Corifeu din Zestrea Stânelor
Bună seara,
Am devenit, prin amabilitatea d-ului Oliviu Secara, proprietarul unui mioritic de 5 luni , deosebit de frumos.Am avut in trecut o catea din aceasta rasa, dar desi am vrut sa am urmasi la ea, fiind poate masculinizata( era si foarte mare) , nu a acceptat sa se imperecheze- chiar fiind in calduri , nu accepta masculul.A trait 11 ani si a lasat un gol imens in urma ei...Acum a aparut CORIFEU, care, deși a intrat intr o familie cu încă trei câini de rase diferite, s a integrat perfect( doar unele mici contre cu o femela de Cane Corso). In decurs de cateva zile am devenit cei mai buni prieteni, dând deja dovada de devotament profund. Este un cățel extrem de echilibrat, atent, cu ținută si personalitate. Deși încă nu are 6 luni are deja atitudine neincrezatoare fata de persoanele străine si ia atitudine protectoare.
Tel: +40 (723) 177 700
ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Corifeu din Zestrea Stânelor
-
George Prodan
- Ciprian Pandrea
Felicitări pt Corifeu. Sa va trăiască sanatos și sa va bucurați de el.
E foarte frumos băiatul și va deveni un mascul super.
Toate cele bune, sănătate și să ne mai trimiteți poze.
Doamne ajuta.
E foarte frumos băiatul și va deveni un mascul super.
Toate cele bune, sănătate și să ne mai trimiteți poze.
Doamne ajuta.
-
George Prodan
Multumesc frumos! Creștere frumoasa si sanatate tuturor mioriticilor !
Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
-
George Prodan
- Mihaita Zdrite
Buna seara! Frumos masculul..Va mai asteptam cu poze si sa mai discutam despre temperamentul lui!
Mă bucur sa vad miorei cat mai multi! Baftă cu el
Mă bucur sa vad miorei cat mai multi! Baftă cu el
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
- Oliviu Secara
- Site Admin
Ma bucur ca ați revenit la Mioritic după atâția ani. Sper ca masculul să se ridice cel puțin la nivelul primei cățelușe pe care ați avut-o și să vă ofere la fel de multe satisfacții.
Cum de ați devenit Fan mioritic? Povestiți-ne un pic din trecut... Ce v-a cucerit la această rasă de v-ati "trezit" cu primul exemplar în curte acum atâta timp ?
Cum de ați devenit Fan mioritic? Povestiți-ne un pic din trecut... Ce v-a cucerit la această rasă de v-ati "trezit" cu primul exemplar în curte acum atâta timp ?
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
-
George Prodan
Buna seara,
Prima mea cățelușa de mioritic a aparut ca un cadou de ziua fiicei mele la vârsta de 14 ani. Aveam atunci o cățelușa Schnauzer uriaș cu pedigree si cu mai multe titluri in concursuri, dar care avea o varsta inaintata( o aveam de cand erau copiii mici). Am văzut cățelușa de 6 saptamani si am luat o , făcând o surpriză fiicei mele la antrenamentul de volei....A crescut alături de noi , era de mărimea unui mascul mare , chiar ca atitudine, si a impus mereu statutul de șef de haită, orice caine era in preajma. Era umanizata parca, cred ca te intelegea ca un om, doar ca nu putea sa ti vorbeasca. A avut o viață frumoasa , din pacate nu a putut face pui si, ca o amintire a ei , l am primit in trupă pe Corifeu , care ii calcă deja pe urme. Si el are aceeași atitudine umanizata, sta mereu langa tine orice faci, daca nu stai langa el nici nu mananca, cam distruge orice ai prin curte(inclusiv husa si semnalizatoarele de la motocicleta), dar e plin de energie si l inteleg, trebuie sa lucreze ceva cand nu suntem acasă. E un pic cam gelos , îl cam îndepărtează pe ceilalți căței de lângă mine , doar cățelușa de Cane Corso încă îl mai pune la punct. Ii place tare mult la plimbare , deocamdată " nu prea ia atitudine "in plimbari(încă n are 6 luni) dar cu timpul sunt sigur că i se va schimba atitudinea.
Prima mea cățelușa de mioritic a aparut ca un cadou de ziua fiicei mele la vârsta de 14 ani. Aveam atunci o cățelușa Schnauzer uriaș cu pedigree si cu mai multe titluri in concursuri, dar care avea o varsta inaintata( o aveam de cand erau copiii mici). Am văzut cățelușa de 6 saptamani si am luat o , făcând o surpriză fiicei mele la antrenamentul de volei....A crescut alături de noi , era de mărimea unui mascul mare , chiar ca atitudine, si a impus mereu statutul de șef de haită, orice caine era in preajma. Era umanizata parca, cred ca te intelegea ca un om, doar ca nu putea sa ti vorbeasca. A avut o viață frumoasa , din pacate nu a putut face pui si, ca o amintire a ei , l am primit in trupă pe Corifeu , care ii calcă deja pe urme. Si el are aceeași atitudine umanizata, sta mereu langa tine orice faci, daca nu stai langa el nici nu mananca, cam distruge orice ai prin curte(inclusiv husa si semnalizatoarele de la motocicleta), dar e plin de energie si l inteleg, trebuie sa lucreze ceva cand nu suntem acasă. E un pic cam gelos , îl cam îndepărtează pe ceilalți căței de lângă mine , doar cățelușa de Cane Corso încă îl mai pune la punct. Ii place tare mult la plimbare , deocamdată " nu prea ia atitudine "in plimbari(încă n are 6 luni) dar cu timpul sunt sigur că i se va schimba atitudinea.
- Ciprian Pandrea
Corifeu e un mioritic super din Zestrea Stanelor. Sa va trăiască și sa crească mare și frumos.
Aici e problema. Când i-o veni vremea, să nu-și pună ochii pe femela de Cane Corso, ca nu e bine. Pui frumoși.. dar ce rasă?
Doamne ajuta și..... Pozeeee
Aici e problema. Când i-o veni vremea, să nu-și pună ochii pe femela de Cane Corso, ca nu e bine. Pui frumoși.. dar ce rasă?
Doamne ajuta și..... Pozeeee
-
George Prodan
Buna seara
Risc de împerechere nu este, e sterilizata femela.
Risc de împerechere nu este, e sterilizata femela.
-
George Prodan
- Ciprian Pandrea
Pare mai înalt decât femela. Ce vârstă are Corifeu?
-
George Prodan
Buna seara.,
Corifeu va avea 6 luni in 25 noiembrie.
Are cam 67 - 68 cm înălțime...creste frumos!
Creștere frumoasa si sanatate tuturor mioriticilor!
Corifeu va avea 6 luni in 25 noiembrie.
Are cam 67 - 68 cm înălțime...creste frumos!
Creștere frumoasa si sanatate tuturor mioriticilor!
- Ciprian Pandrea
Super banditul.
Va sugerez să-l priviți cât mai mult în ochi. În curând cresc perdelele și barba și gata cu ochișorii de pui.
Multă sănătate
Va sugerez să-l priviți cât mai mult în ochi. În curând cresc perdelele și barba și gata cu ochișorii de pui.
Multă sănătate
-
George Prodan
Mulțumesc frumos de sfat.
O seara frumoasa tuturor!
O seara frumoasa tuturor!
-
George Prodan
- Ciprian Pandrea
Începe sa arate masiv, bărbat.
Bravo. Încă un soldat de nădejde în armata mioriticilor.
Bravo. Încă un soldat de nădejde în armata mioriticilor.
-
George Prodan
Incepe da, multumesc! Sper sa fie de nădejde...!
- Oliviu Secara
- Site Admin
Foarte frumos evoluează Corifeu. Felicitări pt felul în care îl îngrijiți. Observ ca faceți multe plimbări prin natură . Atenție la mușcătura de capușă, încă sunt active. Poate ar fi folositor să-i administrați regulat o deparazitare externa care să respingă căpușele și astfel să preveniți Babesioza.
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Ciprian Pandrea
Poze, poze, poze. Cum creste Corifeu.
E super soldatul asta.
E super soldatul asta.
-
George Prodan
Buna ziua,
Multumesc d lui Secară pentru sfaturi. Facem da, plimbări multe in natura , fiindcă ii place sa exploreze si sa faca miscare, deh , azi are 6 luni, e in plina dezvoltare si fizica si mentală. Deja este vigilent in curte, vrea sa fie el cel care da semnalul la lătrat, cum zice dl.Pandrea, e de nădejde.
Creștere frumoasa tuturor mioriticilor!
Multumesc d lui Secară pentru sfaturi. Facem da, plimbări multe in natura , fiindcă ii place sa exploreze si sa faca miscare, deh , azi are 6 luni, e in plina dezvoltare si fizica si mentală. Deja este vigilent in curte, vrea sa fie el cel care da semnalul la lătrat, cum zice dl.Pandrea, e de nădejde.
Creștere frumoasa tuturor mioriticilor!