M-am ascuns...

Multumim; asta inseamna ca il ajuta si genetica...lilith wrote:Cat e de frumos!! Bravo!

Multumim.Bugheanu Costinel wrote:Felicitari foarte frumos !!!
Asteptam cu nerabdare pozele cu Fulger ! Cred ca e din ce in ce mai frumosBia79 wrote:Multumim.Bugheanu Costinel wrote:Felicitari foarte frumos !!!
Sper sa reusesc astazi sa pot posta noi poze cu "nazdravanul" nostru.
Bia79 wrote: Si poze....![]()
Oliviu Secara wrote:Ești drăguț dl. Daniel când faci glume din astea, dar nu râde nimeni în afară de mine !Gadalean Daniel wrote:explozia de crestere e una si displazia de sold e alta d-na Bia. da-ca ți-a garantat arbitru ca va fi un mascul bun, nu mai zic nimic sa il crezi atunci.Bia79 wrote:Da,este specifica cainilor de talie mare d-nule Daniel;intrebati orice veterinar si o sa va confirme "durerile de crestere"-daca nu stiti ele sunt frecvente si la copii.Chiar arbitrul in ring a spus cat a stat de vorba cu mine ca vede ca inca are aceea mica durere de la explozia de crestere.Nu va condamn ca nu stiti despre asta,poate canele dvs nu a facut asta,dar nu este exclus ca un alt viitor caine ce il veti avea sa nu faca.Da,intradevar,i-am oferit numa bunatati,iar el a avut de unde a creste.Pt viitor informati-va referitor la aceste dureri.Credeti ca acel arbitru este habarnist referitor la aceste dureri?Si nu este si nici nu va fii singurul caine cu aceste dureri.Toate bune va doresc!Gadalean Daniel wrote:Este prima iesire in Expo pt noi asa ca nu am ce sa zic-sunt dezamagita de rezultat,Inca nu ne-am vindecat complet piciorusul de la durerea de crestere
Saracu catel, la-ti indopat cu bunatati pina l-ati îmbolnăvit. apropo de boala,inca nu am auzit de bola asta![/color]
[/quote][/quote]Bia79 wrote:...
D-nule Daniel,nu vreau sa ma cert cu nimeni si cu atat mai mult nu "fur cu forta titlul nimanui in expo" cred ca intelegeti ce vreau sa spun.Am vazut acum in ring,o catea Ciobanesc Elvetian(aceeia albi) si credeti-ma mi-a fost mila de acel animal in ce hal a fost prezentatCateaua aceea a fost putin spus speriata;Fulger tot a mai mers cu chiu cu vai.Aceea catea a fost la propriu tarata,sa mearga,iar coada o tinea intre picioare de speriata,terorizata ce era.Cand a trebuit sa-i prezinte dantura cateaua se ridica in 2 labe si dadea sa pice pe spate-proprietara a sprijinit-o repede cu piciorul in spate.Nu comentez mai departe ce calificativ a primit.Nu a garantat arbitrul pt mine nimic,asa cum eu nu pot garanta pt atii nimic.A zis ca e vizibila durerea la picior din cauza exploziei de crestere si ca are nevoie de foarte mult Ca.Cred ca dvs stiti mai bine ca mine ca dispazia de sold este transmisa genetic.De ce credeti ca acest caine are genetic posibilitatea de a mosteni displazia?Credeti ca este "tratat dupa ureche?"Am fost cu el la dr. veterinar si a primit Consequin si Rx Megaflex.Durerile acestea trec dupa cate stiu eu destul de greu,deoarece Mioriticii sunt caini masivi.
Va multumesc de aprecieri;intradevar roba lui este o adevarata bataie de cap....Oliviu Secara wrote:Ce frumos s-a dezvoltat ! Se vede că îi acordați o atenție deosebită și mă bucur că faceți față la toaletaj și aveți grijă la menținerea robei în condiție optimă. Felicitări pt. efortul pe care l-ați depus pt. a-l crește și pt. a-l întreține la un nivel ridicat ! Seamănă foarte bine cu tatăl lui, Tudor Zestrea Stânelor !

Multumesc!Astea au fost facute cu tel. mobil.Sper sa aibe "'rabdarea necesara'' pt o mica sedinta foto.Este ff dezmerdatOliviu Secara wrote:Ce bine seamănă cu Tudor ! Arată foarte bine pt vârsta sa. Așteptăm poze de la următoarea ședință foto
Asa se cheama spaga si oftica la unii antiinflamator?!!lilith wrote:Chiar ca seamana cu Tudor...izbitor de bine!!S-a facut ditamai vlajganul Fulgerica al tau! Bravo!!
Cat despre durerea de picior, cel mai sigur a calcat stramb pe el in timp ce alerga/ se juca si de aceea a schiopatat. Si Barac, la ultima sa expozitie la Cluj, a avut aceeasi problema. In prima zi de expo a schiopatat foarte tare, de aceea si dl. Lokodi l-a cam depunctat... Ma salvase tot Oliviu cu un antiinflamator, a doua zi la expo nu a mai avut nimic si a luat calificativ maxim. Hehehe, cine n-are un Oliviu, sa-si cumpere!![]()
Bia, felicitari pentru Fulger, arata grozav!! Si are un pigment asa, pe sufletul meu.
Multumesc pt aprecieri.Bafta si tie in continuare cu Barac!lilith wrote:Chiar ca seamana cu Tudor...izbitor de bine!!S-a facut ditamai vlajganul Fulgerica al tau! Bravo!!
Cat despre durerea de picior, cel mai sigur a calcat stramb pe el in timp ce alerga/ se juca si de aceea a schiopatat. Si Barac, la ultima sa expozitie la Cluj, a avut aceeasi problema. In prima zi de expo a schiopatat foarte tare, de aceea si dl. Lokodi l-a cam depunctat... Ma salvase tot Oliviu cu un antiinflamator, a doua zi la expo nu a mai avut nimic si a luat calificativ maxim. Hehehe, cine n-are un Oliviu, sa-si cumpere!![]()
Bia, felicitari pentru Fulger, arata grozav!! Si are un pigment asa, pe sufletul meu.