Fulger din Zestrea Stânelor

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Bia79

Duminica am fost la cules de ciuperci;ne-a insotit si Fulger... :D :D Ii place enorm sa se tavaleasca in iarba umeda :lol:
Image
Image
Image
M-am ascuns... :D
Image
Image

Image
Image

lilith

Cat e de frumos!! Bravo!

Image
Bia79

lilith wrote:Cat e de frumos!! Bravo!
Multumim; asta inseamna ca il ajuta si genetica... :D :D

cezar osiceanu

Daca ne puneti si pedigreeul lui Fulger vedem si noi cum este cu genetica lui de care pomeniti mai sus !
Ia sa vedem daca aveti curajul? sau daca are si pedigree cainele ca poate nu a primit? :roll:

Bia79

Buna,revin dupa ceva pauza cu noi detalii legate de Fulger.L-am mutat la tara(la bunici),este la curte,are tarcul lui iar din tarc are acces direct in gradinuta de flori... :D :D Ii place foarte mult sa pape cojile de la oua :lol: :lol: sunt si ele o sursa de Ca.Inca nu este acomodat 100% cu noii lui stapani cu toate ca au trecut 2 saptamani-dimineata si seara tot face taraboi cand ii vede,dar dupa 10-15 minute se acomodeaza cu ei.Nu sta numai inchis in tarc,este lasat si peste zi in curte-iar cand vine cineva este dus in tarcul lui.
De dimineata este asa o zapuseala...prefera sa stea pe cimentul rece :P
Image
Muncim de zor sa facem tarcul lui Fulger-iar el curios ne asista :lol: :lol:
Image
Image
Image
La joaca...
Image
Image
Image
Fulger in tarcul lui
Image
Image
Legat cu lesa langa tarc pentru a-l putea peria
Image
Stam la umbra
Image
Image
Tot la joaca :D
Image
Image
Dupa joaca putina odihna... :P
Image

Bia79

Daca nu e bagat in seama,stie cum sa atraga atentia asupra sa :lol:
Image

Bugheanu Costinel

Felicitari foarte frumos !!!

Bia79

Bugheanu Costinel wrote:Felicitari foarte frumos !!!
Multumim.
Sper sa reusesc astazi sa pot posta noi poze cu "nazdravanul" nostru.

Maria-Adela

Bia79 wrote:
Bugheanu Costinel wrote:Felicitari foarte frumos !!!
Multumim.
Sper sa reusesc astazi sa pot posta noi poze cu "nazdravanul" nostru.
Asteptam cu nerabdare pozele cu Fulger ! Cred ca e din ce in ce mai frumos :D

Bia79

Un filmulet cu nazdravanul :D
Image
Si poze.... :P
Image
Image
Image
Image

Oliviu Secara
Site Admin

Bia79 wrote: Si poze.... :P
Image
Image
Image
:P Ce frumos s-a dezvoltat ! Se vede că îi acordați o atenție deosebită și mă bucur că faceți față la toaletaj și aveți grijă la menținerea robei în condiție optimă. Felicitări pt. efortul pe care l-ați depus pt. a-l crește și pt. a-l întreține la un nivel ridicat ! Seamănă foarte bine cu tatăl lui, Tudor Zestrea Stânelor !

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
cezar osiceanu

Oliviu Secara wrote:
Gadalean Daniel wrote:
Bia79 wrote:
Gadalean Daniel wrote:Este prima iesire in Expo pt noi asa ca nu am ce sa zic-sunt dezamagita de rezultat,Inca nu ne-am vindecat complet piciorusul de la durerea de crestere
Saracu catel, la-ti indopat cu bunatati pina l-ati îmbolnăvit. apropo de boala,inca nu am auzit de bola asta![/color]
Da,este specifica cainilor de talie mare d-nule Daniel;intrebati orice veterinar si o sa va confirme "durerile de crestere"-daca nu stiti ele sunt frecvente si la copii.Chiar arbitrul in ring a spus cat a stat de vorba cu mine ca vede ca inca are aceea mica durere de la explozia de crestere.Nu va condamn ca nu stiti despre asta,poate canele dvs nu a facut asta,dar nu este exclus ca un alt viitor caine ce il veti avea sa nu faca.Da,intradevar,i-am oferit numa bunatati,iar el a avut de unde a creste.Pt viitor informati-va referitor la aceste dureri.Credeti ca acel arbitru este habarnist referitor la aceste dureri?Si nu este si nici nu va fii singurul caine cu aceste dureri.Toate bune va doresc!
explozia de crestere e una si displazia de sold e alta d-na Bia. da-ca ți-a garantat arbitru ca va fi un mascul bun, nu mai zic nimic sa il crezi atunci. :lol:
Ești drăguț dl. Daniel când faci glume din astea, dar nu râde nimeni în afară de mine ! :lol:
Bia79 wrote:...
D-nule Daniel,nu vreau sa ma cert cu nimeni si cu atat mai mult nu "fur cu forta titlul nimanui in expo" cred ca intelegeti ce vreau sa spun.Am vazut acum in ring,o catea Ciobanesc Elvetian(aceeia albi) si credeti-ma mi-a fost mila de acel animal in ce hal a fost prezentat :cry: Cateaua aceea a fost putin spus speriata;Fulger tot a mai mers cu chiu cu vai.Aceea catea a fost la propriu tarata,sa mearga,iar coada o tinea intre picioare de speriata,terorizata ce era.Cand a trebuit sa-i prezinte dantura cateaua se ridica in 2 labe si dadea sa pice pe spate-proprietara a sprijinit-o repede cu piciorul in spate.Nu comentez mai departe ce calificativ a primit.Nu a garantat arbitrul pt mine nimic,asa cum eu nu pot garanta pt atii nimic.A zis ca e vizibila durerea la picior din cauza exploziei de crestere si ca are nevoie de foarte mult Ca.Cred ca dvs stiti mai bine ca mine ca dispazia de sold este transmisa genetic.De ce credeti ca acest caine are genetic posibilitatea de a mosteni displazia?Credeti ca este "tratat dupa ureche?"Am fost cu el la dr. veterinar si a primit Consequin si Rx Megaflex.Durerile acestea trec dupa cate stiu eu destul de greu,deoarece Mioriticii sunt caini masivi.
[/quote][/quote]

Mi se pare o imensa idiotenie sa afirmi ca un caine schioapata de un singur picior din cauza unei dureri provocate de o explozie de crestere!
Asta ptr ca :
- problemele de crestere se manifesta si sunt usor vizibile pe ambele picioare cel putin daca nu pe toate patru
- nici un medicament nu garanteaza repararea problemei mai ales daca este una de crestere ptr ca aici intervine si capacitatea de raspuns a organismului in cauza care difera de la exemplar la exemplar
Ar fi util sa postati si pedigreeul caineui ptr mai multe date dar si ptr a primi eventual si alte informatii din genealogia cainelui dvstra, daca exista bineinteles.
Cat priveste displazia aici cel mai bine este sa mergeti la facultatea de medicina veterinara ptr o radiografie corect facuta.

Bia79

Oliviu Secara wrote::P Ce frumos s-a dezvoltat ! Se vede că îi acordați o atenție deosebită și mă bucur că faceți față la toaletaj și aveți grijă la menținerea robei în condiție optimă. Felicitări pt. efortul pe care l-ați depus pt. a-l crește și pt. a-l întreține la un nivel ridicat ! Seamănă foarte bine cu tatăl lui, Tudor Zestrea Stânelor !
Va multumesc de aprecieri;intradevar roba lui este o adevarata bataie de cap.... :( :( cand este incalcita.Se plictiseste destul de repede cand ma apuc de toaletaj :mrgreen: Aaaa am uitat sa mentionez ca nu a mai facut dureri la picior;este ok se topaie,alearga :lol: :lol: Acum este deja ff puternic,cand se joaca cu copiii il supraveghez ca nu cumva din euforia ce o are sa nu dea cu ei de pamant.Ii iubeste enorm,asa cum si ei il iubesc pe el. :P :P

Bia79

Si poze cu Fulger la 1 an.... :P :P :P

Image
Image
Image
Image
Image
Vom merge in weekend la tara si voi lua aparatul sa ii fac poze;este ff greu sa il prind la o sedinta foto deoarece este foarte neastamparat;se joaca cu copiii si mingea,sapa niste gropi...cred ca e ceva specific la mioritici sau in general la caini.Dar oasele nu le ascunde,le rontaie imediat :lol: :lol: Este innebunit dupa oase :roll: :roll:

Oliviu Secara
Site Admin

Ce bine seamănă cu Tudor ! Arată foarte bine pt vârsta sa. Așteptăm poze de la următoarea ședință foto :P

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Bia79

Oliviu Secara wrote:Ce bine seamănă cu Tudor ! Arată foarte bine pt vârsta sa. Așteptăm poze de la următoarea ședință foto :P
Multumesc!Astea au fost facute cu tel. mobil.Sper sa aibe "'rabdarea necesara'' pt o mica sedinta foto.Este ff dezmerdat :D :D .Dimineata inainte de a-l baga in tarc are program de joaca:ture de alergare si urmarire prin curte,joc cu mingea,trage de haine;este ff bucuros,iar seara acelasi ''ritual''.Nu poti uita ceva ca iti aminteste el.Ziua cand sunt oameni este in tarc,iar cand nu este nimeni in vizita este liber.F interesant ca nu are treaba cu gainile,era in tarc si gaina era langa tarcul lui dar nu se agita de fel.Acum a inceput sa pape mai bine,chiar se mai ingrasa fata de cum era in vara.El inca primeste 2 mese/zi.Sa mai continuam?Nu de alta dar vine iarna si are nevoie de mai multa hrana pt a face fata frigului.O zi frumoasa sa aveti!

lilith

Chiar ca seamana cu Tudor...izbitor de bine!! :) S-a facut ditamai vlajganul Fulgerica al tau! Bravo!!
Cat despre durerea de picior, cel mai sigur a calcat stramb pe el in timp ce alerga/ se juca si de aceea a schiopatat. Si Barac, la ultima sa expozitie la Cluj, a avut aceeasi problema. In prima zi de expo a schiopatat foarte tare, de aceea si dl. Lokodi l-a cam depunctat... Ma salvase tot Oliviu cu un antiinflamator, a doua zi la expo nu a mai avut nimic si a luat calificativ maxim. Hehehe, cine n-are un Oliviu, sa-si cumpere! :lol:
Bia, felicitari pentru Fulger, arata grozav!! Si are un pigment asa, pe sufletul meu. :)

Image
cezar osiceanu

lilith wrote:Chiar ca seamana cu Tudor...izbitor de bine!! :) S-a facut ditamai vlajganul Fulgerica al tau! Bravo!!
Cat despre durerea de picior, cel mai sigur a calcat stramb pe el in timp ce alerga/ se juca si de aceea a schiopatat. Si Barac, la ultima sa expozitie la Cluj, a avut aceeasi problema. In prima zi de expo a schiopatat foarte tare, de aceea si dl. Lokodi l-a cam depunctat... Ma salvase tot Oliviu cu un antiinflamator, a doua zi la expo nu a mai avut nimic si a luat calificativ maxim. Hehehe, cine n-are un Oliviu, sa-si cumpere! :lol:
Bia, felicitari pentru Fulger, arata grozav!! Si are un pigment asa, pe sufletul meu. :)
Asa se cheama spaga si oftica la unii antiinflamator?!!
La Cluj cainele a luat locuul 2 dupa Iancu de Casa Baros pe bune in prima zi si pe aranjament a reusit si el sa ia a doua zi locul 1!
Diferentele de talie, osatura, etc erau vizibile pentru toti cei aflati in ring sau pe langa el la acel concurs asa nu ma mai mira sa vad cata minciuna si ce caracter josnic pot avea unii !!!
Oricum ambii caini erau proveniti din CNCCR asa ca pana la urma ACHR-ul a aratat si atunci ca scopul lui nu este cainele ci spaga!!!

lilith

Domnule Osiceanu,
Ma gandeam ca, macar acum inainte de sarbatori, sa lasati rautacismele si minciunile care va caracterizeaza, dar vad ca m-am inselat. Aveti grija cu ce acuzatii veniti, ca s-ar putea sa se intoarca impotriva dumneavoastra. Nu uitati, roata poate fi si patrata, ca tot se intoarce. Eu n-am dat spaga in viata mea nimanui, nici macar la asistente sau medici. In plus, cuvantul asta nici nu se regaseste in vocabularul meu. Dar, se stie, cuvantul "spaga" se regaseste in vocabularele celor care o folosesc. Spaga, adica. Asta una la mana.
Doi la mana, cainele Barac nu a fost si nici nu va fi vreodata CNCCR. Parintii lui, da, au fost, lucru pe care nu l-am ascuns niciodata si nici nu mi-a fost rusine cu asta.
Trei la mana, nu mai zgandariti rahatul, ca pute. Si s-ar putea sa va stropiti.
Patru la mana, incercati sa va schimbati atitudinea in ceea ce ma priveste. Nu v-ar strica nitica maturitate, ca totusi aveti o varsta si, totusi, va comportati ca la gradinita.
Eu zic sa va vedeti de cainii dumneavoatsra si sa-i lasati pe-ai altora in pace, ca nu va mananca din blid.
Sarbatori fericite, va doresc!

Image
Bia79

lilith wrote:Chiar ca seamana cu Tudor...izbitor de bine!! :) S-a facut ditamai vlajganul Fulgerica al tau! Bravo!!
Multumesc pt aprecieri.Bafta si tie in continuare cu Barac!

Post Reply

Return to “Mioriticul meu”