Fulger din Zestrea Stânelor

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Bia79

Buna seara,incerc si eu sa pun poze cu MINUNATUL puiut de mioritic: FULGER din ZESTREA STÂNELOR. :P Sosirea lui a adus o imensa bucurie in sufletele baietilor mei si nu numai.Prima mangaiere primita de Fulger de la baiatul cel mare.

Image

Si deja s-au imprietenit...

Image
Sa cunoaste noua locatie...
Image
Si pentru ca sunt mic,dupa atata joaca,am facut baita de seara,am papat si fac nani.
Image
Astazi am fost la vaccin cu Fulger si mai erau doua doamne cu caini--Fulger era la mine in brate si incepu sa maraie si chiar a latrat la ceilalti 2 caini care erau mai mari ca el.Am ramas surprinsa deoarece nu l-am auzit decat sa schiaune nu sa maraie,cu atat mai putin sa latre.Nu am avut curaj sa-l las din brate ca mi-a fost ca se duce sa se ia la harta cu ceilalti 2 caini.O sa mai revin cu poze si relatari despre ce a mai facut.

FataMioritica

Buna seara Doamna Bia,

Ce Mos Nicolae darnic ati avut anul acesta. Este un pui extraordinar, chiar ma bucur sa vad atata bucurie pe chipul copiilor;)) De asemeni e foarte bine ca sunteti multumita de calitatile puiului, inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Sa-l stapaniti cu placere si asteptam poze cu evolutia lui, pare un pui foarte promitator pentru rasa- un adevarat Fulger!

Bia79

FataMioritica wrote:Buna seara Doamna Bia,

Ce Mos Nicolae darnic ati avut anul acesta. Este un pui extraordinar, chiar ma bucur sa vad atata bucurie pe chipul copiilor;)) De asemeni e foarte bine ca sunteti multumita de calitatile puiului, inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Sa-l stapaniti cu placere si asteptam poze cu evolutia lui, pare un pui foarte promitator pentru rasa- un adevarat Fulger!
Intradevar un "Mos Nicolae" darnic care isi face simtita prezenta in sufletelul fiecarui copil,atat cat poate el sa ofere.Rasplata Mosului:un zambet sincer si ochisorii stralucitori ai copiilor spun mai mult decat 1000 de cuvinte.Da Fulger este un dezmierdat,nu se prea aventureaza cu mingea,deja sa plictisit-acum roade papucii mei,degetele mele si chiar il pot numi "micutul arheolog" a reusit sa sape in ghiveciul de flori pana a scos planta din pamant.N-am mai avut baterie la ap foto k ii faceam poze.Cred ca era pre curata blanita lui... :lol: :lol:

FataMioritica

Deja mi l-am imaginat cu blanita lui pufoasa si curata cum se murdareste precum un copil mic. Pai Mos Nicolae a adus un prieten adevarat pentru micutii Dumneavoastra si un paznic desavarsit pentru intreaga familie. Asa e, stralucirea copiilor din ochi arata o adevarata si sincera bucurie. Un adevarat fenomn Fulger!;)))

Bia79

FataMioritica wrote:Deja mi l-am imaginat cu blanita lui pufoasa si curata cum se murdareste precum un copil mic. Pai Mos Nicolae a adus un prieten adevarat pentru micutii Dumneavoastra si un paznic desavarsit pentru intreaga familie. Asa e, stralucirea copiilor din ochi arata o adevarata si sincera bucurie. Un adevarat fenomn Fulger!;)))
Sa vedeti ce cuminte statea dupa ce m-am chinuit sa-l curat...parca a stiut ca a facut ceva ce nu trebuia.I-am spus ca NU ESTE VOIE LA FLORI :!:

lilith

Wow, Bia, ti s-a indeplinit visul de a avea un mioritic!! Cat e de dragalas micutul si ce fericiti sunt copilasii!! Li se citeste in ochi!! Oliviu, deci, a fost Mos Nicolaie anul asta!! Felicitari!! :)

Image
Bia79

lilith wrote:Wow, Bia, ti s-a indeplinit visul de a avea un mioritic!! Cat e de dragalas micutul si ce fericiti sunt copilasii!! Li se citeste in ochi!! Oliviu, deci, a fost Mos Nicolaie anul asta!! Felicitari!! :)
:P Intradevar au fost si sunt ff entuziasmati de Fulger.Is si foarte antrenati in a face curat dupa el.

Bia79

Fulger ;)
Image

Bia79

Fulger a implinit 2 luni in 15 Decembrie :P
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Bia79

Pentru ca a fost o vreme frumoasa,astazi am iesit la plimbare cu Fulger si copiii.Au alergat de numa si ei si cainele;acum care pe care au alergat e mai greu de aflat :lol: Important este ca ne-am simtit cu totii bine si putina miscare face bine la toti.Am crezut ca dolofanelul de Fulger nu va avea chef de alergat;dar fugea de numa.Binenteles ca toti scaietii au fost culesi de blanita lui ca un magnet.Dupa plimbare si joaca putin somn... ;)
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Si dupa atata joaca si alergare somnic... ;)
Image

Bia79

[quote="Bia79"]Fulger ;)
Image

Bia79

Fulger,Carlo si Patrick langa brad
Image
La plimbare in livada
Image
Image
Image
Image
Sotul il invata pe Fulger sa-i aduca un batul
Image

Image

Plimbarea in lesa este un chin,nu ii las zgarda la gat sa nu ii tocesc blanita;asa 5 minute cat il plimbam in curte in rest e liber,zburda cat vrea.Dar nu renuntam la plimbatul in lesa chiar de Fulger este morocanos si rontaie de ea :cry: :mrgreen:

Burca Daniel

Foarte frumos,
Sa aveti bafta in expozitii

Bia79

Burca Daniel wrote:Foarte frumos,
Sa aveti bafta in expozitii
Multumesc si dvs asemenea.

Bia79

Fulger si cunoasterea iepurilor :D
Image
Image
Image
Cand este in curte,mereu fuge la iepuri sa ii viziteze.

Bia79

Sa va povestesc o intamplare de vineri dimineata:Fulger era in curte si se juca,alerga de zor.La un moment dat Fulger sta in rondoul de flori din fata geamului;sotul il vede ca are labele pe un porumbel si se chinuie sa-l infulece.Fuge sa ii scoata prada din gura de frica sa nu se inece cu ea.Incepu sa maraie si infuleca si mai mult porumbelul-sotul striga un angajat sa vina sa-l ajute;il marai si pe ala de numa.Cu bagare de seabma sotul se chinuia sa ii deschida gura sa scoata bietul porumbel, angajatul il tinea pe Fulger sa nu fuga.Cu chiu cu vai a reusit printre multe maraieli sa ii desclesteze gura si sa ii scoata porumbelul(era pui si era cald-a zburat si precis a obosit si a cazut) pe care l-au aruncat peste gard,dar binenteles ca daca porumbel nu a mai avut a mancat cateva pene ramase din el.Doamne cata bucuria o fi fost pe capul lui Fulger la asemenea prada buna...Sotul:"la nici 3 luni mi-a fost frica ca,de imi scapa si nu reusesc sa ii deschid gura imi capseaza toate degetele".Interesant este ca daca ii dai mancare nu maraie chiar daca ii iei blidul din fata(asta am incercat eu sa vad ce face) si nu m-a marait dar ma urmarit sa vada ce fac cu mancarea.Cred ca acel porumbel "a trezit instincul de animal de prada" care se afla in fiecare caine.A mai avut careva din voi asemenea experienta cu mioriticii sai?Sincer m-am bucurat ca a avut o asemenea reactie,deoarece "stie sa pazeasca ceea ce vaneaza".L-am intrebat pe sot:"peste cateva luni mai ai curaj sa-i scoti porumbelul sau orice alta zburatoare din gura?"Raspunsul: "sa-l manance sanatos,atunci sigur nu se mai ineaca,iar eu sincer tin la mainile mele.." :lol: :lol: :lol:

Oliviu Secara
Site Admin

Asta da păţanie ! Găinile urmează :D
Ia uitaţi cum se uită la iepuri :lol: ... Tocăniţă îi vede ! Obişnuiţi-l cu cât mai multe animale şi observaţi-l cum reacţionează. Daţi-i comenzi de interdicţie dacă urmăreşte aimalul.

Image

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Bia79

Oliviu Secara wrote:Asta da păţanie ! Găinile urmează :D
Ia uitaţi cum se uită la iepuri :lol: ... Tocăniţă îi vede ! Obişnuiţi-l cu cât mai multe animale şi observaţi-l cum reacţionează. Daţi-i comenzi de interdicţie dacă urmăreşte aimalul.

Image
:lol: :lol: Noroc ca nu avem gaini si iepurrii sunt inchisi(oricum se baga peste iepuroi in cusa sa-l cunoasca,vada mai bine) este curios din fire.Comenzi primeste:NU ESTE VOIE;dar se uita cu ochisorii aia milosi :? :? Daca merg cu el la soacra la tara(inca nu am fost)va inchipuiti ce vor zbura penele din gaini si curci :D :D :lol: :lol: bietele zburatoare vor sta pe casa sau in pomi.Sunt convinsa ca LE VA IUBI MUUULT DE TOT pana nu mai misca una...Si mai grav:vecina are pisici(oare cum se va impaca cu ele) care trec prin curtea soacrei.Cateaua ce mi-a murit CG a omorat o pisica-a avut aia ghinionul sa ii treaca prin fata.Sunt convinsa ca acum daca vede ceva zburand e foarte atent cand pica sa-l poata papa pe ascuns... :lol: :lol:

Bia79

Un filulet facut la repezeala;sper ca postez bine... :?

Image

Bia79

Image
Ce ii mai place cand este mangaiat...
Image

Sa vedem ce papa copiii bun in bucatarie?
Image

"Ssssst,sa nu spui la nimeni ca te-am ajutat cu laptele ramas in farfurioara... ":roll:
Image

Pentru ca te-am ajutat,merit mangaiat
Image

Hai mai repede ca vreau in curte!!!
Image

In curte la joaca :D
Image
Image
Image

Post Reply

Return to “Mioriticul meu”