Întoarce la Ciobanesc mioritic după aproape 25 de ani, in urmă cu aproximativ 25 de ani am primit un Ciobanesc mioritic, care a fost câinele meu de "suflet". După care de-a lungul anilor am avut și alte rase de ciobănești, mai ales după ce am și început să mă ocup și de câteva oițe, dar nu era pt. mine ceva să mă mulțumească ca și acel mioritic, până când am incercat sa mă întorc înapoi la Ciobanesc mioritic, dar de unde sa mai găsești Ciobanesc mioritic in zona?! Așa că am apelat la un prieten care știam că deține câteva exemplare, și ma ajutat sa achiziționez o femela in jur de 9 luni, eu eram pus pe gânduri că nu pot sa o mai învăț la oi la vârsta aia pt că nu a fost crescuta lângă ele, dar după două săptămâni de la achiziționare am inceput și am lăsat-o intre ele, și până în ziua de azi de doi ani de când o am nu mă dezamăgit, și-a făcut serviciul mai bine decât mă puteam gândi!
ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Murga din Zestrea Stânelor
- Oliviu Secara
- Site Admin
Ce bine că această mioritică unicat a ajuns pe mâinile și în ferma dvs. având în vedere eforturile majore care s-au făcut pentru existența ei.
V-Murga din Zestrea Stânelor a fost pui singular/unic rezultat în urma montei artificiale dintre Corifeu Din Zestrea Stânelor și Mura din Zestrea Stânelor. și este singura urmașa a lui Corifeu dZS.
Ar fi excelent ca Murga dZS să intre in circuitul competițiilor chinologice având în vedere calitățile pe care ea le-a demonstrat până acum, fiind un reprezentant de seamă al Mioriticilor care provin din munca de ameliorare și selecție a ciobăneștilor după filosofia canisei ”Din Zestrea Stânelor”, muncă care dăinuie încă din anul 2002.
Pulsul COMPETIȚIILOR CANINE, reguli, arbitri, calendar expo. poate fi luat în secțiunea ”Competiții / Expoziții canine” acesibilă în Cuprinsul Forumului(Pagina principală) sau vezi detalii pe următoarea legătură: viewforum.php?f=13
Ne bucurăm foarte mult că în persoana dvs. găsim un bun colaborator, un om autentic, pasionat de muncă cinstită și animale.
V-Murga din Zestrea Stânelor a fost pui singular/unic rezultat în urma montei artificiale dintre Corifeu Din Zestrea Stânelor și Mura din Zestrea Stânelor. și este singura urmașa a lui Corifeu dZS.
Ar fi excelent ca Murga dZS să intre in circuitul competițiilor chinologice având în vedere calitățile pe care ea le-a demonstrat până acum, fiind un reprezentant de seamă al Mioriticilor care provin din munca de ameliorare și selecție a ciobăneștilor după filosofia canisei ”Din Zestrea Stânelor”, muncă care dăinuie încă din anul 2002.
Pulsul COMPETIȚIILOR CANINE, reguli, arbitri, calendar expo. poate fi luat în secțiunea ”Competiții / Expoziții canine” acesibilă în Cuprinsul Forumului(Pagina principală) sau vezi detalii pe următoarea legătură: viewforum.php?f=13
Ne bucurăm foarte mult că în persoana dvs. găsim un bun colaborator, un om autentic, pasionat de muncă cinstită și animale.
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Oliviu Secara
- Site Admin
Dacă te hotărăști să mergi cu Murga le expo se poate la SM. Termen de înscriere prelungit până la: 19.04.2026 la Satu Mare Dog Show 2026 !
Vezi mai multe detalii urmând legătura: viewtopic.php?f=69&t=5660
Vezi mai multe detalii urmând legătura: viewtopic.php?f=69&t=5660
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Mihaita Zdrite
Salut! Felicitări pentru alegere! E foarte făina femela! Ar fi chiar super sa iesi in expoziții cu ea mai ales ca taxele pentru rasele românești sunt reduse cu50%.
Sa ne ti-i la curent cu evoluția ei.

Sa ne ti-i la curent cu evoluția ei.
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
- Oliviu Secara
- Site Admin
Andrei nu se vede imaginea . Atașează o te rog .
Sau e filmare din Galeria video ?i
Galerie aici : app.php/vgallery?start=10
-
Andrei Feher
- Mihaita Zdrite
Sa fie cu noroc. Cine e tata cateilor?
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.