Lady

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Post Reply
lady2015

Am primit si eu un puiut anul trecut in pimavara
la primire a fost "caine domnesc" nu era sigur omu daca e labrador sau golden retriwer
- poze de "catel domnesc" Image
dupa citeva luni au renuntat "expertii" la catelu domnesc si mi lau facut caucazian
- poze de caucazian Image
Image
am fost la un coleg de scoala generala are vreo 30 de caini caucazieni si de asia centrala, omu mia explicat stiintific ca nu e caucazian dar atunci ii incepuse sa creasca par pe fata si mia zis ca acest lucru e specific pt mioritic
- poza cu inceput de mioritic Image
Image
si acuma arata asa Image
Image
sper sa puteti accesa lincurile
in picioare nu reusesc sal pozez, cum ies afara e calare pe mine si nu mai scap de el numai daca intru in casa
intrebarea este daca are dea face cu mioriticul ( char daca nu e curat) sau nu are nimic in comun ( nu am de gind sa umblu la expozitii sau concursuri )
orice este noua ne este draga,o consideram membru de familia ( chiar daca sotia nu o prea are la inima ca ramane par dupa ea) si duminica car urmeaza o sarbatorim , implineste 1 an, copii au stabilit sai facem un tort mare , necazul e cu invitatii cea mica nu stie ce caini sa invite la petrecere.

Oliviu Secara
Site Admin

Prin câte transformări a trecut femela dvs. într-un singur an ! Țin să vă felicit că ați ales ca și companion un ciobănesc românesc. Din câte se vede în fotografii femela dvs poate fi considerată ca aparținând rasei Ciobănesc Mioritic. Succes cu aniversarea și mă bucur că v-ați alăturat comunității Mioriticul.ro Așteptăm imagini și noutăți despre Lady, mai ales de la aniversare !

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
lilith

E frumoasa Lady! Sa va traiasca multi ani si sa fiti fericiti impreuna.
Cu transformarile, stiu cum e. Lumea imi spunea ca am, in ordinea asta: carpatin, ogar afgan, saint bernard. Bine, eu stiam de la inceput ce aveam, ma distrau oamenii care isi dadeau cu parerea :lol:
Asteptam poze noi cu Lady. Petrecere frumoasa!! :D

Image
lady2015

cum au aparut pozele pe forum, aseara erau doar linkuri, in plus nu prea am reusit sa vad pozele de pe forum ( doar vreo 3-4 poze am reusit sa accesez si alea la o calitate de nu stiam ce vad, in rest doar ferestre albe)
poate cineva ma invata si pe mine cum e cu pozele
legat de Lady, imi pare bine ca a ramas mioritic, asa voi ramane si pe forum. am fost si pe alte forumuri cu rase de caini dar daca au zis ca nu e ce cred eu am plecat.
petrecerea o tinem mai repede sau mai tirziu, trebuie sa fie vreme frumoasa, cind ploua imi vine sa pling la cum arata catelu, sa nu mai zic sa intri si in contact cu ea atunci deja e catastrofa
poate ma invata cineva cum sa-l invat sa nu mai sara pe mine, am incercat sa ii arunc ceva de mancare dar o ia in gura dupa care o scuipa si iar vine la mine, deci trebuie sa ii arunci mancare in continuu ( dupa ce plec maninca tot ).

Mihaita Zdrite

Felicitari pentru faptul ca a-ti ales aceasta rasa frumoasa si spectaculoasa! :D Sa va traiasca lady...asteptam mai multe poze cu ea ...aveti pe forum chiar jos topicuri cum se pun pozele pe forum, filmari etc...Eu va sfatuiesc sa ii mai dati si 2-3 palmute peste nas :)) daca o prea rasfatati vi=i se suie in cap...eu pe al meu l-am prea rasfatat si acum fara o palmuta ceva nu ies la capat ..dar nici asa nu tot timpu functioneaza :) :D ...

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
lady2015

nu e bine cu palma, daca o imping sau o lovesc si mai al dracului vine la mine crede ca am chef de joaca, cind e uscat ii bag mana in gura si ne plimbam asa de "manuta" si nu sare sus pe mine dar cind e uda atunci nu se poate , daca se freaca de tine e rezolvata treaba.
o saptamana buna o speriam cu un flacon de plastic gol dadeam cu ea in palma sau picior sa sune si statea la distanta, dar dupa ce iam tras vreo doua si ei cu flaconul si a vazut ca nu doare nu se mai sperie nici de flacon, acu am o zgarda improvizata din lant si il arat si spun Hai baga capu, nui place si sta la 1-2m de mine si sare ca o caprita dar si atunci daca ma intorc sau nu scutur lantu e pe mine.
singuru cu efect sint oasele de porc , ii dau un os si o ora zici ca nu am caine

Administrator

Replicile offtopic având ca subiect explicațiile tehnice referitoare la cum se afișează fotografii pe forum, au fost mutate(relocate) într-un topic de profil din secțiunea TUTORIALE a forumului. Aici viewtopic.php?f=79&t=14

COWARDS - never start || THE WEAK - never finish || WINNERS - never quit
adicaza

lady2015 wrote:cum au aparut pozele pe forum, aseara erau doar linkuri, in plus nu prea am reusit sa vad pozele de pe forum ( doar vreo 3-4 poze am reusit sa accesez si alea la o calitate de nu stiam ce vad, in rest doar ferestre albe)
poate cineva ma invata si pe mine cum e cu pozele
legat de Lady, imi pare bine ca a ramas mioritic, asa voi ramane si pe forum. am fost si pe alte forumuri cu rase de caini dar daca au zis ca nu e ce cred eu am plecat.
petrecerea o tinem mai repede sau mai tirziu, trebuie sa fie vreme frumoasa, cind ploua imi vine sa pling la cum arata catelu, sa nu mai zic sa intri si in contact cu ea atunci deja e catastrofa
poate ma invata cineva cum sa-l invat sa nu mai sara pe mine, am incercat sa ii arunc ceva de mancare dar o ia in gura dupa care o scuipa si iar vine la mine, deci trebuie sa ii arunci mancare in continuu ( dupa ce plec maninca tot ).
Cum as putea sa iau si eu legatura cu dumneavoastra? imi puteti lasa un skype facebook ceva? eu sunt nou si inca nu pot trimite mesaj privat.
Multumesc
Adrian

Post Reply

Return to “Mioriticul meu”