Gruia

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Post Reply
liviu marin

Image

liviu marin

Image
Image
Image
Image
Image
cateva poze cu mioriticul meu,GRUIA la 4 saptamani si la 1 an si 8 luni

FataMioritica

Ce frumos a crescut puiul dvs! :) prin ce peripetii ati trecut cu Gruia pe munte? :lol:

N-am mai scris demult pe forum dar il urmaresc. :P postarea dvs m-a determinat sa revin !

liviu marin

multumesc,pe munte nu au fost peripetii,doar bai de zapada,ii place sa se zbenguie in zapada,e ca un buldozer

liviu marin

mi-am dorit f mult,sa am un caine ,mare,cat mai mare,dupa mai multe peripetii,l-am primit pe ozii,un mioritic alb fff frumos avea cam 1,8 ani,ozii a crescut de pui,langa doi caini lupi,care il bateau si ii luau mancarea,
lucrurile s-au schimbat,dupa ce a crescut,ii batea pe cei doi,la pachet,asa ca stapanul lui,de frica sa nu ramana fara lupi
mi l-a facut cadou.
am sa pun poze si cu ozii.
s-a dus vestea in zona ,ca am un caine mioritic frumos,asa ca, a aparut hera, o catelusa ,tot alba ca si ozii,dragoste la prima vedere.asa a aparut gruia,din 13 pui,el era cel mai mare,l-am oprit pentru mine.la 3 luni avea 27,5kg,acum are cam 65 70.medicul lui,e fascinat de el,,mi-a zis ca e cel mai mare caine ,care a intrat in cabinet.de la o vreme au inceput bataile cu ozica, tatal,,am decis sa il dau pe ozi,bataile lor nu erau de joaca.asa ca acum il am doar pe gruia,cel voinic.

lilith

E superb Gruia, sa-ti traiasca sanatos! Pe la expozitii a fost? :)

Image
Post Reply

Return to “Mioriticul meu”