Bella (6luni)

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Post Reply
Adina

Buna tuturor,

Ea e Bella, de care sunt foarte mandra si ma bucur sa vi-o prezint. Acum are aproape 6 luni, e frumoasa , e dracul gol si face tot soiul de prostii zilnic . Activitatea ei principala mai nou consta in sapatul gropilor si rosul pomilor fructiferi :D :

Sper sa va placa ,

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Maria-Adela

Da, imi aduc aminte de draguta aceasta :P era o poza in care arata ca o diva pe undeva pe forum :P vad ca se face din ce in ce mai frumoasa :!: sa fie sanatoasa si sa va bucure mult ca are o stapana deosebita. se vede ca va e draga !

Adina

Maria-Adela wrote:Da, imi aduc aminte de draguta aceasta :P era o poza in care arata ca o diva pe undeva pe forum :P vad ca se face din ce in ce mai frumoasa :!: sa fie sanatoasa si sa va bucure mult ca are o stapana deosebita. se vede ca va e draga !
Multumesc mult pentru urari , da , mi-e foarte draga si promite sa fie o catea foarte buna inca de pe acum. Invata repede de la femela de ciobanesc german , a inceput deja sa protejeze teritoriul dar si pe noi. Si ce ma bucura cel mai tare este faptul ca a inceput sa se cuminteasca in ceea ce priveste rosul pomilor. Poza aceea este poza mea preferata intr-adevar tocmai din acest motiv :).

Post Reply

Return to “Mioriticul meu”