ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Lupan din Zestrea Stânelor
- Mihaita Zdrite
Iar din toate spusele dvs insinuati ca, canisa Zestrea Stanelor nu are caini de rasa ? ii faceti metisi cum ar veni...e o jignire pot spune la adresa canisei ..am uitat sa precizez asta si mi-am amintit
)
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
-
cezar osiceanu
Domnule Mihaitza mai cititi odata textul scris de mine!cezar osiceanu wrote:cainele acesta are pedigree? Daca are atunci postati-l pentru a atesta ca este caine de rasa!
un caine la varsta aceasta sa fie pus pe lant ? asta este o crima!
ca si aspect exterior are cam prea mult negru - maxim 30% este admis, problema care face interesant studiul genealogiei lui.Daca are asa ceva cunoscuta bineinteles!
Dpdv legal este caine de rasa daca are pedigree! punct! daca are postati-l ca sa ve credem ca este de rasa nu? Exista o moda total gresita de a nu prezenta pedigreeul cainelui cand la celelalte rase este exact pe dos: toti si le posteaza special ptr a arata ca are genealogie, ca are vreun caine campion prin ea, etc
Daca il tineti in lant ptr mine este o crima! Da este o crima. Nu am tinut NICIODATA un caine in lant! si acum am doi mioritici pereche in curte, adulti, si nu au vazut lant in viata lor! Basca ca am si vreo 7 pui (5+2) de varste diferite si din monte diferite care la fel nu stiu ce inseamna lant! Stiu si ei ca uneori trebuie sa stea la padock - are 6 m lungime pe 3 latime, dar in rest sunt liberi in curte.
Daca imi dati exemple cu lant usor, bunici si strabunici asta nu inseamna ca sunt si corecte aceste exemple!
Chiar daca negrul va migra spre gri - ramane de vazut asta - tot este prea mult ! Este imperios necesar sa incercam sa pastram mioriticul distinct cu pete de pana 30% din suprafata ptr ca si asa exista destui tembeli care sustin ca am metisat cu ciobanesc rusesc, saint Bernard,bobtail,etc
Referitor la cainele de pe Fb care sustineti dvstra ca ar avea 75 cm eu va spun ca ceea ce se vede din poza respective asa reiese. Dar poate ca o fi masurat cineva acei centimetri la crestetul cainelui nu unde trebuie nu?
- Mihaita Zdrite
da se poate referitor la poza dar ca aspect arata bine ..si din ce am vazut in poze mi-i se pare fizic corect arata bine ...normal ca am pedigree...domnule e parerea dvs cu lantul sau lesa din material textil sau ce mai credeti dvs ..nu e o crima daca asta considerati e problema dvs...crima inseamna cand eu il bag in morga pe unu asta da ..dar ce spuneti dvs e o mare aberatie
) iar de la 2 ani in sus daca isi mentine caracterul si am sa vad ca totul e perfect ..am curaj sa il pun fata in fata cu ai dvs fara lant care nu au vazut lantul si va las sa priviti cum ii devoreaza daca chiar vreti sa va arat caine invatat si cu padocul si cu lantul si cu totul ..
o sa postez si un pedigree stati linistit ...eu v-am inteles perfect ideea dar dvs tot timpu le tineti pe ale dvs ...nimeni nu are dreptate ..aici va contrazic
eu nu vreau sa ne tot contrazicem ca nu duce la nici un rezultat ..o sa se vada pe parcurs evolutia si discutam pe parcurs
dar eu as fi curios ca dvs daca aveti mioritici mici sa le faceti si lor o sectiune si sa postazi poze vb despre ei cum facem si noi sa vedem evolutia ..sa fim toti la acelasi nivel sa nu ne ascundem animalele din curte si dupa aceea vedem care cum evolueaza
Sanatate numai bine!
ps: nu uitati ce v-am spus despre jihadisti= satanisti ...o sa ajungem sa ne schimbam si standardele si atunci sa va vad cum va implicati
) 
ps: nu uitati ce v-am spus despre jihadisti= satanisti ...o sa ajungem sa ne schimbam si standardele si atunci sa va vad cum va implicati
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
-
cezar osiceanu
Dle Mihatita daca taceati filozof ramaneati!
Sincer cred ca mai bine va stergeti perlele de mai sus!
Dvstra credeti ca eu am sa imi pun vreodata cainii la bataie de dragul de a vedea care este mai tare cel crescut in lant sau cel crescut liber? Aveti o mare problema de intelegere a rolului cainelui daca ati putut scrie asa ceva!
Din pacate nivelul dvstra educational este cam redus daca este sa ne luam dupa postarea dvstra cu ce inseamna crima in opinia dvstra! sincer nu ma asteptam la asa ceva!
Am pus poze pe FB ptr ca aici este foarte greu si nu am timp sa micsorez poza, etc lucru de care s-a mai plans si alt user dealtfel.
Pana atunci postati dvstra pedigreeul cainelui dvstra sa vedem daca are totusi nu de alta dar exista un user si aici daca nu gresesc eu cumva care a luat un caine de la dnul Secara si nu a primit pedigreeul cu genealogia aferenta ci fara genealogie! Ca sa nu spun despre acel sclav care sa lauda in scris ca elibereaza pedigree de canisa in numele stapanului sau, cu toate ca ACHR nu recunoaste astfel de pedigree de canisa!!
Sincer cred ca mai bine va stergeti perlele de mai sus!
Dvstra credeti ca eu am sa imi pun vreodata cainii la bataie de dragul de a vedea care este mai tare cel crescut in lant sau cel crescut liber? Aveti o mare problema de intelegere a rolului cainelui daca ati putut scrie asa ceva!
Din pacate nivelul dvstra educational este cam redus daca este sa ne luam dupa postarea dvstra cu ce inseamna crima in opinia dvstra! sincer nu ma asteptam la asa ceva!
Am pus poze pe FB ptr ca aici este foarte greu si nu am timp sa micsorez poza, etc lucru de care s-a mai plans si alt user dealtfel.
Pana atunci postati dvstra pedigreeul cainelui dvstra sa vedem daca are totusi nu de alta dar exista un user si aici daca nu gresesc eu cumva care a luat un caine de la dnul Secara si nu a primit pedigreeul cu genealogia aferenta ci fara genealogie! Ca sa nu spun despre acel sclav care sa lauda in scris ca elibereaza pedigree de canisa in numele stapanului sau, cu toate ca ACHR nu recunoaste astfel de pedigree de canisa!!
- Mihaita Zdrite
chiar putin imi pasa parerea dvs ..deja m-am enervat cine va credeti? stati linistit nu aveti dvs treaba cu ce caini cresc eu ..cica nivel redus, credeti ca daca vorbiti in termeni gramaticali sunteti zeus ? Oliviu trebuia sa ii dai block pe acest site demult ..acest individ atata stie sa enerveze lumea si sa faca pe desteptul..pana odata! Pai sa nu ii puneti ..cainii sunt facuti pt a tine locul bibelourilor, dar nu in casa ci in curte asta e parerea multor specimene pe cale de disparitie! Orice caini de paza trebuie sa isi faca treaba cu strictete pe teritoriul lui si indiferent cu ce animale se comfrunta trebuie sa isi faca datoria, nu sa fuga cu coada intre picioare! Pacat ca unii nu se uita la temp. mioriticului ..dal dreq banii sa iasa...asa e moda unora! Dvs ca sa nu va iau la per tu nu aveti de unde sa stiti nivelul educational ..eu nu sunt nici filozof nici mare a tot stiutor ca si dvs, sunt un om simplu cu alte calitati cu alte talente printre ele se enumara si pasiunea fata de mioritic de aceea ma aflu prin zona! Cu asta inchei ca deja ma enervez! Mai bine stergeti-va conturile de pe forumuri si apucati-va si cresteti caini nu mate! Si dupa cativa ani va reintoarceti, asta daca v-ati revenit in totalitate. Oricum ce caini am vazut eu ca a-ti postat sa ii vad sunt mici ..plus ce am mai vazut eu din "marele CNCCR"
) caini mici dom`le plus pe fb niste poze cu dvs si doi caini unu cu pete negre altul alb, mici ..abia in 2 picioara va ajungeau la barbie ..lasati-ne cu abureli din tineretile dvs ca nu isi au rostul ..si va rog nu mai il implicati pe dl. Albitier in discutii...nush ce aveti de impartit si nu ma bag ..mai bine a-ti incerca sa gasiti stapani la catetii pe care vreti sa ii bagati pe gat altor persoane ..sau nu aveti clienti ?:)) eu va spun in fata nu imi pasa ca va suparati sau nu ..Cu asta am incheiat orice discutie cu dvs.. Numai bine!
-
cezar osiceanu
Domnule Mihaitza
nu este o rusine lipsa unei educatii complete daca ea este cauzata de probleme obiective si este dublata de bun simt!
Cand sustineti aberatii de genul celor indicate de mine mai sus - caini pe lant la 2-3 luni,batai intre caini, etc nu aveti nici o scuza.
Temperamentul mioriticului trebuie sa fie unul echilibrat pentru a nu ajunge in lista cainilor periculosi ceea ce ar insemna sfarsitul rasei.
Eu unul nu va neg pasiunea pentru mioritic dar ea trebuie sa fie dublata de alte lucruri precum cele aratate de mine.
Ca va suparati sau nu este problema dvstra nu a mea - este drept ca adevarul supara dar trece daca reveniti la el.
In legatura cu cainele despre care spuneti ca imi ajungea la barbie asa este! din poza asa reiese, doar ca avea varsta de sub un an cand i s-a facut poza iar eu am doar 1,82 m inaltime conform masuratorilor medicale aeronautice. Poate ca dvstra aveti sub 1,60 m si atunci este normal sa va ajunga cainele dvstra la barbie din pozitia lui normal patrupeda.Oricum daca ai mei sunt mici de talie cei ai stapanului sclavului cum il cheama ca am uitat, sunt microscopici nu?
In legatura cu puii mei stati linistit ca au ajuns bine - unul chiar in Franta! - astfel incat nu este cazul sa va impacientati pentru ei si pentru mine.
Puneti mana si cititi si intrebati inainte de a scrie nazbatii pe forumuri, nu puneti poze cu caine de 2-3 luni pe lant ca daca eram in Germania sigur va trezeati cu protectia animalelor pe cap pentru rele tratamente, mergeti prin expozitii si obtineti ceva palmares, etc si dupa aceea mai apareti pe forumuri.
Si sa nu uit puneti odata pedigreeul cainelui ca sa va credem ca este de rasa mioritic pana la urma si nu unul maidanez!!
nu este o rusine lipsa unei educatii complete daca ea este cauzata de probleme obiective si este dublata de bun simt!
Cand sustineti aberatii de genul celor indicate de mine mai sus - caini pe lant la 2-3 luni,batai intre caini, etc nu aveti nici o scuza.
Temperamentul mioriticului trebuie sa fie unul echilibrat pentru a nu ajunge in lista cainilor periculosi ceea ce ar insemna sfarsitul rasei.
Eu unul nu va neg pasiunea pentru mioritic dar ea trebuie sa fie dublata de alte lucruri precum cele aratate de mine.
Ca va suparati sau nu este problema dvstra nu a mea - este drept ca adevarul supara dar trece daca reveniti la el.
In legatura cu cainele despre care spuneti ca imi ajungea la barbie asa este! din poza asa reiese, doar ca avea varsta de sub un an cand i s-a facut poza iar eu am doar 1,82 m inaltime conform masuratorilor medicale aeronautice. Poate ca dvstra aveti sub 1,60 m si atunci este normal sa va ajunga cainele dvstra la barbie din pozitia lui normal patrupeda.Oricum daca ai mei sunt mici de talie cei ai stapanului sclavului cum il cheama ca am uitat, sunt microscopici nu?
In legatura cu puii mei stati linistit ca au ajuns bine - unul chiar in Franta! - astfel incat nu este cazul sa va impacientati pentru ei si pentru mine.
Puneti mana si cititi si intrebati inainte de a scrie nazbatii pe forumuri, nu puneti poze cu caine de 2-3 luni pe lant ca daca eram in Germania sigur va trezeati cu protectia animalelor pe cap pentru rele tratamente, mergeti prin expozitii si obtineti ceva palmares, etc si dupa aceea mai apareti pe forumuri.
Si sa nu uit puneti odata pedigreeul cainelui ca sa va credem ca este de rasa mioritic pana la urma si nu unul maidanez!!
- Mihaita Zdrite
ahaha ma uimiti cu tupeul dus la extrem ...am spus si mai repet cainele sta in tarc cum se vede si intr-o poza...serios ma trezeam? ...dar dvs nu va gandeti ce pateati dupa toate astea ?:))) hai ca furati curent deja si nu e bine! Nush cum va lasa sa pilotati ..eu nu va lasam
) si ma repet pt utima data nu ma cunoasteti dvs pe mine sa imi spuneti ca sunt needucat ..sunt chiar foarte educat!! vedeti ca sariti calul si daca nu sunteti atent va ruguceste !
- Oliviu Secara
- Site Admin
Mihăiță e bine să mai apleci urechea și la cei cu mai multă experiență. Un câine bun pe temperament nu e cel care prinde și omoară tot sau e excesiv de agresiv...
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
-
cezar osiceanu
Nu vedem inca pedigreeul cainelui dvstra! Are asa ceva sau este o poveste din seria aia fara pedigree sau cu pedigree de canisa?Mihaitza wrote:ahaha ma uimiti cu tupeul dus la extrem ...am spus si mai repet cainele sta in tarc cum se vede si intr-o poza...serios ma trezeam? ...dar dvs nu va gandeti ce pateati dupa toate astea ?:))) hai ca furati curent deja si nu e bine! Nush cum va lasa sa pilotati ..eu nu va lasam) si ma repet pt utima data nu ma cunoasteti dvs pe mine sa imi spuneti ca sunt needucat ..sunt chiar foarte educat!! vedeti ca sariti calul si daca nu sunteti atent va ruguceste !
Ca sa ajungeti dvstra sa lasati sau nu sa zboare pe cineva ar trebui sa faceti vreo facultate de medicina plus vreo cateva specializari si superspecializari in medicina aeronautica dar si prima va este deja prea departe de nivelul educational pe care il aveti acum!
In rest femela de mioritic trimisa de mine acum catvea zile la paris este mai mare ca si masculul dvstra desi diferenta de varsta este in defavoarea ei. Sa fie catelusul dvstra unul din cei mici de talie cumva? Pentru ca oricum culoarea este in afara standardului cel putin la CNCCR ptr ca la ACHR oricum standardul nu conteaza ci spaga la arbitru dupa cum scriu si aici diversi membrii!!!
Haideti cu pedigreeul Acela odata daca chiar are catelusul dvstra!
- Mihaita Zdrite
oliviu nu cred asta ...dar acest individ nimeni in drum vine sa imi spuna mie ca daca pun lantu pe caine e crima..si el cainii numa liberi ii tine si povesti cum povestesc cei fustrati ...i-am spus ca, chiar daca prin curte il mai plimb in lant poate usor sa ii bata cainii lui liberi ..deci nu conteaza aceasta chestie. La acest individ nu o sa plec urechea veci! Domnule Osiceanu am vazut femela dvs va auziti ce vb ? cum sa fie mai mare?!!
) am vazut f bine ca nu e mai mare si osatura e mai slaba ..hai lasa-ma cu toate povestile vanatoresti! pana sa ai cainii astia intr-una numa ursu auzeam acum numa de astia aud ..daca nu vedeti bine va propun o consultatie la medic! mai uitati-va bine ..iar daca ramaneti la aceeiasi ideea sa puneti o poza cu femela "etalonul" canisei de Romania
))) sunteti si foarte amuzant sa stiti ..da nu imi pasa mi-e de medicina aeronautica si veterinara ...cica standard cnccr mai romane! acest club nu mai este este praf! putin imi pasa de ce zice acel standard ..sunteti si comunist numai ce a facut cnccr si dvs e bine! vedeti-va mai bine de treaba dvs ..pedigree are ..si daca vreau il postez...mai oriunde ma uit peste tot cezar osiceanu comenteaza negativ ..mai bine angajati-va comentator sportiv ca vad ca sunteti bun orator! De fiecare data reusiti sa ma enervati prin metodele dvs ..va mai repet nu va laudati ..creeati un topic cu acei caini si sa vedem poze si evolutie nu veniti comentati la altii! Cand o sa vad si la dvs acelasi lucru pe care l-am facut eu si alti colegi mai vb pana atunci puteti sa plecati! Oliviu dupa cum vezi intr-una bate apropouri ca e din caini mici nu e de rasa ca ai facut nereguli si alte tampenii ..nush cum ii permiti ..eu il evacuam de aici de mult! Iar eu nu stau sa faca acest individ ce vrea cu mine! Si daca o sa ma enervez sterg tot contu sa se spele osiceanu cu comentariile pe cap si cu mioriticii lui! aia de 65 maxim
- Mihaita Zdrite
O sa postez si pedigreeul ...ca sa dormiti linistit! nu vreau sa va am pe constiinta si am terminat...sper ca terminati cu parerile prost facute despre educatia mea si modul cum cresc cainele !
-
cezar osiceanu
Si auziti si voci dle Mihaitza? ca sa stim cum sta treaba cu educatia, gramatica, etcMihaitza wrote:oliviu nu cred asta ...dar acest individ nimeni in drum vine sa imi spuna mie ca daca pun lantu pe caine e crima..si el cainii numa liberi ii tine si povesti cum povestesc cei fustrati ...i-am spus ca, chiar daca prin curte il mai plimb in lant poate usor sa ii bata cainii lui liberi ..deci nu conteaza aceasta chestie. La acest individ nu o sa plec urechea veci! Domnule Osiceanu am vazut femela dvs va auziti ce vb ? cum sa fie mai mare?!!) am vazut f bine ca nu e mai mare si osatura e mai slaba ..hai lasa-ma cu toate povestile vanatoresti! pana sa ai cainii astia intr-una numa ursu auzeam acum numa de astia aud ..daca nu vedeti bine va propun o consultatie la medic! mai uitati-va bine ..iar daca ramaneti la aceeiasi ideea sa puneti o poza cu femela "etalonul" canisei de Romania
))) sunteti si foarte amuzant sa stiti ..da nu imi pasa mi-e de medicina aeronautica si veterinara ...cica standard cnccr mai romane! acest club nu mai este este praf! putin imi pasa de ce zice acel standard ..sunteti si comunist numai ce a facut cnccr si dvs e bine! vedeti-va mai bine de treaba dvs ..pedigree are ..si daca vreau il postez...mai oriunde ma uit peste tot cezar osiceanu comenteaza negativ ..mai bine angajati-va comentator sportiv ca vad ca sunteti bun orator! De fiecare data reusiti sa ma enervati prin metodele dvs ..va mai repet nu va laudati ..creeati un topic cu acei caini si sa vedem poze si evolutie nu veniti comentati la altii! Cand o sa vad si la dvs acelasi lucru pe care l-am facut eu si alti colegi mai vb pana atunci puteti sa plecati! Oliviu dupa cum vezi intr-una bate apropouri ca e din caini mici nu e de rasa ca ai facut nereguli si alte tampenii ..nush cum ii permiti ..eu il evacuam de aici de mult! Iar eu nu stau sa faca acest individ ce vrea cu mine! Si daca o sa ma enervez sterg tot contu sa se spele osiceanu cu comentariile pe cap si cu mioriticii lui! aia de 65 maxim
In rest asteptam cu totii pedigreeul cainelui dvstra. In mod correct si absolut normal cainele pleaca de la crescator cu pedigreeul afferent. este o moda la ACHR sa se declare montele si fatarile la secole dupa si doar selective. Daca iese bun cainele este recunoscut de crescator daca nu nu!!!
Daca vreti sa vedeti caini pe lant asa cum scrieti dvstra mai sus "Cand o sa vad si la dvs acelasi lucru pe care l-am facut eu si alti colegi mai vb" sa stiti ca sunt dezolat dar nu va pot ajuta deloc cu asa ceva!
In rest nu crec ca trebuie sa va enervati prea tare dle Mihaitza ca sa stergeti contul pentru ca ne-am lamurit cu totii despre ce este vorba la dvstra. Nu o sa ii spun invidie, rea credinta, lipsa de educatie, lipsa de cunostiinte in domeniu, atac nejustificat la persoana, samd ci pur si simplu o sa o denumesc "mioriticism"!!!
- Mihaita Zdrite
Duceti-va cantati la alta masa! asta daca aveti voce
) Nu aveti dvs treaba cu educatia mea ca habar nu aveti cine sunt si ce educatie am ..daca vreau pot sa fiu needucat cu dvs aici dar asta nu inseamna ca in viata de zi cu zi sunt asa ..vedeti-va de pilotajul dvs cat mai puteti si daca aveti de comentat comentati pe adresa cainilor nu pe alte magarii care va vin prin cap ..chiar ca e justificat, adica cu ce drept vi dumneata sa ma faci needucat atata timp cat eu nu m-am luat de dvs sa vad cum sunteti ..eu ma rezum la caini dar dvs ca sa enervati omu va luati si de el personal ca doar sunteti pe barba dvs ...vai doamne
) deci o sa il pun ..dar puneti dvs poza aia cu femela mai mare ca si al meu sa vedem
) totusi sunt curios desi am vazut-o vreau sa o mai vad
) si nu e invidie ..cine a venit aici si a inceput sa ma critice sa sara la gat nu dvs ?! hai terminati ca eu nu ma joc cu dvs. !
-
cezar osiceanu
Corect! Nu eu am treaba cu educatia dvstra ci chiar dvstra! Ati aratat cateva perle din ea asa ca nu mai comentam ca poate apar altele si trebuie sa le insiram pe vreun colier!!Mihaitza wrote:Duceti-va cantati la alta masa! asta daca aveti voce) Nu aveti dvs treaba cu educatia mea ca habar nu aveti cine sunt si ce educatie am ..daca vreau pot sa fiu needucat cu dvs aici dar asta nu inseamna ca in viata de zi cu zi sunt asa ..vedeti-va de pilotajul dvs cat mai puteti si daca aveti de comentat comentati pe adresa cainilor nu pe alte magarii care va vin prin cap ..chiar ca e justificat, adica cu ce drept vi dumneata sa ma faci needucat atata timp cat eu nu m-am luat de dvs sa vad cum sunteti ..eu ma rezum la caini dar dvs ca sa enervati omu va luati si de el personal ca doar sunteti pe barba dvs ...vai doamne
) deci o sa il pun ..dar puneti dvs poza aia cu femela mai mare ca si al meu sa vedem
) totusi sunt curios desi am vazut-o vreau sa o mai vad
) si nu e invidie ..cine a venit aici si a inceput sa ma critice sa sara la gat nu dvs ?! hai terminati ca eu nu ma joc cu dvs. !
Puneti pedigreeul si apoi vorbim! Trebuia sa il aveti de la 6 saptamani daca era treaba corecta si serioasa! Daca!
Din ce canisa spuneti ca este? Cui apartine canisa? Daca nu ma insel in cazul in care a fost declarata cu intarziere monta la ACHR se da o adeverinta care atesta ca a fost inregistrat cuibul, etc! Dar poate nu are cainele parinti cu pedigree, sau doar unul are pedigree nu?
Cat priveste femela Letitia de Romania cum primesc poze va servesc cu drag.Oricum se vede cu ochiul liber ca este mai mare ca talie decat masculul dvstra desi este mai mica ca si varsta! Dar nu este bai! In caz ca nu stiati masculii cresc pana la 18 luni iar femelele doar pana la 12 luni, asa ca ar putea sa recupereze masculul dvstra. Cu culoarea insa este in plop masculul dvstra ptr ca are mult prea mult negru - chiar daca va migra sa spunem spre gri sau gri tarcat!
- Mihaita Zdrite
domnule sunt poze pe fb cu ea ..
) va spun eu ca nu este mai mare ..culoarea este ok...acela e un gri ...pe zi ce trece se schimba parul si se deschide ..de la radacini e un gri alboi ...Mai era un crescator Neica care avea caini la care predomina griul ...culmea nimeni nu mi-a mai spus asta ..cu cn am vb toti au zis ca este ok ...daca era un negru curat da era problema dar asa nu este ..chiar daca poate la concursuri e mai dezavantajat nu ma intereseaza pt ca eu nu sunt fan expozitii...sa creasca corect si sa aiba temperament de mioritic asta e inmportat ..si bine inteles sa fie in standard 
-
cezar osiceanu
ok sa lasam timpul sa decida pentru ca este mai corect asa!
dar haideti odata cu pedigreeul acela ca ati facut multi curiosi! Daca are are daca nu are nu are si cu asta basta!
nu ascund ca am primit to felul de mesaje dintre care unele contin afirmatii la adresa dnului Secara cum ca ar fi inregistrat pui dar din alte monte decat cele reale, ba ca ar fi dat pui promitand pedigree si cu genealogie cu tot si pana la urma nu a mai dat nimic, etc
Eu insa sunt un om corect si de aceea spun ce am de spus aici si nu pe la colturi si prin mesaje private. Daca cel in cauza considera ca are ceva de spus pro sau contra, daca a gresit cumva, etc nu este nici o problema atata timp cat incercam sa reparam greseala. Stim cu totii ca de exemplu Tancu Ion din Dambovita a facut monte nedeclarate si a vandut pui aratand alt mascul ca si tata - el chema asta "secretul crescatorului"!!!
Eu ii spun minciuna crescatorului! Cui serveste asta? doar vanzatorului de caini si atat! Stim ca Pal a inscris cei doi caini cumparati de la Neica sub afixul lui de crescator ca si cum s-ar fi nascut in canisa lui! Stim ca Mustea facut aceeasi magarie cu cainele cumparat de la Ovadiuc si inscris sub affix de Runc! La fel stim ca geneaolgia celebrului "campion" Bucur este falsa!
Si daca stim atunci cui serveste sa ascundem aceste magarii?
Pedigreeul este 50% dintr-un caine ca sa zic asa pentru ca este dovada materiala a muncii unuia sau mai multor crescatori, ptr ca este singurul act de identitate al cainelui in care se regasesc date genealogice strict necesare in stablirea montelor lui,etc
Nu neg ca exista o intreaga retea de magari care promit pedigree si iau banii pe caini fara sa mai dea nimic, altii care schimba pedigreele si cainii respective - MITOI din Bucuresti a facut asa inregistrand si la ACHR si la CNCCR cuibul lui Iasmin de Romania si dand pedigreele de la ACHR altor caini din alte monte, samd dar cat timp detinatorul care da banul pe un caine nu stie sa isi apere drepturile impotriva acestor practice murdare si gresite nu se paote face nimic.
ACHR a modificat in mod expres la cerera acestei mafii a cainilor de la alte rase in special, regulamentul in vigoare de la inceputurile chinologiei mondiale si nationale.
Astfel incat stimate domn daca nu puneti pedigreeul cainelui in discutie aici inseamna ca NU aveti asa ceva la el! Daca nu aveti pedigree la el atunci NU puteti folosi afixul de crescator respective! daca nu aveti voie sa folositi acest affix inseamna ca Nu este caine de rasa ! daca Nu este caine de rasa conform legislatiei el trebuie considerat maidanez, pardon caine de rasa comuna, si ca atare trebuie castrat! QED dnule Mihaitza!
dar haideti odata cu pedigreeul acela ca ati facut multi curiosi! Daca are are daca nu are nu are si cu asta basta!
nu ascund ca am primit to felul de mesaje dintre care unele contin afirmatii la adresa dnului Secara cum ca ar fi inregistrat pui dar din alte monte decat cele reale, ba ca ar fi dat pui promitand pedigree si cu genealogie cu tot si pana la urma nu a mai dat nimic, etc
Eu insa sunt un om corect si de aceea spun ce am de spus aici si nu pe la colturi si prin mesaje private. Daca cel in cauza considera ca are ceva de spus pro sau contra, daca a gresit cumva, etc nu este nici o problema atata timp cat incercam sa reparam greseala. Stim cu totii ca de exemplu Tancu Ion din Dambovita a facut monte nedeclarate si a vandut pui aratand alt mascul ca si tata - el chema asta "secretul crescatorului"!!!
Si daca stim atunci cui serveste sa ascundem aceste magarii?
Pedigreeul este 50% dintr-un caine ca sa zic asa pentru ca este dovada materiala a muncii unuia sau mai multor crescatori, ptr ca este singurul act de identitate al cainelui in care se regasesc date genealogice strict necesare in stablirea montelor lui,etc
Nu neg ca exista o intreaga retea de magari care promit pedigree si iau banii pe caini fara sa mai dea nimic, altii care schimba pedigreele si cainii respective - MITOI din Bucuresti a facut asa inregistrand si la ACHR si la CNCCR cuibul lui Iasmin de Romania si dand pedigreele de la ACHR altor caini din alte monte, samd dar cat timp detinatorul care da banul pe un caine nu stie sa isi apere drepturile impotriva acestor practice murdare si gresite nu se paote face nimic.
ACHR a modificat in mod expres la cerera acestei mafii a cainilor de la alte rase in special, regulamentul in vigoare de la inceputurile chinologiei mondiale si nationale.
Astfel incat stimate domn daca nu puneti pedigreeul cainelui in discutie aici inseamna ca NU aveti asa ceva la el! Daca nu aveti pedigree la el atunci NU puteti folosi afixul de crescator respective! daca nu aveti voie sa folositi acest affix inseamna ca Nu este caine de rasa ! daca Nu este caine de rasa conform legislatiei el trebuie considerat maidanez, pardon caine de rasa comuna, si ca atare trebuie castrat! QED dnule Mihaitza!
- Mihaita Zdrite
O sa va pun si pedrigreul stati linistit...
si o sa va lamuriti!
-
cezar osiceanu
Cand mon cher, cand? ca trebuia sa il aveti de la 6 saptamani!!!Mihaitza wrote:O sa va pun si pedrigreul stati linistit...si o sa va lamuriti!
In rest povesti!
-
cezar osiceanu
Nu aveti nici acum la 4 luni pedigreeul cainelui dvstra dle Mihaitza? si continuati sa ii puneti afixul de crescator? daca era crescator serios sau macar crescator va dadea adeverinta de inregistrare a cuibului la COR-ACHR macar! Daca!
si va suparati tot pe mine pentru ca va atrag atentia asupra lipsei unui lucru banal de important = pedigreeul cainelui!
macar spuneti cinstit ca nu are si gata!
Nu vedeti ca adevarul despre hoti iese la iveala acum mai usor aici!
si va suparati tot pe mine pentru ca va atrag atentia asupra lipsei unui lucru banal de important = pedigreeul cainelui!
macar spuneti cinstit ca nu are si gata!
Nu vedeti ca adevarul despre hoti iese la iveala acum mai usor aici!
- Mihaita Zdrite
domnule osiceanu il am dar nu doresc sa il pun ...acel act oricine va dori sa il vada il voi arata personal ..eu nu postez pe forum chestii gen ..acea poza se poate descarca etc ...fi-ti linistit!