A venit momentul să apară și o femelă în curtea mea. Ea este Xena, o gogoșică ce are acum 4 luni. Nu are pedigree, e din părinți fără acte, din zona Sibiului.
Urmează să-i fac tipicitatea la primăvară și dreptul de montă sper să-l obțin deodată cu al lui Athos. Si cine știe, poate la anul pe vremea asta vedem ce iese din acești doi câini. Eu una sunt foarte curioasă ce vor transmite.
ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Xena
-
Ioana Corb
N-am vrut în ruptul capului femele. Îmi era groază pentru când rămân gestante, de fătat nu mai zic că mi-e o groază de nu există, nici nu știam care e treaba cu căldurile. În sfârșit, n-am vrut să-mi complic existența. Probabil e și o problemă de-a mea, de copil am crescut cu câini care mereu au fost masculi, deci n-am avut experiența fătării și a puilor. Dar am scăpat eu de gura voastră? (a unora)
- Oliviu Secara
- Site Admin
Super că ai început să lucrezi la Topicul de prezentare/ Jurnalul cu evoluția și parcursul ei chinologic !
Iți prevăd un viitor strălucit.
Așteptăm să ne spuneți mai multe despre proveniența sa.
Din câte am observat-o s-a comportat excepțional de bine la Competiția cinologica de la Oradea:
viewtopic.php?f=41&t=5635 (click)
Iți prevăd un viitor strălucit.
Așteptăm să ne spuneți mai multe despre proveniența sa.
Din câte am observat-o s-a comportat excepțional de bine la Competiția cinologica de la Oradea:
viewtopic.php?f=41&t=5635 (click)
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Mihaita Zdrite
Făina femela! Abia aștept sa o văd la 2 ani 🥹 sa va bucurați de ea și sper sa se mai tina și ea pe acasă de șotii 

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
- Oliviu Secara
- Site Admin
Crește frumos blănoasa ! Îi merge bine pe ger.
Mai primește suplimente vitamino-minerale ?
Mai primește suplimente vitamino-minerale ?
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
-
Ioana Corb
- Oliviu Secara
- Site Admin
Xena este o femelă superbă deja și vad ca împreună cu Athos formează un cuplu grozav de reușit ! Așteptăm urmași și urmase din ei !
-
Ioana Corb
...nu stiu de ce nu se încarcă pozele, uf!
- Mihaita Zdrite
Grozava se face femela. Sa te bucuri de ea 

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
- Oliviu Secara
- Site Admin
Păcat că nu se reflectă în genealogia ei câinii din care se trage . E foarte faină Xena !
-
Ioana Corb
- Oliviu Secara
- Site Admin
Xena se transformă într-o “prințesă războinică ” veritabila, sunt curios de forma ei finală după ce se va maturiza fizic. E o cățea așezată talie normală și temperament ideal care la 11 luni a făcut primii pași în lumea bună a competițiilor chinologice .
Îmi doresc tare mult să reușească să poarte urmași din Athos !
Îmi doresc tare mult să reușească să poarte urmași din Athos !