Vand puii Ciobanesc Romanesc Mioritic

Post Reply
GospodariaTYM

Vand pui de ciobanesc romanesc mioritic. Mama este Rena de Gospodaria TYM, o femela cu un temperament foarte bun si o osatura puternica, care si-a transmis destul de bime caracterele in puii sai (a se vedea Mascul Atos la 14 luni). Tatal este Codru de Halip, fiul lui Codru (poze le gasiti pe pagina Canisa de Conda).
Mai multe poze puteti vedea si pe pagina mea: GospodariaTYM.sunphoto
Puii sunt nascuti in data de 13.08.13 - in poze aveau 30 de zile
Mioritic GospodariaTYM.jpg
Balkan2.jpg
Bela4.jpg
FEMELE.jpg
ATOS cuibA.jpg

GospodariaTYM

Pentru detalii: 0742691544

GospodariaTYM

Cateii mei au inplinit 40 de zile. Am o intrebare - ieri cand le am facut vaccinul, am observat ca au ceva purici. Ce produse recomandati - vineri (la 4 zile dupa Vaccin) vreau sa ii deparazitez extern.
B2.jpg
B3.jpg
F1'.jpg

Oliviu Secara
Site Admin

Este important să deparazitați și mama puilor cât mai repede, fie folosind o soluție ”Spot-on” împotriva puricilor pt. câini de talie mare, fie folosind clasica zgardă antipurici - cu efect aprox. 21 de zile. Pe căței puteți să-i îmbăiați și să folosiți la spălare un șampon special adaptat vârstei lor. Pt uscare puteți utiliza foen-ul.
Sunt de părere că mai bine îi spălați decât să folosiți tot felul de produse...

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
GospodariaTYM

Buna ziua,

Acum ca au inplinit doua luni, a venit momentul sa mai adaug si eu niste poze. Mai am doua femele si un mascul, deoarece intentionez sa opresc o pereche. Pentru vanzare mai avem o femela.
Ca si greutate, cantarit sambata: masculul are 14kg si 300 de grame.
Attachments
BALKAN2.jpg
BALKAN4.jpg
BELA SI BELLONA1.jpg
BELA SI BELLONA4.jpg
BELA6.jpg
BLANKA3.jpg

Oliviu Secara
Site Admin

GospodariaTYM wrote:Buna ziua,

Acum ca au inplinit doua luni, a venit momentul sa mai adaug si eu niste poze. Mai am doua femele si un mascul, deoarece intentionez sa opresc o pereche. Pentru vanzare mai avem o femela.
Căţeii sunt foarte bine dezvoltaţi pt. vârsta lor şi arată chiar bine. Îmi place ce văd în poze. Aveţi un cuib interesant. Am înţeles că tatăl lor provine de la dl. Halip Costel. Aveţi imagini sau filmuleţe mai clare cu el ? Poze cu mama puilor nu am văzut... Ea de unde se trage ? Cum stă cu temperamentul ?

-pt. a vedea evoluția în timp a adulţilor pe care îi aveţi în proprietate, dar şi a puilor pe care doriţi să-i păstraţi şi a prezenta perfomanţele (d.p.d.v. al temperamentului şi al rezultatelor expo) și ”realizările”, năzbâtiile fiecărui exemplar de Mioritic pe care îl dețineți vă așteptăm să le creați câte un topic separat(Newtopic) în secțiunea Galerie și videotecă + Discuții” ---> "Mioriticul meu" - acest loc a fost special creat pt. a avea o imagine cât mai clară a fiecărui exemplar canin în parte deţinut de membrii comunităţii Mioriticul.ro . Secţiunea are mai multe scopuri, scopurile prinicipale fiind însă luarea unor decizii cât mai bune în vederea potrivirii perechilor şi efectuării montelor, dar şi crearea "Jurnalului" fiecărui exemplar care poate fi revăzut peste ani de proprietar şi cei apropiaţi lui.

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
GospodariaTYM

Oliviu Secara wrote:
GospodariaTYM wrote:Buna ziua,

Căţeii sunt foarte bine dezvoltaţi pt. vârsta lor şi arată chiar bine. Îmi place ce văd în poze. Aveţi un cuib interesant. Am înţeles că tatăl lor provine de la dl. Halip Costel. Aveţi imagini sau filmuleţe mai clare cu el ? Poze cu mama puilor nu am văzut... Ea de unde se trage ? Cum stă cu temperamentul ?

-pt. a vedea evoluția în timp a adulţilor pe care îi aveţi în proprietate, dar şi a puilor pe care doriţi să-i păstraţi şi a prezenta perfomanţele (d.p.d.v. al temperamentului şi al rezultatelor expo) și ”realizările”, năzbâtiile fiecărui exemplar de Mioritic pe care îl dețineți vă așteptăm să le creați câte un topic separat(Newtopic) în secțiunea Galerie și videotecă + Discuții” ---> "Mioriticul meu" - acest loc a fost special creat pt. a avea o imagine cât mai clară a fiecărui exemplar canin în parte deţinut de membrii comunităţii Mioriticul.ro . Secţiunea are mai multe scopuri, scopurile prinicipale fiind însă luarea unor decizii cât mai bune în vederea potrivirii perechilor şi efectuării montelor, dar şi crearea "Jurnalului" fiecărui exemplar care poate fi revăzut peste ani de proprietar şi cei apropiaţi lui.

Am deschis un topic - Rena de GospodariaTYM unde am pus cateva poze cu Rena in diverse etape ale vietii.
Pe masura ce o sa creasca puii o sa deschid si pentru ei. Multumesc pentru sfat. Sper ca la anul, eu deja am trimis cererea, ca eu, prin intermediul si pe costul Asociatiei de Crescatori Pasari si animale de Rasa Arges si cu aportul Clubului de Mioritic sa pot organiza o expozitie de club la Pitesti. In aceeasi perioada cu CAC-ul si concursul de corbi Laleaua Neagra.
ACPAR Arges, prin aceasta initiativa, vrea sa promoveze mai bine resele romanesti si in zona Argesului. Acelasi demers este facut si pentri Ciobaescul Carpatin. Momentan nu am un raspuns oficial din partea mioritic club, dar am promisiuni.
Eu personal consider ca este o metoda buna de a promova aceste rase, si de ce nu, de ai face pe proprietarii de caini romanesti sa-si scoata caini din curte

Oliviu Secara
Site Admin

GospodariaTYM wrote: Am deschis un topic - Rena de GospodariaTYM unde am pus cateva poze cu Rena in diverse etape ale vietii.
Pe masura ce o sa creasca puii o sa deschid si pentru ei. Multumesc pentru sfat. Sper ca la anul, eu deja am trimis cererea, ca eu, prin intermediul si pe costul Asociatiei de Crescatori Pasari si animale de Rasa Arges si cu aportul Clubului de Mioritic sa pot organiza o expozitie de club la Pitesti. In aceeasi perioada cu CAC-ul si concursul de corbi Laleaua Neagra.
ACPAR Arges, prin aceasta initiativa, vrea sa promoveze mai bine resele romanesti si in zona Argesului. Acelasi demers este facut si pentri Ciobaescul Carpatin. Momentan nu am un raspuns oficial din partea mioritic club, dar am promisiuni.
Eu personal consider ca este o metoda buna de a promova aceste rase, si de ce nu, de ai face pe proprietarii de caini romanesti sa-si scoata caini din curte
Mă bucur că sunteţi un om de acţiune şi că aţi dat curs sugestiilor pe care vi le-am făcut. Dacă nu aţi făcut-o deja, vă recomand să luaţi legătura cu dl. Sorin Iacob, vicepreşedintele organizatoric al Mioritic Club. Datele de contact le găsiţi pe miortic-club.ro El vă poate ajuta cu tot ce ţine de organizarea Expoziţiei de Club şi a examenului de selecţie.

Eu pot să vă sprijin (valabil şi pt. Ionuţ Ungheanu) cu printarea color a materialelor informative pe care le veţi concepe pt. promomvarea expoziţiei şi nu numai : afişe de diverse dimensiuni, fluturaşi, materiale info despre rasa, diplome pt concurenţi ş.a.

Exemplu de afiş simplu - l-am făcut cu ocazia pregătirilor pt Expo Oradea

Image

Exemplu de fluturaş - conceput de mine şi de dl Albiter Ioan

Image

O să pun în curând şi câteva exemple de diplome personalizate şi o parte din materialele informative despre rasa.
Daca aveţi idei, propuneri le putem discuta pe un topic separat, iar dacă aveţi nevoie de ajutor în vreo problemă nu ezitaţi să ne anunţaţi.

Sper să aveţi răspunsul din partea conduerii clubului cât mai repede; totul e să se aprobe caledarul de către consiliul Achr. Succes !

Diplomă personalizată
Image

GospodariaTYM

Multumesc domnule Oliviu pentru amabilitate. Probabil o sa apelez la dumneavoastra pentru grafica, pentru partea de print, pana acum m am descurcat. Eu sunt Sef Proiecte Motoare Benzina Renault Mond (a nu se intelege ca ma laud, dar asta i mi place sa fac, pe langa pasarile si animalele, pasiunea mea este masina (absolvent de politehnica) si la fel de mult am iubit si cariera militara la care am renuntat in favoarea politehnici), la birou am o imprimanta profesionala (A3 si A4) de care mai profit atunci cand este nevoie.
In ceea ce priveste organizarea unui pol de selectie a ciobanestilor romanesti la Pitesti, eu am vb cu cei de la Mioritic club, alt coleg cu cei de la carpatin, insa cererile expozitionale pt 2014 au fost deja trimise, dar am promisiuni pt 2015.
Eu singurul lucru pe care mi l doresc este sa am timp sa ma ocup de doi pui de mioritici din acest cuib, astfel incat sa pot sa ii scot in expozitie. Ei astazi pleaca de la 0, provin din caini fara pedigree, mama nu a participat la expozitii, tatal are 2 excelent dar nu are expozitie de club, bunicul din partea tatalui, Codru de Serafim nu am palmaresul lui, insa, dupa ce vad eu, puii promit.
Pt rasele autohtone, eu consder foarte importanta prezenta cainilor in expozitie, mai ales a celor care vin din linii necunoscute lumii expozitionale, pentru ca nu se stie niciodata unde a stat ascunsa valoarea unui Mioritic.

Post Reply

Return to “Anunțuri / vânzări / cumpărări / monte / adopții”