Cupa dr. Ilie Lupu, Zăbala 2026
Athos
Excelent 3 la clasa deschisă
ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Athos - mioriticul salvat
-
Ioana Corb
Legat de câinii mei în expoziția de club prefer să vorbesc aici, la topicurile lor.
Athos a luat excelent 3, cum am spus deja. Mersul în ring a fost foarte bun, el a fost foarte bun, dar l-a dezavantajat mușcătura în clește. Am parafrazat spusele arbitrului.
Deși au fost 6 masculi în ring, totul a decurs perfect, fără mârâieli și alte incidente. Doamne mulțam! Că în ultimul timp tot de scene am avut parte
de data asta a fost totul ok. Dacă nu îl mârâie altul, e ușor de gestionat în ring, dacă e mârâit atunci se duce naibii tot 
Vă mai pun niște poze cu uriașul meu care a participat și la examenul de selecție
Athos a luat excelent 3, cum am spus deja. Mersul în ring a fost foarte bun, el a fost foarte bun, dar l-a dezavantajat mușcătura în clește. Am parafrazat spusele arbitrului.
Deși au fost 6 masculi în ring, totul a decurs perfect, fără mârâieli și alte incidente. Doamne mulțam! Că în ultimul timp tot de scene am avut parte
Vă mai pun niște poze cu uriașul meu care a participat și la examenul de selecție