Ne place tavaleala prin iarba

Stimate domn recititi va rog mesajul meu si veti observa ca:cezar osiceanu wrote:Stimate proprietarma vad obligat sa fac cateva comentarii asupra cainelui pe care vi l-ati achiztionat si anume:
1. osatura este subtire
2. capul este mic
3 talia este medie spre mica pentru 5 luni cat sustineti ca are
4. greutatea este si ea la limita
5. parul nu se vede prea bine in aceste poze
6. canisa de Bello Gettica nu apartine dlui Albiter care este acolo doar un simplu angajat la curatenie si asta la negru
7. cum dnul Albiter NU este si NU a fost vreodata crescator sau detinator macar de caine ciobanesc romanesc nu stiu ce sfaturi ar putea da in afara de genul; de matura si faras folosit la curatenie in padockurile pe care le deserveste
8.Daca ati pune si pedigreeul cainelui ne-am lamuri si mai tare dpdv genetic cum sta cu acest capitol catelusul dvstra. Daca il are in genealogie pe sarmanul Samio Erik atunci trebuie sa stiti ca aveti un caine cu probleme din aceasta cauza ptr ca: Samio Erik era un caine mic de talie, fara par pe bot si pe labe - chestie eliminatorie si cu transmisie genetica, cu o genealogie falsa si un palmares obtinut pe blat.
Cum Xylon este numele unui material sintetic din care se faceau pe vremuri treningurile ptr rusi doar - purtatorul unui asemenea trening transpira instantaneu sub el si facea ca bietul om sa puta efectiv pe o raza de cativa metri!
Dle mihaita asa spune legea in Romania cu privire la cainii care nu sunt de rasa! Nu are pedigree nu este de rasa! Nu este de rasa cainele atunci aveti obligatia sa il castrati! Si castrat il tineti cat vreti in curtea dvstra!Mihaitza wrote:ok ..1 la mana nu il castrez iar doi la mana nu sunt asa mare expert in terorie si nu vreau sa ma pronunt iar "gresit" asa ca il rog pe Oliviu sa stearga topicul meu ..mi-e nu imi trecea prin cap sa fac postul si sa ma cert cu toti ca nu are rost. Fiecare are dreptul pe banii lui sau in curtea lui sa tina un caine mai mult sau mai putin de rasa, iar cu acest lucru am incheiat discutia cel putin din partea mea. Va veni vremea sa detin si eu exemplare de elita dar niciodata nu ma voi inscrie in asociatiile acestea, care sa imi comande mie ce sa fac cu cainii , dar nici in expozitii. Domnu Oliviu puteti sa stergeti complet topicul ..ms
Este bine ca reusiti sa va amuzati de ce traznai ati scris dle Mihaita! Si un prim pas catre a intelege corect fenomenul chinologic! Este evident ca ati luat acest fenomen in plin fara nici o pregatire si de aceea faceti grave confuzii in termeni, exprimare,etc!Mihaitza wrote:pana acum ma enervam acum deja incep sa ma amuz)