ca daca mai spargeti odata casuta mea postala de pe acest forum veti afla si cine mi-a trimis mesajul!!!

Oliviu Secara
Site Admin

Domnul meu, vocile din capul dumitale îți și trimit mesaje mai nou ? :lol:
ELLI ZESTREA STÂNELOR are pedigree-ul postat de zile, asta la alegerea mea și nu din vreo obligație, ci pur și simplu pt. a demonstra nimicnicia și absurdul scopurilor unora, în special a gurilor rele mânjite cu materii dubioase și care în momentul în care înghit mai și împroașcă, mai ales în timp ce se exprimă ! Exemplul dvs. este elocvent, dar să nu excludem nici agaricii/chițibușarii care mai nou au apărut. Vedeți solicitările cu rea intenție menită să provoace suspiciune, defăimare și calomnie din postările d-lui burcă, dvs. etc. viewtopic.php?f=36&t=4226 (mai sunt și alții și alte exemple)

Încă o chestiune pe care nu ați sesizat-o, dar vorbiți cu atâta încredere și cu atâta vervă încât păreți un fel de Zeu al Prostiei încarnat în trup de muritor al cărui singură menire e să polueze și să lase o dâră de vomică (Expectoratie brusca şi abundentă de lichid seros, de puroi sau de sânge) pe unde trece...
Afixul CANISEI este ”DIN ZESTREA STÂNELOR”. DOAR ATRIBUIREA ACESTUI SUFIX EXEMPLARELOR CU TIPICITATE DIN CANISA MEA AR FI ÎNCĂLCAT REGULAMENTUL CĂRȚII DE ORIGINE ROMÂNE. Doar atunci ar fi fost o ilegalitate.
Vedeți bine domnilor la ce mârșăvii inventați deoarece sunteți atât de patetici încât nici măcar nu mă voi mai sinchisi să intru în dialog cu dvs. cu ”explicații” servite de mine către niște măscărici insignifianți ca dumneavoastră stimați domni. Încă vă cred recuperabil.
Pot să numesc exemplarele mele cu tipicitate după bunul meu plac și pot să le atribui câte nume vreau eu în orice combinație de cuvinte litere și cifre ! Sunt convins că aceste lucruri vă depășesc capacitatea de înțelegere, logică etc. dar eu am foarte mare răbdare cu dvs., după cum bine observă toată lumea. Și pe acestă cale îmi rog prietenii să nu mă mai sune pt. discuții pe această temă deoarece râdem în continuu și chiar mai am și altceva de făcut, fără supărare.

D-le osiceanu, dragi contestatari adevărul despre dvs. a apărut de mult și noi îl cunoaștem.

Nici la spart nuci nu mă pricep prea bine, dar apoi la căsuțe poștale ce să zic... :lol: Dar să știți că în curând o să preiau/hekăresc comenzile de la boeing/airbus sau ce zburați (aveți palonier :mrgreen: ) și o să vă trimit la terminalul cu frustrați în ultimul stadiu. Sper că nu sunteți sensibil la ironii...
Dar ce spun acum chiar nu vreau să fie percepută ca ironie - Să trăiești domnule căci ce ne-am face fără dvs., n-ar mai fi nici un farmec și așa asociațiile ne fac viețile din ce în ce mai grele, nu să le ușureze. Numa bine rău la nime', vorba aceea...

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Raul Petruț

Test

Nu mai sunt nici Cânii bătrâni
Iar poienile-s pline spini
Nu mai e nici Florica
Mândră mai purta clopoțica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Post Reply

Return to “Mioriticul meu”