Din cauza unor lucrări la server, forumul a fost indisponibil aseara timp de aprox. 6 ore.
Scuze pt. eventualele neplăceri.
ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Anunţ - chestiuni tehnice
- Oliviu Secara
- Site Admin
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Raul Petruț
Ciao Oliviu. Uite incercam sa pun ceva topic nou pe Istoria rasei si imi dadea eroare de server cica. Acum am vazut k defapt a pus topicul de 3 ori dar este gol . Te rog sa stergi cele 3 topicuri goale. Problema ......habar nu am ce s-a putut intampla 
Nu mai sunt nici Cânii bătrâni
Iar poienile-s pline spini
Nu mai e nici Florica
Mândră mai purta clopoțica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
- Oliviu Secara
- Site Admin
Raul, am rezolvat problema ... Titlul subiectului tau este interesant si cred ca ar fi multe de discutat pe aceasta tema. Succes cu inceperea discutiilor.raul wrote:Ciao Oliviu. Uite incercam sa pun ceva topic nou pe Istoria rasei si imi dadea eroare de server cica. Acum am vazut k defapt a pus topicul de 3 ori dar este gol . Te rog sa stergi cele 3 topicuri goale. Problema ......habar nu am ce s-a putut intampla
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Raul Petruț
Oliviu....nu ma lasa k sa postez topicul.....
Am mai incercat 1 data si iar aceasi eroare. Am vrut sa fac un print screen k sa iti arat dar am dat back. 
Hai ca mai incerc 1 data poate poate iese
Problema rezolvata: viewtopic.php?f=7&t=795
Hai ca mai incerc 1 data poate poate iese
Problema rezolvata: viewtopic.php?f=7&t=795
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
- Oliviu Secara
- Site Admin
Dacă apar probleme de afișare sau orice alt tip de probleme tehnice în urma modificărilor aduse, vă rog să mă înștiințați.
secara_oliviu@yahoo.com
secara_oliviu@yahoo.com
-
Adi Curtean
Tare enervant Mos Craciunul care apare la mijlocul imaginii si se plimba pe ecran, mai ales cand doresti sa citesti ceva.
- Raul Petruț
Nu te-a atins spiritul craciunului ?
))
Mi eimi place si mosul si zapada
Mi eimi place si mosul si zapada
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
- Raul Petruț
Oliviu!!!
Nu poti face cumva sa se poate uploada mai multe imagini simultan k te ia cu transpiratii pana dai one by one la fiecare
)
Nu poti face cumva sa se poate uploada mai multe imagini simultan k te ia cu transpiratii pana dai one by one la fiecare
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
- Oliviu Secara
- Site Admin
Site-ul a fost indisponibil azi incepând cu orele 12 până la ora 14.
Unul dintre serverele Webfactor.ro a fost atacat si s-a reusit trecerea de sistemele de securitate.
În urma acestui inconvenient s-a pierdut din baza de date 50 de replici(mesaje) si 5 utilizatori inregistrati in ultimele 3 zile.
Îmi cer scuze pt. neplăcerile create !
Unul dintre serverele Webfactor.ro a fost atacat si s-a reusit trecerea de sistemele de securitate.
În urma acestui inconvenient s-a pierdut din baza de date 50 de replici(mesaje) si 5 utilizatori inregistrati in ultimele 3 zile.
Îmi cer scuze pt. neplăcerile create !
- Oliviu Secara
- Site Admin
La restaurare s-au pierdut postările din ultimele 3 zile din vina firmei de hosting webfactor.ro Backup-ul se va face de azi inainte zilnic. Am primit asigurări din partea lor că nu se va mai repeta !
-
Elena-Cristina
Din pacate, s-au sters lucruri interesante, folositoare, este clar ca a deranjat nobilimea (imi place expresia d-lui Pica, asa ca am imprumutat-o). Ar trebui reluate cumva.
-
cezar osiceanu
Stati linistit dle Secara
site-ul clubului era atacat si de 2-3 pe ZI asa ca va inteleg!
Curios este ca aceste atacuri au fost dupa ce am aratat magariile din actele cainilor si tot curios este ca taman acele comentarii s-au sters de catre hackerii respectivi!
site-ul clubului era atacat si de 2-3 pe ZI asa ca va inteleg!
Curios este ca aceste atacuri au fost dupa ce am aratat magariile din actele cainilor si tot curios este ca taman acele comentarii s-au sters de catre hackerii respectivi!
- Administrator
Marți 13.12.2022 ora 22:00 se vor efectua lucrări de mentenanță la nivel de data center pentru îmbunătățirea serviciilor.
Acest lucru va cauza o scurtă perioadă de downtime în intervalul 22:00 - 02:00 ora locala.
În intervalul menționat serviciile oferite vor fi afectate pentru aproximativ 15 minute.
Ne pare rău pentru acest disconfort, însă te asigurăm că facem tot posibilul pentru a diminua perioada de nefuncționare a Forumului Raselor Canine Naționale.
Prin efectuarea acestor lucrări ne asigurăm că beneficiezi de cele mai bune servicii.
Mulțumim pentru înțelegere,
Echipa Mioriticul.ro
Acest lucru va cauza o scurtă perioadă de downtime în intervalul 22:00 - 02:00 ora locala.
În intervalul menționat serviciile oferite vor fi afectate pentru aproximativ 15 minute.
Ne pare rău pentru acest disconfort, însă te asigurăm că facem tot posibilul pentru a diminua perioada de nefuncționare a Forumului Raselor Canine Naționale.
Prin efectuarea acestor lucrări ne asigurăm că beneficiezi de cele mai bune servicii.
Mulțumim pentru înțelegere,
Echipa Mioriticul.ro
COWARDS - never start || THE WEAK - never finish || WINNERS - never quit
- Administrator
În noaptea de marți spre miercuri, 2 Decembrie 2025, în intervalul 22:00 – 06:00, data center-ul nostru va efectua o mentenanță programată (update software switch).
În acest interval o să apară scurte perioade de întrerupere a internetului, ceea ce poate afecta temporar vizibilitatea online a site-ului și Forumului.
Echipa noastră va monitoriza constant situația și va face tot posibilul ca aceste întreruperi să fie cât mai scurte.
Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și îți mulțumim pentru înțelegere. Dacă ai întrebări sau nevoie de asistență, echipa ”Universul mioritic - Oameni și câini” este aici să te ajute oricând.
În acest interval o să apară scurte perioade de întrerupere a internetului, ceea ce poate afecta temporar vizibilitatea online a site-ului și Forumului.
Echipa noastră va monitoriza constant situația și va face tot posibilul ca aceste întreruperi să fie cât mai scurte.
Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și îți mulțumim pentru înțelegere. Dacă ai întrebări sau nevoie de asistență, echipa ”Universul mioritic - Oameni și câini” este aici să te ajute oricând.
COWARDS - never start || THE WEAK - never finish || WINNERS - never quit