Cunosc si eu cateva cazuri de oieri care s-au lamurit de ei. Nu contest faptul că nu sunt agresivi, sau ca nu au o muscatura mai puternică (Kangalul), dar ei si frați fiind se bat pana rămâne doar 1, iar de asa ceva nu ai nevoie la o stână, având nevoie de un singur Alfa, iar restul sa il urmeze la nevoie.
Ciobanestii noștri nu is nevoiți să omoare lupul in staul, ei previn ca acesta să ajungă în el.
ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Baltag din Zestrea Stânelor
-
George Prodan
Fiecare caine are punctele lui forte...! Sincer cred ca mioriticii sunt niste câini echilibrati si suficient de puternici încât să ne facă mândri că îi avem ca prieteni !
-
Fășie Dorian
Mioriticii sunt într-adevăr câini puternici, dar cu toate că ma repet ei stiu sa lucreze in echipa, un lucru de care ai nevoie in stână
- Oliviu Secara
- Site Admin
Frumos câinele, însă simetria celor doi pruni din a doua poza mi se pare perfectă.

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Mihaita Zdrite
Dorian te mai asteptam cu poze ...

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
- Mihaita Zdrite
Fain ..
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
- Ciprian Pandrea
No asta da mascul mioritic.
- Oliviu Secara
- Site Admin
Poate ar fi bine, ținând cont de ritmul și tendința lui de creștere ca pe lângă delicatesele naturale pe care le primește (ou, lapte etc) să-i administrezi și un supliment obținut prin sinteză pentru susținerea articulațiilor și a dezvoltării scheletice. Îți propun NEO K9+, un produs de top pe care nu l-am încercat încă, dar am văzut rezultate la alții, la cei care l-au încercat la recomandarea mea.
De asemenea atenție la regimul de mișcare, care trebuie sa fie zilnic și din plin. Câinele arata foarte bine, puțin prea mare pt gustul meu la vârsta lui.
Dar atenție, statul prea mult în padoc poate să-l influențeze negativ, iar angulatile să-și piardă din corectitudine.
Consulta topicul SUPLIMENTE ȘI VITAMINE din secțiunea de "Nutriție" a forumului viewtopic.php?f=17&t=6&p=1124#p1124
pentru a găsi și alte produse care dau rezultate foarte bune la un preț accesibil.
De asemenea atenție la regimul de mișcare, care trebuie sa fie zilnic și din plin. Câinele arata foarte bine, puțin prea mare pt gustul meu la vârsta lui.
Dar atenție, statul prea mult în padoc poate să-l influențeze negativ, iar angulatile să-și piardă din corectitudine.
Consulta topicul SUPLIMENTE ȘI VITAMINE din secțiunea de "Nutriție" a forumului viewtopic.php?f=17&t=6&p=1124#p1124
pentru a găsi și alte produse care dau rezultate foarte bune la un preț accesibil.
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Oliviu Secara
- Site Admin
E destul de scump produsul, practic o cutie îți ajunge timp de o luna pt un câine de tale mare. Cutia are 90 de tablete și costă aprox 230 de lei.
-
Fășie Dorian
- Ciprian Pandrea
Dnu Dorian. Lăsați pe Baltag sa se dezvolte natural cu mâncarea normala zilnică. Organismul lui își ia tot ce trebuie în mod natural. Este un mascul masiv și va fi și mai mare la maturitate.
Mișcare, alergatura cât mai multă. Dați-i oase mari sa roadă, boabe, și câte o fiertura de legume cu oase.
Este un mioritic superb și se va dezvolta foarte bine.... cat mai natural.
Dulăul asta n-are nevoie de "fițe"
Mișcare, alergatura cât mai multă. Dați-i oase mari sa roadă, boabe, și câte o fiertura de legume cu oase.
Este un mioritic superb și se va dezvolta foarte bine.... cat mai natural.
Dulăul asta n-are nevoie de "fițe"
-
Fășie Dorian
Dnu Ciprian, crede-ti-ma ca Baltag al meu are o singură masă pe zi (seara) la fel ca toti câinii din curte
- Ciprian Pandrea
Asa și Novac al meu. Acum are 1an și 8 luni, dar de la 9-10 luni mănâncă doar o masă pe zi. Seara pe răcoare. Ori un bol cu boabe, ori oase, ori ciorba.
Dacă îi dau supliment câte o coastă de porc cruda peste zi.... o îngroapă.
Este genul nehamesit și Baltag pare sa fie la fel. Deși sunt masivi, mănâncă cât le trebuie, nu sunt hamesiti și asta e foarte bine. Nu devin obeji.
Creșteți câinele normal și natural ca pana acum. E mioritic sadea și credeți-mă pot sa stea și o săptămână nemâncați. Mai e puțin și are 1 an. Osatura, tendoane, etc, etc sunt formate. Băgați mișcare și alergatura în el cât încape.
In rest, mama natura il cizeleaza.
De asa mioritici ca Baltag și Novac .. sa tot avem în România.
Dacă îi dau supliment câte o coastă de porc cruda peste zi.... o îngroapă.
Este genul nehamesit și Baltag pare sa fie la fel. Deși sunt masivi, mănâncă cât le trebuie, nu sunt hamesiti și asta e foarte bine. Nu devin obeji.
Creșteți câinele normal și natural ca pana acum. E mioritic sadea și credeți-mă pot sa stea și o săptămână nemâncați. Mai e puțin și are 1 an. Osatura, tendoane, etc, etc sunt formate. Băgați mișcare și alergatura în el cât încape.
In rest, mama natura il cizeleaza.
De asa mioritici ca Baltag și Novac .. sa tot avem în România.
- Ciprian Pandrea
https://photos.app.goo.gl/kpaguZXHga41QwNv9
Și sa știți ca sub blana aia imensa, se ascunde un dalmațian

Și sa știți ca sub blana aia imensa, se ascunde un dalmațian