Lavinius Solcanu wrote:Vreau sa-i felicit pe toti participantii indiferent de rasa, pentru participarea la aceasta competitie. Eforturile lor merita laudate. Dar am ceva special pentru cei care au obtinut rezultate notabile si aici vreau sa-i amintesc pe Dan Sarbu, care a obtinut rezultate exceptinale la "carpatini" , dr. Marius Pop de la "bucovineni" si , binenteles, gazda noastra, Oliviu Secara de la "mioritici".Respectul si consideratia mea, domnilor! Exemplul vostru trebuie urmat si e de dorit sa fie o provocare pentru toti crescatorii si detinatorii de ciobanesti romanesti.
Intr-adevar, merita tot respectul. Iar Oliviu si mai si, pentru ca e, zic eu, cel mai tanar crescator cu rezultate de exceptie. Omul asta nu conteneste sa ma impresioneze in mod placut, dovada fiind si produsii canisei lui, Bruma, Tudor si Bucium, care promit atat de mult!
Felicitari tuturor participantilor, crescatori si proprietari. Am lipsit circa doi ani din viata asta chinologica, iar EDS a fost o surpriza foarte frumoasa pentru mine. Am vazut niste exemplare superbe acolo!! Sau oi fi eu subiectiva, ca de placut mi-au placut toti mioreii