ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Drogo din Zestrea Stânelor
- Mihaita Zdrite
Cu drag! Sunt din jud. Sălaj localitatea Marca ...daca doriti si sunteti singur va las un număr de co tact ca a fiu si eu pe acasa sa nu fiu plecat
ca eu sunt ici-colo 
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
- Mihaita Zdrite
Frumoși câinii sa va aduca bucurii 
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
- Oliviu Secara
- Site Admin
Drogo din Zestrea Stânelor este mai mic decât Baltag din Zestrea Stânelor cu 2 luni.Ciprian Pandrea wrote: ↑Sat Jan 09, 2021 11:13 am Arată super bine cățelul. Pieptos și voinic.
Ce vârstă are acum?
Drogo este mai mic ca și vârstă și decât Corifeu din Zestrea Stânelor cu o luna și 3 săptămâni.
Toți cei 3 masculi au același tata pe Xenopol din Zestrea Stânelor, doar mamele diferă Mura dZS, Mara dZS, și Alsița dZS.
Drogo și Baltag sunt identici din punct de vedere al bagajului genetic provenind din același tata, iar mamele lor fiind surori de cuib.
De aceea Mihai, te rog sa faci unele măsurători cu prima ocazie pt a urmări diferențele sau asemănările în dezvoltarea celor doi, ținând cont de diferența de vârstă . Ambii masculi sunt perfect în standard deocamdată și au o dezvoltare armonioasa și în concordanta cu vârsta lor, inclusiv modul în care evoluează culoarea robei lor; să nu te îngrijoreze talia, înălțimea, fiindcă nu asta îl face pe un Ciobănesc, ciobănesc.
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
-
George Prodan
- Mihaita Zdrite
Multumesc frumos Oliviu !

Am sa ii faccdata viitoare cand merg in sat ...Al meu e mai nebunatic numa sa fuga si sa se bată ii place

Super fain masculul Corifeu!
Asa este ..distant a de 1 h 

Am sa ii faccdata viitoare cand merg in sat ...Al meu e mai nebunatic numa sa fuga si sa se bată ii place
Super fain masculul Corifeu!
- Mihaita Zdrite
Neața! Poze din weekendul trecut ..Câinele acum pe 17 face 7 luni! E dominant, deja cand urineaza ridică piciorul putin
Enjoy
- Mihaita Zdrite
Neața! Va saluta Drogo din ținuturile înghețate!

- Mihaita Zdrite
- Ciprian Pandrea
Hahaha.
Mă gândesc ce incomod i-o fi lui Novac al meu cu halul de stalactite de noroi înghețat de pe labele lui.

Turturii de sub barbă și marginea urechilor le-am tăiat cu foarfeca. Abia aștept să-i tund la primăvară.
Câteodată nu știu care-i e capul și care-i coada.

Mă gândesc ce incomod i-o fi lui Novac al meu cu halul de stalactite de noroi înghețat de pe labele lui.
Turturii de sub barbă și marginea urechilor le-am tăiat cu foarfeca. Abia aștept să-i tund la primăvară.
Câteodată nu știu care-i e capul și care-i coada.
- Mihaita Zdrite
- Mihaita Zdrite
Sara bună dragilor! Pozele sunt de ieri...aștept impresii si păreri...
Am sa va zic o pățanie!
Ieșind cu el prin sat după mult timp ..da semne ca s-ar duce la gard sa se haraie cu diferiți câini
Iar când am ajuns în centru lângă un magazin ...a văzut o femeie de etnie roma și de la depărtate deja haraia. Când mam apropiat direct lătrat smuceli ...am și o filmare dar din păcate nu o pot pune încă..și când am facut-o nu mam apropiat asa mult ca să nu fiu rău intenționat!
Ieșind cu el prin sat după mult timp ..da semne ca s-ar duce la gard sa se haraie cu diferiți câini
- Mihaita Zdrite
Partea II
Câinele da semne foarte bune ca paznic ...dar așteptăm totuși fiind un pui de 7 luni și ceva
Scuze dacă e prea mult dar vorba aia, ori suntem golani ori nu mai suntem
saptamana frumoasa sa aveți prieteni!
Câinele da semne foarte bune ca paznic ...dar așteptăm totuși fiind un pui de 7 luni și ceva
Scuze dacă e prea mult dar vorba aia, ori suntem golani ori nu mai suntem
- Ciprian Pandrea
Tot mai barosan și frumos.
Cum se împacă cu iedutii?
Cum se împacă cu iedutii?
- Mihaita Zdrite
Mulțumesc...
În prima faza când am scos iedutii toți câinii erau în delir
apoi s-au mai calmat ...sincer încă nu l-am lăsat liber prin curte cu ei ...aștept sa se întărească și ei puțin și după sa îl incat sa știe ca nu is de mâncat...ar fugi după ei
ca și după mama lor din joaca fuge o mai stresează...
În prima faza când am scos iedutii toți câinii erau în delir
- Mihaita Zdrite
Caine în năpârlire la.orizont
❤
dar care promite sa fie un paznic exagerat de bun!
- Ciprian Pandrea
Ce mai face Drogo?
A crescut? Latră? E bărbat?
A crescut? Latră? E bărbat?
- Mihaita Zdrite
Prea bărbat la vârsta lui ...pacat ca nu pot sa adaug direct filmare sa vedeți..face paza bună 
o sa revin cu poze mâine 
- Ciprian Pandrea
Hai ca suntem curioși.
Să-ți trăiască
Să-ți trăiască
- Mihaita Zdrite
Va salut .
Las mai jos câteva imagini din weekend..aștept părerile voastre ..știu ca unii se abtin
dar totuși le aștept.. In ultimele 2 imagini se ia la cearta cu o femela de Cane vorso de 3 ani și ceva ..Oricând se pune și piept în pipt cu ea dacă sunt liberi
Cainele pana acum are nerv și caini și la oameni
iar ultima poza e reacția lui când vede alti caini pe drum
Las mai jos câteva imagini din weekend..aștept părerile voastre ..știu ca unii se abtin