ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
King din Zestrea Stânelor
- Mihaita Zdrite
frumos sa va traiasca
...
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
- VonNeumalsch
Multumesc la fel.King a implinit 7 luni si conform monnitorizarii saptamanale la veterinar are 72cm la greaban si 38,7 KG.Merg incontinuare cu K9 si Petfos combinat iar in alimentatie iam adaugat fiertura din carne de vitel Arpacas morcovi patrunjel alternativ cu orez. mancare Royal Canin Giant Puppy si am inceput sa amestec cu Advanced miel si pui junior.
Sa ne vedem cu bine la urmatoarea expozitie de Club.
Sa ne vedem cu bine la urmatoarea expozitie de Club.
- Oliviu Secara
- Site Admin
Cum merg pregătirile pentru Expo Cluj-Napoca ? Ați reușit să-l educați să meargă decent folosind lesa de expoziție ? Sau tot încăpățânt a rămas tânărul dvs. rebel 
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- VonNeumalsch
In principiu zic ca pregatirile sunt in stadiu avansat. King merge la pas la trap dar cu pe loc avem inca probleme
. King este la inceputul perioadei de adolescentza si incearca mai ales cand suntem la plimbare sa se impuna. Eu zic ca pre dresajul si gradinitza au fost de folos. Mai avem de lucru la partea cu ignoratul trecatorilor si a altor caini pe strada . Eu sper ca expo de la Cluj sa fie o experientza benefica .