Anunţ - chestiuni tehnice

Post Reply
Oliviu Secara
Site Admin

Din cauza unor lucrări la server, forumul a fost indisponibil aseara timp de aprox. 6 ore.
Scuze pt. eventualele neplăceri.

mioritic banner site forum.jpg

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Raul Petruț

Ciao Oliviu. Uite incercam sa pun ceva topic nou pe Istoria rasei si imi dadea eroare de server cica. Acum am vazut k defapt a pus topicul de 3 ori dar este gol . Te rog sa stergi cele 3 topicuri goale. Problema ......habar nu am ce s-a putut intampla :D

Nu mai sunt nici Cânii bătrâni
Iar poienile-s pline spini
Nu mai e nici Florica
Mândră mai purta clopoțica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Oliviu Secara
Site Admin

raul wrote:Ciao Oliviu. Uite incercam sa pun ceva topic nou pe Istoria rasei si imi dadea eroare de server cica. Acum am vazut k defapt a pus topicul de 3 ori dar este gol . Te rog sa stergi cele 3 topicuri goale. Problema ......habar nu am ce s-a putut intampla :D
Raul, am rezolvat problema ... Titlul subiectului tau este interesant si cred ca ar fi multe de discutat pe aceasta tema. Succes cu inceperea discutiilor. ;)

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Raul Petruț

Oliviu....nu ma lasa k sa postez topicul.....:D Am mai incercat 1 data si iar aceasi eroare. Am vrut sa fac un print screen k sa iti arat dar am dat back. :D
Hai ca mai incerc 1 data poate poate iese :D

Problema rezolvata: viewtopic.php?f=7&t=795

Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Oliviu Secara
Site Admin

Dacă apar probleme de afișare sau orice alt tip de probleme tehnice în urma modificărilor aduse, vă rog să mă înștiințați.
secara_oliviu@yahoo.com

Adi Curtean

Tare enervant Mos Craciunul care apare la mijlocul imaginii si se plimba pe ecran, mai ales cand doresti sa citesti ceva.

Raul Petruț

Nu te-a atins spiritul craciunului ? :)))
Mi eimi place si mosul si zapada :P

Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Raul Petruț

Oliviu!!!
Nu poti face cumva sa se poate uploada mai multe imagini simultan k te ia cu transpiratii pana dai one by one la fiecare :))

Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Oliviu Secara
Site Admin

Site-ul a fost indisponibil azi incepând cu orele 12 până la ora 14.
Unul dintre serverele Webfactor.ro a fost atacat si s-a reusit trecerea de sistemele de securitate.
În urma acestui inconvenient s-a pierdut din baza de date 50 de replici(mesaje) si 5 utilizatori inregistrati in ultimele 3 zile.

Îmi cer scuze pt. neplăcerile create !

romeo

Pai s-a sters exact ce deranja NOBILIMEA !

Adina

Din cate vad din sectiunea Mioriticul meu a disparut folder-ul pe care l-am creat acum cateva zile cu Bella si cam toate mesajele postate pana acum .

Oliviu Secara
Site Admin

La restaurare s-au pierdut postările din ultimele 3 zile din vina firmei de hosting webfactor.ro Backup-ul se va face de azi inainte zilnic. Am primit asigurări din partea lor că nu se va mai repeta !

Elena-Cristina

Din pacate, s-au sters lucruri interesante, folositoare, este clar ca a deranjat nobilimea (imi place expresia d-lui Pica, asa ca am imprumutat-o). Ar trebui reluate cumva.

Cristian

Se vede ca aveti foarte multi "prieteni" si numerosi

cezar osiceanu

Stati linistit dle Secara
site-ul clubului era atacat si de 2-3 pe ZI asa ca va inteleg!
Curios este ca aceste atacuri au fost dupa ce am aratat magariile din actele cainilor si tot curios este ca taman acele comentarii s-au sters de catre hackerii respectivi!

lilith

Nu se poate face ceva cu linkurile? Sa se deschida in tab nou/fila noua si nu sa ne scoata de pe forum. Ca e frustrant. :)

Image
Administrator

Marți 13.12.2022 ora 22:00 se vor efectua lucrări de mentenanță la nivel de data center pentru îmbunătățirea serviciilor.

Acest lucru va cauza o scurtă perioadă de downtime în intervalul 22:00 - 02:00 ora locala.

În intervalul menționat serviciile oferite vor fi afectate pentru aproximativ 15 minute.

Ne pare rău pentru acest disconfort, însă te asigurăm că facem tot posibilul pentru a diminua perioada de nefuncționare a Forumului Raselor Canine Naționale.

Prin efectuarea acestor lucrări ne asigurăm că beneficiezi de cele mai bune servicii.

Mulțumim pentru înțelegere,
Echipa Mioriticul.ro

Marți 13.12.2022 ora 22:00 se vor efectua lucrări de mentenanță la nivel de data center pentru îmbunătățirea serviciilor.

COWARDS - never start || THE WEAK - never finish || WINNERS - never quit
Administrator

În noaptea de marți spre miercuri, 2 Decembrie 2025, în intervalul 22:00 – 06:00, data center-ul nostru va efectua o mentenanță programată (update software switch).

În acest interval o să apară scurte perioade de întrerupere a internetului, ceea ce poate afecta temporar vizibilitatea online a site-ului și Forumului.

Echipa noastră va monitoriza constant situația și va face tot posibilul ca aceste întreruperi să fie cât mai scurte.

Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și îți mulțumim pentru înțelegere. Dacă ai întrebări sau nevoie de asistență, echipa ”Universul mioritic - Oameni și câini” este aici să te ajute oricând.

COWARDS - never start || THE WEAK - never finish || WINNERS - never quit
Post Reply

Return to “Probleme tehnice, sugestii & informări”