Re: Mioritic Art

Re: Mioritic Art

Postby cezar osiceanu » Thu Sep 24, 2015 9:41 am

IN ATENTIA NUMITULUI OLIVIU SECARA, PROPRIETAR AL FORUMULUI MIORITICUL.RO
SUBSEMNATUL OSICEANU DAN CEZAR VA SOLICIT PE ACEASTA CALE SA STERGETI DE URGENTA ACESTE FOTOGRAFII PROPRIETATE A MEA, FOTOGRAFII CE REPREZINTA O OPERA DE ARTA AFLATA IN PROPRIETATEA MEA EXCLUSIVA.
SOLICITAREA MEA ESTE BAZATA PE LEGILE IN VIGOARE, LEGI CU PRIVIRE LA DREPTUL DE PROPRIETATE, DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA, ETC
IN SITUATIA IN CARE NU VETI DA CURS ACESTEI CERERI MA VOI ADRESA ORGANELOR COMPETENTE.
PRECIZEZ CA AM STERS POZELE SURSA DE UNDE INITIAL LE-AM POSTAT, CONTUL DE FACEBOOK AL UTILIZATORULUI MIORITICUL RO DAR DVSTRA SAU ADMINISTRATORUL ACESTUI SITE LE-ATI REPOSTAT AICI IN NUMELE MEU DAR FARA A FI INFORMAT SI FARA A AVEA ACORDUL MEU. MAI MULT DECAT ATAT V-AM SOLICITAT IN SCRIS DE NENUMARATE ORI SA ELIMINATI ACESTE POZE FARA INSA A DA CURS ACESTEI SOLICITARI SI STERGAND CHIAR MESAJELE POSTATE PE ACEST CONT AL DVSTRA.PRACTIC ACESTE FAPTE ALE DVSTRA SE INCADREAZA LA FURT PRINTRE ALTELE.
viewtopic.php?f=10&t=4164&p=13816#p13816
cezar osiceanu
 
Posts: 767
Joined: Mon Oct 08, 2012 6:55 pm

Re: Mioritic Art

Postby Oliviu Secara » Thu Sep 24, 2015 10:40 am

cezar osiceanu wrote:IN ATENTIA NUMITULUI OLIVIU SECARA, PROPRIETAR AL FORUMULUI MIORITICUL.RO

- va rog să-mi scrieți numele complet pentru a nu exista nici o confuzie: Secara Oliviu-Florian
cezar osiceanu wrote:SUBSEMNATUL OSICEANU DAN CEZAR VA SOLICIT PE ACEASTA CALE SA STERGETI DE URGENTA ACESTE FOTOGRAFII PROPRIETATE A MEA, FOTOGRAFII CE REPREZINTA O OPERA DE ARTA AFLATA IN PROPRIETATEA MEA EXCLUSIVA.
SOLICITAREA MEA ESTE BAZATA PE LEGILE IN VIGOARE, LEGI CU PRIVIRE LA DREPTUL DE PROPRIETATE, DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA, ETC

- solicitarea dvs. este bazată în primul rând pe rea intenție, ifose și sclifoseli
cezar osiceanu wrote:IN SITUATIA IN CARE NU VETI DA CURS ACESTEI CERERI MA VOI ADRESA ORGANELOR COMPETENTE.

- vă rog adresați-vă cu prioritate organelor competente în cercetarea psihologică
cezar osiceanu wrote:PRECIZEZ CA AM STERS POZELE SURSA DE UNDE INITIAL LE-AM POSTAT, CONTUL DE FACEBOOK AL UTILIZATORULUI MIORITICUL RO DAR DVSTRA SAU ADMINISTRATORUL ACESTUI SITE LE-ATI REPOSTAT AICI IN NUMELE MEU DAR FARA A FI INFORMAT SI FARA A AVEA ACORDUL MEU. MAI MULT DECAT ATAT V-AM SOLICITAT IN SCRIS DE NENUMARATE ORI SA ELIMINATI ACESTE POZE FARA INSA A DA CURS ACESTEI SOLICITARI SI STERGAND CHIAR MESAJELE POSTATE PE ACEST CONT AL DVSTRA.PRACTIC ACESTE FAPTE ALE DVSTRA SE INCADREAZA LA FURT PRINTRE ALTELE.

- precizez că aveți cunoștințe limitate în domeniul informatic sau al tehnologiei informației și comunicării, cunoștințe care ar putea fi ”grupate” în mulțimea vidă - dovadă fiind și afirmația dvs. de mai sus care reflectă neadevărul și dorința profundă de dezinformare

-practic, aceste fapte și reacții ale dvs. se încadrează printre altele, la prostie - prostia din păcate vă dă dreptul la circumstanțe atenuante


Extras din ”Regulamenul forumului”

Preambul:

- In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent daca l-ati citit sau nu.

- Incalcarea regulilor prezente aici duce la sanctiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinata sau chiar banarea contului.

- Userul inregistrat pe forumul Mioriticul.ro îsi asuma vorbele si faptele. Orice cerere de clonare/banare formulata pe diverse motive (nici unul nu e suficient de întemeiat) nu va fi acceptata.

- Responsabilitatea juridica pentru mesajele postate apartine in totalitate persoanei respective. Dupa postare mesajele nu mai pot fi sterse decat in conditii speciale. De asemenea, nici stergerea conturilor nu este posibila. Nu ne cereti sa va stergem conturile deoarece acest lucru nu se va intampla.

...............

- Materialele si informatiile preluate partial din alte forumuri si ziare sunt proprietatea acestora (sau orice alte surse), iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita si dovedita de realii proprietari.


.....................

Reguli forum:

........................

1.b. Comportament nepotrivit sau ofensator, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri, raspunsurile agresive la mesajele jignitoare, sunt sanctionabile. Daca sunteti provocati/jigniti de un user, folositi functia Reclamatie. NU va asumati rolul de justitiar pentru ca veti fi sanctionat. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
Sanctiune aplicata: intre 24 de ore si 30 de zile. In cazuri extreme se poate ajunge la ban definitiv.2. Inainte de scriere cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postarii de doua ori a aceluiasi subiect sau scrierii aiurea a mesajului dumneavoastra. Va rugam sa folositi functia de CAUTARE..................

5. Va rugam sa nu raspundeti la off-topicuri si sa nu postati in topicuri care probabil vor fi sterse. Postari de genul "primul pe pagina" sau "am scris si in topicul asta" sunt interzise.
Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit cu topicul este mai bine sa nu postati nimic. Acest lucru este in special valabil asupra posturilor foarte scurte si fara relevanta.
Discutiile între doar doi useri trebuie purtate prin intermediul mesageriei interne, nu pe forum.

...................

10.

Pe forumul Mioriticul.ro, este STRICT interzis spam-ul.
SPAM - mesaj nesolicitat (de regula cu caracter comercial, dar nu neaparat) postat in mod repetat.

.......................

Mentiuni speciale:
.................

- Este interzisa postarea de informatii, fisiere etc ce incalca prevederile Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

- Nu folositi materiale ale caror drepturi de autor nu va apartin, fara sa specificati sursa/autorul materialului.

- Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Mioriticul.ro, Adminul si/sau moderatorii forumului nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.


.........................

Recomandari:

...................

b. Nu provocati moderatorii sau adminii in mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre useri si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi sanctionati.

c. Pentru a depune o plangere impotriva unui alt membru va rugam sa folositi sistemul intern de mesagerie sau butonul "Raport". Este interzis sa faceti acest lucru pe forum.

d. Mesajele personale (PM pe forum sau discutiile de pe diverse programe de chat) sunt personale si nu aveti voie sa le publicati pe forum. Nu face subiect pe forum ce faceti dvs in timpul si spatiul dvs. privat. Postarea acestor date este sanctionata cu 24 h.

...............


Actiunile moderatorilor:

Moderatorii nu sunt altceva decat useri normali care au in plus anumite responsabilitati de care trebuie sa tina cont.

........................

7. Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor (doar daca considera ca circumstantele o impun).

..........................

Important:

Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor de pe forum (incluzand aici sanctiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de mesagerie. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata incalcare a regulamentului si prima abatere va atrage dupa sine un avertisment. Urmatoarele abateri vot fi sanctionate cu suspend si/sau preview, in functie de caz.

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
User avatar
Oliviu Secara
Site Admin
 
Posts: 995
Joined: Tue Sep 04, 2012 5:45 pm
Location: Bihor, Oradea

Re: Mioritic Art

Postby cezar osiceanu » Thu Sep 24, 2015 12:54 pm

este deosebit de interesant ca ati spart parola contului meu si ati modificat ilegal continutul unei postari dle Secara!
Asa ceva se numeste FURT!
In alta ordine de idei nu este permisa modificarea vreunui mesaj postat de utilizatori fara sa fie instiinta si sa isi dea acordul cel in cauza. Ca dvstra faceti asta in mod frecvent am observat cu totii. Practic dvstra incalcati secretul corespondentei lucru iar ilegal!
cezar osiceanu
 
Posts: 767
Joined: Mon Oct 08, 2012 6:55 pm

Re: Promovarea prin arta a mioriticului

Postby cezar osiceanu » Thu Sep 24, 2015 1:07 pm

cezar osiceanu wrote:
cezar osiceanu wrote:Image

Image

IN ATENTIA NUMITULUI OLIVIU SECARA, PROPRIETAR AL FORUMULUI MIORITICUL.RO
SUBSEMNATUL OSICEANU DAN CEZAR VA SOLICIT PE ACEASTA CALE SA STERGETI DE URGENTA ACESTE FOTOGRAFII PROPRIETATE A MEA, FOTOGRAFII CE REPREZINTA O OPERA DE ARTA AFLATA IN PROPRIETATEA MEA EXCLUSIVA.
SOLICITAREA MEA ESTE BAZATA PE LEGILE IN VIGOARE, LEGI CU PRIVIRE LA DREPTUL DE PROPRIETATE, DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA, ETC
IN SITUATIA IN CARE NU VETI DA CURS ACESTEI CERERI MA VOI ADRESA ORGANELOR COMPETENTE.
PRECIZEZ CA AM STERS POZELE SURSA DE UNDE INITIAL LE-AM POSTAT, CONTUL DE FACEBOOK AL UTILIZATORULUI MIORITICUL RO DAR DVSTRA SAU ADMINISTRATORUL ACESTUI SITE LE-ATI REPOSTAT AICI IN NUMELE MEU DAR FARA A FI INFORMAT SI FARA A AVEA ACORDUL MEU. MAI MULT DECAT ATAT V-AM SOLICITAT IN SCRIS DE NENUMARATE ORI SA ELIMINATI ACESTE POZE FARA INSA A DA CURS ACESTEI SOLICITARI SI STERGAND CHIAR MESAJELE POSTATE PE ACEST CONT AL DVSTRA.PRACTIC ACESTE FAPTE ALE DVSTRA SE INCADREAZA LA FURT PRINTRE ALTELE.

Poate domnul/doamna Raoul este de accord cu spargerea contului si modificarea continutului mesajelor de catre administrator dar acest lucru contravene flagrant legii ce protejeaza secretul corespondentei. asa sa fie obiceiul pe la Oradea oare ?
cezar osiceanu
 
Posts: 767
Joined: Mon Oct 08, 2012 6:55 pm

Re: Mioritic Art

Postby cezar osiceanu » Thu Sep 24, 2015 7:15 pm

Daca nu ma insel si pe Cioaca l-au condamnat printre altele si pentru incalcarea secretului corespondentei sotiei sale Elodia!
Asa ca uite cum devine celebru acum si dnul Secara! O sa ii zica lumea Cioaca! :lol:
cezar osiceanu
 
Posts: 767
Joined: Mon Oct 08, 2012 6:55 pm

Re: Promovarea prin arta a mioriticului

Postby cezar osiceanu » Thu Oct 08, 2015 2:27 pm

cezar osiceanu wrote:
cezar osiceanu wrote:Image

Image

IN ATENTIA NUMITULUI OLIVIU SECARA, PROPRIETAR AL FORUMULUI MIORITICUL.RO
SUBSEMNATUL OSICEANU DAN CEZAR VA SOLICIT PE ACEASTA CALE SA STERGETI DE URGENTA ACESTE FOTOGRAFII PROPRIETATE A MEA, FOTOGRAFII CE REPREZINTA O OPERA DE ARTA AFLATA IN PROPRIETATEA MEA EXCLUSIVA.
SOLICITAREA MEA ESTE BAZATA PE LEGILE IN VIGOARE, LEGI CU PRIVIRE LA DREPTUL DE PROPRIETATE, DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA, ETC
IN SITUATIA IN CARE NU VETI DA CURS ACESTEI CERERI MA VOI ADRESA ORGANELOR COMPETENTE.
PRECIZEZ CA AM STERS POZELE SURSA DE UNDE INITIAL LE-AM POSTAT, CONTUL DE FACEBOOK AL UTILIZATORULUI MIORITICUL RO DAR DVSTRA SAU ADMINISTRATORUL ACESTUI SITE LE-ATI REPOSTAT AICI IN NUMELE MEU DAR FARA A FI INFORMAT SI FARA A AVEA ACORDUL MEU. MAI MULT DECAT ATAT V-AM SOLICITAT IN SCRIS DE NENUMARATE ORI SA ELIMINATI ACESTE POZE FARA INSA A DA CURS ACESTEI SOLICITARI SI STERGAND CHIAR MESAJELE POSTATE PE ACEST CONT AL DVSTRA.PRACTIC ACESTE FAPTE ALE DVSTRA SE INCADREAZA LA FURT PRINTRE ALTELE.


Intrucat doresc sa ajut organele de cercetare penala sa realizeze cat mai repede ancheta solicitata catre Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea pentru savarsirea faptelor mentionate de mine solicit pe aceasta cale domnului Secara Oliviu Florian in calitatea sa de proprietar al acestui site sa furnizeze adresa sa si a celolrlalti administratori ai acestui site in vederea citarii lor
Cezar Osiceanu
cezar osiceanu
 
Posts: 767
Joined: Mon Oct 08, 2012 6:55 pm

Re: Promovarea prin arta a mioriticului

Postby raul » Thu Oct 08, 2015 10:43 pm

de cezar osiceanu » Joi Sep 24, 2015 12:07 pm
Poate domnul/doamna Raoul este de accord cu spargerea contului si modificarea continutului mesajelor de catre administrator dar acest lucru contravene flagrant legii ce protejeaza secretul corespondentei. asa sa fie obiceiul pe la Oradea oare ?Domnul Raul Petrut, ca sa nu mai faceti presupuneri gresite. Oricum din bun simt puteati sa imi scrieti prenumele corect din moment ce eu am depus acest minim de efort de oricate ori v-am mentionat numele. Cred ca vine impreuna cu vasta cultura, aceasta pasiune, tic, sau dorinta de a jigni lumea din jur.

Inainte de a contravenii legii sus mentionate, contravine principiilor morale personale, asa ca nu va pripiti cu parerile si acuzatiile, ca nu va modifica nimeni corespondenta, sau mesajele. Acele tampenii scrise sunt 100% creatie Dvs personala si a nimanui altcineva.
They can, if necessary, fight as no other dog can !
User avatar
raul
 
Posts: 333
Joined: Mon Sep 10, 2012 4:53 pm
Location: Oradea

Re: Promovarea prin arta a mioriticului

Postby cezar osiceanu » Fri Oct 09, 2015 2:49 am

raul wrote:
de cezar osiceanu » Joi Sep 24, 2015 12:07 pm
Poate domnul/doamna Raoul este de accord cu spargerea contului si modificarea continutului mesajelor de catre administrator dar acest lucru contravene flagrant legii ce protejeaza secretul corespondentei. asa sa fie obiceiul pe la Oradea oare ?Domnul Raul Petrut, ca sa nu mai faceti presupuneri gresite. Oricum din bun simt puteati sa imi scrieti prenumele corect din moment ce eu am depus acest minim de efort de oricate ori v-am mentionat numele. Cred ca vine impreuna cu vasta cultura, aceasta pasiune, tic, sau dorinta de a jigni lumea din jur.

Inainte de a contravenii legii sus mentionate, contravine principiilor morale personale, asa ca nu va pripiti cu parerile si acuzatiile, ca nu va modifica nimeni corespondenta, sau mesajele. Acele tampenii scrise sunt 100% creatie Dvs personala si a nimanui altcineva.

Domnule Raul Petrut
ati putut observa singur care sunt limitarile acestui site. Daca un user a gresit o litera sau un cuvant si nu a apucat in maxim un minut sa corecteze mesajul folosind functia edit atunci asa ramane! Ceea ce este anormal!
Cand se foloseste de exemplu un device gen smartphone sau tableta exista acele prostii de setari care fac un autocorect in limba engleza si de multe ori apar si alte greseli. In plus nu prea ai posibilitatea de a vizualiza complet intreaga postare si viteza netului avuta la dispozitie nu prea iti permite sa faci o revizie completa a mesajului pe care l-ai scris si doresti a il posta. Cel putin la mine este o mare problema ptr ca in avion am o viteza foarte mica din cauza unor filtre de protectie ale aeroporturilor dpdv al securitatii pe deviceurile mele.
Ma bucur nespus ca ati dovedit singur ca mi s-a spart contul personal de pe acest site prin folosirea frauduloasa a capacitatilor tehnice ale site-ului de catre numitul Secara Oliviu Florian .Pentru ca doar asa va vedea toata lumea cum se poate face ca o postare ce continea o poza cu un cod sursa url ce a fost stearsa de proprietar direct la sursa si nu pe acest site unde nu are posibilitatea tehnica, poate apare ca fiind postata chiar de catre userul respectiv fara ca acesta sa stie. Ma intreb la cati dintre useri le-a spart si mesageriile private numitul in cauza!
Ceea ce dvstra considerati a fi tampenii - evident din lipsa unei minime culturi juridice - sunt in fapt niste grave incalcari ale legilor mentionate de mine si daca sunteti sau nu de acord cu aceste legi este dreptul dvstra insa ele trebuiesc respectate de catre toti inclusiv de dvstra sau dnul secara & comp
Poate ca la dvstra vine impreuna cu vasta cultura, aceasta pasiune, tic, sau dorinta de a jigni lumea din jur devreme ce va exprimati atat de jignitor la adresa mea facandu-va ca nu intelegeti despre ce este vorba! Ma asteptam sa aveti cat de cat o alta atitudine de bun simt macar chiar daca sunteti partizan al numitului Secara Oliviu
Daca era barbat isi cerea scuze stergea postarile si dadea dovada ca nu era din acelasi aluat ca si Albiter de exemplu! Asa s-a ascuns mizer, a replicat mizerii, si acum asteapta citatia la Parchet!
Macar daca era curajos pana la capat s isi dea si adresa postala ca sa nu mai piarda timpul cu cautatul politia bihoreana!
cezar osiceanu
 
Posts: 767
Joined: Mon Oct 08, 2012 6:55 pm

Re: Promovarea prin arta a mioriticului

Postby raul » Fri Oct 09, 2015 6:34 am

cezar osiceanu wrote:
raul wrote:
de cezar osiceanu » Joi Sep 24, 2015 12:07 pm
Poate domnul/doamna Raoul este de accord cu spargerea contului si modificarea continutului mesajelor de catre administrator dar acest lucru contravene flagrant legii ce protejeaza secretul corespondentei. asa sa fie obiceiul pe la Oradea oare ?Domnul Raul Petrut, ca sa nu mai faceti presupuneri gresite. Oricum din bun simt puteati sa imi scrieti prenumele corect din moment ce eu am depus acest minim de efort de oricate ori v-am mentionat numele. Cred ca vine impreuna cu vasta cultura, aceasta pasiune, tic, sau dorinta de a jigni lumea din jur.

Inainte de a contravenii legii sus mentionate, contravine principiilor morale personale, asa ca nu va pripiti cu parerile si acuzatiile, ca nu va modifica nimeni corespondenta, sau mesajele. Acele tampenii scrise sunt 100% creatie Dvs personala si a nimanui altcineva.

Domnule Raul Petrut
ati putut observa singur care sunt limitarile acestui site. Daca un user a gresit o litera sau un cuvant si nu a apucat in maxim un minut sa corecteze mesajul folosind functia edit atunci asa ramane! Ceea ce este anormal!
Cand se foloseste de exemplu un device gen smartphone sau tableta exista acele prostii de setari care fac un autocorect in limba engleza si de multe ori apar si alte greseli. In plus nu prea ai posibilitatea de a vizualiza complet intreaga postare si viteza netului avuta la dispozitie nu prea iti permite sa faci o revizie completa a mesajului pe care l-ai scris si doresti a il posta. Cel putin la mine este o mare problema ptr ca in avion am o viteza foarte mica din cauza unor filtre de protectie ale aeroporturilor dpdv al securitatii pe deviceurile mele.
Ma bucur nespus ca ati dovedit singur ca mi s-a spart contul personal de pe acest site prin folosirea frauduloasa a capacitatilor tehnice ale site-ului de catre numitul Secara Oliviu Florian .Pentru ca doar asa va vedea toata lumea cum se poate face ca o postare ce continea o poza cu un cod sursa url ce a fost stearsa de proprietar direct la sursa si nu pe acest site unde nu are posibilitatea tehnica, poate apare ca fiind postata chiar de catre userul respectiv fara ca acesta sa stie. Ma intreb la cati dintre useri le-a spart si mesageriile private numitul in cauza!
Ceea ce dvstra considerati a fi tampenii - evident din lipsa unei minime culturi juridice - sunt in fapt niste grave incalcari ale legilor mentionate de mine si daca sunteti sau nu de acord cu aceste legi este dreptul dvstra insa ele trebuiesc respectate de catre toti inclusiv de dvstra sau dnul secara & comp
Poate ca la dvstra vine impreuna cu vasta cultura, aceasta pasiune, tic, sau dorinta de a jigni lumea din jur devreme ce va exprimati atat de jignitor la adresa mea facandu-va ca nu intelegeti despre ce este vorba! Ma asteptam sa aveti cat de cat o alta atitudine de bun simt macar chiar daca sunteti partizan al numitului Secara Oliviu
Daca era barbat isi cerea scuze stergea postarile si dadea dovada ca nu era din acelasi aluat ca si Albiter de exemplu! Asa s-a ascuns mizer, a replicat mizerii, si acum asteapta citatia la Parchet!
Macar daca era curajos pana la capat s isi dea si adresa postala ca sa nu mai piarda timpul cu cautatul politia bihoreana!Domnule Osiceanu,

Minusurile, sau limitarile acestui site sunt cunoscute si acceptate de majoritatea. Fiind un site sponsorizat si sustinut de catre o singura persoana fara a avea nici un beneficiu, nu suntem indreptatiti sa ne plangem, in cel mai bun caz sa trimitem o sugetie, sfat de imbunatatire. Oricum pe site ne-am adunat sa discutam despre pasiunea noastra, cainii ciobanesti Romanesti, si problemele lor care dupa cum ati subliniat si Dvs regulat, sunt destul de multe la numar si multe severe.

As vrea sa va corectez, sunt un partizant al Mioriticului si nu a unui crescator anume, dar bineinteles ca nu se poate sa iti cumperi acelasi caine de la mai multi crescatori ca sa impac pe toata lumea, asa ca era de asteptat sa mi se spuna si asta.

Nu stiu cu v-am jignit atat de tare, dar va rog sa cititi mai intai acuzele si jignirile aduse mie persoanl in antepostarile Dvs, deci asteptarile avute sunt si au fost reciproce.
They can, if necessary, fight as no other dog can !
User avatar
raul
 
Posts: 333
Joined: Mon Sep 10, 2012 4:53 pm
Location: Oradea

Re: Mioritic Art

Postby cezar osiceanu » Sat Oct 10, 2015 2:31 am

Domnule Raul Petrut ati scris cateva lucruri desprinse dintr-un film SF sau dintr-o crasa carenta educationala. Sa va arat despre ce este vorba mai intai:
"Inainte de a contravenii legii sus mentionate, contravine principiilor morale personale, asa ca nu va pripiti cu parerile si acuzatiile, ca nu va modifica nimeni corespondenta, sau mesajele. Acele tampenii scrise sunt 100% creatie Dvs personala si a nimanui altcineva."
1. Este doar problema dvstra daca principiile morale personale ce aveti contravin legilor in vigoare pentru ca din fericire pentru noi trebuie sa respectam cu totii legile si nu principiile dvstra personale! Asa scrie in Constitutia Romaniei!
2. Acele tampenii scrise sunt in fapt trei poze ale unei opere de arta care ma reprezinta pe mine si un bun al meu, opera de arta imi apartine in totalitate si daca am decis si am sters pozele sursa facand sa dispara pozele din mesajul de pe acest site nimeni nu are voie sa repuna acele poze fara acordul meu expres in cadrul acelui mesaj al meu! Astfel incat tampeniile sunt defapt ceea ce ati spus dvstra si la ce ati facut referire!
3.faceti va rog un link ca sa va puteti sustine opinia dvstra cum ca v-as fi jignit in antepostarile mele pentru ca citindu-va mesajele de aici este cam pe dos!!
4. Pana la urma sunteti detinator sau crescator de mioritic pentru ca nu inteleg prea bine din mesajul dvstra ce sunteti in fapt!
Revenind la acest furt ordinar pe care dvstra l-ati putut vedea direct raman la ideea ca acest Secara este un amarat dornic de imagine pe spatele altuia si atat. De aceea a procedat ca un hot veritabil in acest caz si ca atare vom lasa justitia sa isi faca datoria in cazul lui. Curios ca sta si se roaga la cate unul altul sa ii ia apararea doar doar o capata sustinere publica. Nu stie insa ca sustinerea publica in instanta nu se pune ca sa zic asa!
cezar osiceanu
 
Posts: 767
Joined: Mon Oct 08, 2012 6:55 pm

Re: Mioritic Art

Postby cezar osiceanu » Sat Oct 10, 2015 2:41 am

cezar osiceanu wrote:Domnule Raul Petrut ati scris cateva lucruri desprinse dintr-un film SF sau dintr-o crasa carenta educationala. Sa va arat despre ce este vorba mai intai:
"Inainte de a contravenii legii sus mentionate, contravine principiilor morale personale, asa ca nu va pripiti cu parerile si acuzatiile, ca nu va modifica nimeni corespondenta, sau mesajele. Acele tampenii scrise sunt 100% creatie Dvs personala si a nimanui altcineva."
1. Este doar problema dvstra daca principiile morale personale ce aveti contravin legilor in vigoare pentru ca din fericire pentru noi trebuie sa respectam cu totii legile si nu principiile dvstra personale! Asa scrie in Constitutia Romaniei!
2. Acele tampenii scrise sunt in fapt trei poze ale unei opere de arta care ma reprezinta pe mine si un bun al meu, opera de arta imi apartine in totalitate si daca am decis si am sters pozele sursa facand sa dispara pozele din mesajul de pe acest site nimeni nu are voie sa repuna acele poze fara acordul meu expres in cadrul acelui mesaj al meu! Astfel incat tampeniile sunt defapt ceea ce ati spus dvstra si la ce ati facut referire!
3.faceti va rog un link ca sa va puteti sustine opinia dvstra cum ca v-as fi jignit in antepostarile mele pentru ca citindu-va mesajele de aici este cam pe dos!!
4. Pana la urma sunteti detinator sau crescator de mioritic pentru ca nu inteleg prea bine din mesajul dvstra ce sunteti in fapt!
Revenind la acest furt ordinar pe care dvstra l-ati putut vedea direct raman la ideea ca acest Secara este un amarat dornic de imagine pe spatele altuia si atat. De aceea a procedat ca un hot veritabil in acest caz si ca atare vom lasa justitia sa isi faca datoria in cazul lui. Curios ca sta si se roaga la cate unul altul sa ii ia apararea doar doar o capata sustinere publica. Nu stie insa ca sustinerea publica in instanta nu se pune ca sa zic asa!

ati mai spus ceva demn de Urzica si anume ca:
"Minusurile, sau limitarile acestui site sunt cunoscute si acceptate de majoritatea. Fiind un site sponsorizat si sustinut de catre o singura persoana fara a avea nici un beneficiu, nu suntem indreptatiti sa ne plangem, in cel mai bun caz sa trimitem o sugetie, sfat de imbunatatire."
Sa consideram incalcarea secretului corespondentei, furtul de imagine, incalcarea dreptului a propria imagine, etc facute de numitul Secara ca fiind minusuri sau limitari ale site-ului domnule Raul? Nu de alta dar poate faceti demersuri necesare ca pe baza principiilor dvstra personale sa se faca si modificarile de urgenta ale Codului Penal care culmea incrimineaza aceste fapte si mai si le condamna !!!
cezar osiceanu
 
Posts: 767
Joined: Mon Oct 08, 2012 6:55 pm

Re: Mioritic Art

Postby Cristian » Sat Oct 10, 2015 10:35 am

Sunteti cea mai scandalagei persoana pe care o vad dl. cezare :!: Mare e gradina ta doamne.. rad de ma prapadesc cand iti vad iesirile demne de casa alienatilor mintal. eu de conduceam acest forum si eram moderator d emult iti dadeam un sut in fund si iti interziceam sa mai pasesti vreodata aici. Cu toate dovezile si cu toate regulamentele pe care le ai incalcat si cu toate minciunile clare pe care le zici ii solicit in mod oficial administratorului Mioriticul.ro in calitate de iubitor de mioritic si utilizator al forumului sa te dea afara deoarece umbli doar dupa scandalurri mincinoase si intretinute artificil de mintea dumitale bolnava. O sa ma rog maine la biserica pt dvs. Sunteti un om foarte singur.
User avatar
Cristian
 
Posts: 147
Joined: Mon Sep 10, 2012 9:31 am

Re: Mioritic Art

Postby raul » Mon Oct 12, 2015 6:55 am

cezar osiceanu wrote:
cezar osiceanu wrote:Domnule Raul Petrut ati scris cateva lucruri desprinse dintr-un film SF sau dintr-o crasa carenta educationala. Sa va arat despre ce este vorba mai intai:
"Inainte de a contravenii legii sus mentionate, contravine principiilor morale personale, asa ca nu va pripiti cu parerile si acuzatiile, ca nu va modifica nimeni corespondenta, sau mesajele. Acele tampenii scrise sunt 100% creatie Dvs personala si a nimanui altcineva."
1. Este doar problema dvstra daca principiile morale personale ce aveti contravin legilor in vigoare pentru ca din fericire pentru noi trebuie sa respectam cu totii legile si nu principiile dvstra personale! Asa scrie in Constitutia Romaniei!
2. Acele tampenii scrise sunt in fapt trei poze ale unei opere de arta care ma reprezinta pe mine si un bun al meu, opera de arta imi apartine in totalitate si daca am decis si am sters pozele sursa facand sa dispara pozele din mesajul de pe acest site nimeni nu are voie sa repuna acele poze fara acordul meu expres in cadrul acelui mesaj al meu! Astfel incat tampeniile sunt defapt ceea ce ati spus dvstra si la ce ati facut referire!
3.faceti va rog un link ca sa va puteti sustine opinia dvstra cum ca v-as fi jignit in antepostarile mele pentru ca citindu-va mesajele de aici este cam pe dos!!
4. Pana la urma sunteti detinator sau crescator de mioritic pentru ca nu inteleg prea bine din mesajul dvstra ce sunteti in fapt!
Revenind la acest furt ordinar pe care dvstra l-ati putut vedea direct raman la ideea ca acest Secara este un amarat dornic de imagine pe spatele altuia si atat. De aceea a procedat ca un hot veritabil in acest caz si ca atare vom lasa justitia sa isi faca datoria in cazul lui. Curios ca sta si se roaga la cate unul altul sa ii ia apararea doar doar o capata sustinere publica. Nu stie insa ca sustinerea publica in instanta nu se pune ca sa zic asa!

ati mai spus ceva demn de Urzica si anume ca:
"Minusurile, sau limitarile acestui site sunt cunoscute si acceptate de majoritatea. Fiind un site sponsorizat si sustinut de catre o singura persoana fara a avea nici un beneficiu, nu suntem indreptatiti sa ne plangem, in cel mai bun caz sa trimitem o sugetie, sfat de imbunatatire."
Sa consideram incalcarea secretului corespondentei, furtul de imagine, incalcarea dreptului a propria imagine, etc facute de numitul Secara ca fiind minusuri sau limitari ale site-ului domnule Raul? Nu de alta dar poate faceti demersuri necesare ca pe baza principiilor dvstra personale sa se faca si modificarile de urgenta ale Codului Penal care culmea incrimineaza aceste fapte si mai si le condamna !!!


Domnu Osiceanu, vad ca intelegeti ce vreti sau ce va convine doar dintre randurile cititte, asa ca bafta cu demersurile dvs si cu orice alte proiecte de dezvoltare/promovare personala mai aveti.

Se pare ca orice discutie cu Dvs este o lupta cu Morile de Vant.
They can, if necessary, fight as no other dog can !
User avatar
raul
 
Posts: 333
Joined: Mon Sep 10, 2012 4:53 pm
Location: Oradea

Re: Mioritic Art

Postby raul » Mon Oct 12, 2015 6:55 am

cezar osiceanu wrote:
cezar osiceanu wrote:Domnule Raul Petrut ati scris cateva lucruri desprinse dintr-un film SF sau dintr-o crasa carenta educationala. Sa va arat despre ce este vorba mai intai:
"Inainte de a contravenii legii sus mentionate, contravine principiilor morale personale, asa ca nu va pripiti cu parerile si acuzatiile, ca nu va modifica nimeni corespondenta, sau mesajele. Acele tampenii scrise sunt 100% creatie Dvs personala si a nimanui altcineva."
1. Este doar problema dvstra daca principiile morale personale ce aveti contravin legilor in vigoare pentru ca din fericire pentru noi trebuie sa respectam cu totii legile si nu principiile dvstra personale! Asa scrie in Constitutia Romaniei!
2. Acele tampenii scrise sunt in fapt trei poze ale unei opere de arta care ma reprezinta pe mine si un bun al meu, opera de arta imi apartine in totalitate si daca am decis si am sters pozele sursa facand sa dispara pozele din mesajul de pe acest site nimeni nu are voie sa repuna acele poze fara acordul meu expres in cadrul acelui mesaj al meu! Astfel incat tampeniile sunt defapt ceea ce ati spus dvstra si la ce ati facut referire!
3.faceti va rog un link ca sa va puteti sustine opinia dvstra cum ca v-as fi jignit in antepostarile mele pentru ca citindu-va mesajele de aici este cam pe dos!!
4. Pana la urma sunteti detinator sau crescator de mioritic pentru ca nu inteleg prea bine din mesajul dvstra ce sunteti in fapt!
Revenind la acest furt ordinar pe care dvstra l-ati putut vedea direct raman la ideea ca acest Secara este un amarat dornic de imagine pe spatele altuia si atat. De aceea a procedat ca un hot veritabil in acest caz si ca atare vom lasa justitia sa isi faca datoria in cazul lui. Curios ca sta si se roaga la cate unul altul sa ii ia apararea doar doar o capata sustinere publica. Nu stie insa ca sustinerea publica in instanta nu se pune ca sa zic asa!

ati mai spus ceva demn de Urzica si anume ca:
"Minusurile, sau limitarile acestui site sunt cunoscute si acceptate de majoritatea. Fiind un site sponsorizat si sustinut de catre o singura persoana fara a avea nici un beneficiu, nu suntem indreptatiti sa ne plangem, in cel mai bun caz sa trimitem o sugetie, sfat de imbunatatire."
Sa consideram incalcarea secretului corespondentei, furtul de imagine, incalcarea dreptului a propria imagine, etc facute de numitul Secara ca fiind minusuri sau limitari ale site-ului domnule Raul? Nu de alta dar poate faceti demersuri necesare ca pe baza principiilor dvstra personale sa se faca si modificarile de urgenta ale Codului Penal care culmea incrimineaza aceste fapte si mai si le condamna !!!


Domnu Osiceanu, vad ca intelegeti ce vreti sau ce va convine doar dintre randurile cititte, asa ca bafta cu demersurile dvs si cu orice alte proiecte de dezvoltare/promovare personala mai aveti.

Se pare ca orice discutie cu Dvs este o lupta cu Morile de Vant.
They can, if necessary, fight as no other dog can !
User avatar
raul
 
Posts: 333
Joined: Mon Sep 10, 2012 4:53 pm
Location: Oradea

Previous

Return to Sugestii

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by Mioriticul.ro © Mioriticul.ro
Style by: Mioriticul.ro