Mihaitza wrote:
) serios ..hai lasati-ma cu ce vedeti dvs ca numa aiureli vorbiti ...stati cuminte...pozele sunt facute pe o panta sau deal sa intelegeti iar in momentu ala caine avea dureri pe articulatii atata tot asta e explicatia ... v-ati dat dvs banii pe el ? e treaba mea ce fac nu va tot amestecati si vb prostii ..asta ma enerveaza ca numa aiurea vorbiti...vreau eu sa vad cainii aia din canisa de romania aia buni valorosi cum arata ...mai ales femela care e dat dincolo tot a-ti zis ca puneti poze ...
ps: sa stiti ca eu nu mi-am luat caine sa stau cu el in expo doar ..cum faceati dvs, mai nou multi caini in expo pe care daca ii pun intr-un mediu in care trb sa faca fata oricarei probleme baga coada intre picioare si o taie ....deci chiar daca ar avea nu aveti dvs problema ..(dar nu are ) ..
Astea sunt scoase din putul gandirii nu ?
Sa sustii asemenea aberatii ca este poza facuta in panta si de aceea sta cainele atat de jos pe labe, pe spate daca se continua cu el in starea asta inca cateva luni va atinge cu jaretii solul !!!
Daca taceati filozof ramaneati!
Apropo de post criptumul dvstra, pentru ca sigur nu stiti ce inseamna "ps", este mai mult decat evident ca habar nu aveti ce scrieti! Eu mergeam intradevar cu Ursu la cat mai multe concursuri in intreaga tara dar asta doar pentru promovarea rasei si cand ajungeam in finala de CMBR ma retrageam ca sa poata lua si alti caini acel titlu, cainele meu avand destule oricum, fiind declarat etalonul rasei chiar si la ACHR, etc. Dna Nicolescu Ruxandra arbitra si promotoare a ciobanestilor romanesti - dvstra sigur nu stiti cine a fost ca deh sunteti abia la primul caine si cu asa ineptii in bagajul de cunostiinte vast de care dati dovada este deja cam mult - a acordat in astfel de conditii titlul de CMBR cainelui Dudu de Romania la expozitia de pe stadionul Grivita in anul 1995 ca sa va dau doar un singur exemplu!
Oare cand va suparati dvstra si puneti si pedigreeul catelului ca sa ne minunam ca aveti asa ceva in sfarsit?
Legat de culoare este evident in afara standardului avand o proprotie de negru,cenusiu peste cea admisa dar cum la ACHR pe spaga se scot caini negri campioni - cazurile produsilor din Brasov ale canisei politistului pensioner!, poate veti reusi si dvstra sa faceti un caine cu "labe de urs" si defect de culoare sa ajunga cu vreun titlu in palmares! Dar mai bine il puneti in vale ca asa poate ies picioarele drepte!!!
chestia asta aminteste de intrebarea de la Radio erevan prin care o ascultatoare dorea sa stie daca o femeie de 55 de ani poate avea sanii drepti! La care Radio Erevan a raspuns:
Sigur ca da! Dar cu conditia sa stea in ... patru labe!
Sa fi fost vorba de labele dvstra dle Mihaitza?